Xiaomi Redmi Note 7 - Huawei Lite Killer
-
mkyb bunu yazdıilteris bunu yazdı
şaomi redmi not 4 kullanıyorum cihaz belli zaman sonra sıçıyor :D 1 yılı aşkındır kullnıayorum donanım aynı donanım üzerindei yüklü yazılımlar aynı belli uygulamalar ama update lerden sonra sıçışlarda.
Mediatek işlemcili olan versiyon mu ?
yok benimki snapdragon versiyonu hocam
-
sunyy2003 bunu yazdı
@mkyb
Bugun bime vestel venus v4 diye bir telefongelmis 850 tl di sanirim ne diyorsun o telefonais yapar mi
Vestel telefon işini bıraktı. Satılanlar elde kalanlar. Bir kaç seneye bırak yedek parçasını kılıfını bile bulamazsın.
-
mkyb bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
@mkyb
Bugun bime vestel venus v4 diye bir telefongelmis 850 tl di sanirim ne diyorsun o telefonais yapar mi
Vestel telefon işini bıraktı. Satılanlar elde kalanlar. Bir kaç seneye bırak yedek parçasını kılıfını bile bulamazsın.
vestelin ak.
-
bu arada çinlileri birbirleri ile yarıştırdığımıza göre.
çin oled ekran üretiminde LG Yi seçip samsung a yaklaştığına göre artık sadece çinlilere çalışacaz gibi.
-
PanxeR bunu yazdı
bu arada çinlileri birbirleri ile yarıştırdığımıza göre.
çin oled ekran üretiminde LG Yi seçip samsung a yaklaştığına göre artık sadece çinlilere çalışacaz gibi.
Zamanında Japonya'da bu yollardan geçti dev oldu, sonrasında Güney Kore'dede aynısı oldu. 10 sene öncesinin Samsung telefonlarını hatırlayın. Kızaklı sürekli sorun çıkaran birbirinin aynı dandik telefonlar.
Çin'de aynı yollardan geçti. Yakın gelecekte ucuz üretimin yeri Türkiye ve Hindistan olacak diye düşünüyorum. Mesala Samsung televizyonlarını Esenlerde montajlattırıyor artık. Bizimkilerin Çin gibi montajlarken üretme mantığını kapmaları gerek.
-
Xiaomi bu telefonda Gorilla Glass 5 kullanmış. Huawei ve Samsung ucuz modellerinde Gorilla Glass kullanmıyor maliyetten kazanmak için.
Bu arada bahsi açılmışken Corning firması bu camları Türkiye'de Denizlili bir firmaya ürettiriyor.
https://www.youtube.com/watch?v=mnbLzxoqLm4
mkyb tarafından 28/Şub/19 18:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Resmi garantili Türkiye fiyatları :
64 GB 1999₺ , 128 GB 2.349₺
64 GB 1.800 - 128 GB ise 2.100 lira olmalı.
Çok sürmez düşer fiyat.
-
mkyb bunu yazdı
Xiaomi bu telefonda Gorilla Glass 5 kullanmış. Huawei ve Samsung ucuz modellerinde Gorilla Glass kullanmıyor maliyetten kazanmak için.
Bu arada bahsi açılmışken Corning firması bu camları Türkiye'de Denizlili bir firmaya ürettiriyor.
general mobile üretiyror diye biliyorum corningleri türkiye'de
-

Vergisiz ve aracı firma karı olmadan Türk lirasıyla satış fiyatı.
-
mkyb bunu yazdı
Vergisiz ve aracı firma karı olmadan Türk lirasıyla satış fiyatı.
Bu fiyatlar nerede hocam ? Sipariş verebiliyor muyuz hemen ?