Xiaomi Redmi Note 7 - Huawei Lite Killer
-
KotomineKirei bunu yazdımkyb bunu yazdı
Vergisiz ve aracı firma karı olmadan Türk lirasıyla satış fiyatı.
Bu fiyatlar nerede hocam ? Sipariş verebiliyor muyuz hemen ?
Aliexpress.
-
mkyb bunu yazdı
Alıp pasaporta işletmek olmasa tamam dai 600 lira pasaport kaydı yurtdışından telefon geitrme olayını güzel öptü :)
-
CaniSokucu bunu yazdı
Şimdi bunun 1500 liradan ülkemizde satıldığını düşünerek iPhone 6sten buna geçsem üzülür müyüm. iOs Android karşılaştırmasından ziyade, donmalar, kasmalar, takılmalar, uygulama çökmeleri, 1 sene sonra lan keşke almasaydım dedirtecek yavaşlamalar falan olur mu acaba? iPhone'un pili dışında hiçbir sorunum yok şu an ama eski amiral gemişi vs yeni giriş seviyesi... Bilemiyorum Altan.
2011den beri iPhone kullanmaktayken 1-1.5 sene önce iPhone 5S ten Xiaomi Mi5s'e geçtim, pişman olacak bir şey yok. Kişiden kişiye değişen kriterler de önemli.
Telefona para vermek istemiyorum, son model kullanmak zorunda değilim, kullandığım belli başlı uygulamalar var onlar bana zaten yeter, çok da dandik olmasın donma takılma vs sevmem, borsa vs için biraz büyük olsa ekran yeter. Bu kriterlerle Xiaomi tam benlik oluyor,
Huawei Lite vs de gayet benlik de hem arayüz iPhone'a benziyor diye hem de Xiaomi'ye bir sempatim olduğundan tercih ettim, zerre de iPhone'da şöyleydi böyleydi demedim. 1500-1600 aralığında RedmiNote7 almayı beklerim o da 2 sene daha götürür beni zaten :) -
mkyb bunu yazdı
Resmi garantili Türkiye fiyatları :
64 GB 1999₺ , 128 GB 2.349₺
64 GB 1.800 - 128 GB ise 2.100 lira olmalı.
Çok sürmez düşer fiyat.
Xiaominin facebook sayfasına göre fiyatlar artacak gözüküyor
-
MaviGozluDev bunu yazdımkyb bunu yazdı
Alıp pasaporta işletmek olmasa tamam dai 600 lira pasaport kaydı yurtdışından telefon geitrme olayını güzel öptü :)
Belli olmaz bakarsın imei çakma yöntemi çıkabilir. Şuan yöntem olmadığı için kaçak Note 7'ler 1.300'den satılıyor.
-
mkyb bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdımkyb bunu yazdı
Belli olmaz bakarsın imei çakma yöntemi çıkabilir. Şuan yöntem olmadığı için kaçak Note 7'ler 1.300'den satılıyor.
Tercih meselesi tabi de ben imei çakma ya da 1 pasaporta 2 telefon kaydetme vs taraftarı olmadığımdan normal alıyorum :) piyasada çok geçmeden fiyatı düşer alırız 1600-1700e fln işimizi görür :)
-
MaviGozluDev bunu yazdımkyb bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdımkyb bunu yazdı
Tercih meselesi tabi de ben imei çakma ya da 1 pasaporta 2 telefon kaydetme vs taraftarı olmadığımdan normal alıyorum :) piyasada çok geçmeden fiyatı düşer alırız 1600-1700e fln işimizi görür :)
Düşeceğini pek sanmıyorum. Abisi Mi 8 Lite mesala düşeceği yerde zamlandı. Dolar olmuş 5,62.
-
Xiaomi'nin modeli ülkemizde satışta ve fiyatı 2000TL, Meizu sizden şu cihazı 1700TL civarına görebilirsek ortalık ciddi manada iki firma arasında karışır. Xiaomi'nin artan fiyatları Meizu için ciddi bir rakibin ayak altından çekilmesi anlamına geldiğini de hatırlatayım.
Şu tablolar yakında ülkemizde kıyasıya bir Xiaomi vs Meizu rekabetini doğurabilir. Meizu fiyat ve ürünle vurmaya çalışacak. Xiaomi ise ulaşılabilirlik ve bilinirlikle kendini daha da yükseltmeye çalışacak.
Resmi fiyatlar ile değerlendirdiğimizde iki firmayı Meizu telefon dışı ürünlerini ülkemizde yurtdışı pazarlara sattığından daha ucuza satıyor. Xiaomi'de böyle bir durum söz konusu değil. İki firmanında asıl satış kalemlerini oluşturan telefon kısmına baktığımızda ise dolar tekabülü bazında Meizu ürünleri Xiaomi'ye göre daha insaflı fiyatlara satılmaya çalışılıyor. Ancak Meizu'nun Xiaomi gibi bir penetrasyon başarısı ve bilinirliği yok.
-
Meizu Türkiye'nin başındaki kim bilmiyorum ama işi iyi biliyor. Şu an Türkiye'de telefonlarda ciddi bir farklılık olsun arayışı olduğunu düşünüyorum. Bu tasarım olarak değil sadece logo farklılığı bile olabilir. Bu Türkiye pazarına yeni giriş yapan xiaomi den beklendi. Ama fiyat politikaları ile kendisine ciddi zararlar veriyor. Kaldı ki artı olarak pazarlama için anlaştığı firma hakkında araştırmalarım olumsuz.
Sözün özü Meizu TR'in pazarlama departmanın da şu an kim varsa kafası çalışan birisi. 1 yıldan daha kısa sürede eminim Huawei'nin Türkiye'de ki uygun telefon payını kendisine alacaktır.
-
adamhakli bunu yazdı
Meizu Türkiye'nin başındaki kim bilmiyorum ama işi iyi biliyor. Şu an Türkiye'de telefonlarda ciddi bir farklılık olsun arayışı olduğunu düşünüyorum. Bu tasarım olarak değil sadece logo farklılığı bile olabilir. Bu Türkiye pazarına yeni giriş yapan xiaomi den beklendi. Ama fiyat politikaları ile kendisine ciddi zararlar veriyor. Kaldı ki artı olarak pazarlama için anlaştığı firma hakkında araştırmalarım olumsuz.
Sözün özü Meizu TR'in pazarlama departmanın da şu an kim varsa kafası çalışan birisi. 1 yıldan daha kısa sürede eminim Huawei'nin Türkiye'de ki uygun telefon payını kendisine alacaktır.
Meizu'nun şuan en saçma tarafı güncelleme verirken Android sürümünü yükseltmemesi. Arayüz güncelleme alıyor ama Android temelde aynı kalıyor.
Xiaomi'de öyle değil mesala. Xiaomi global anlamda paraya doydu. Şımardılar. Çok değil 2 sene önce Mi 6'yı 2.000 liraya alabiliyorduk. Şuan bırak amiral gemisini Redmi serisi bile zor alınıyor o rakama.
Xiaomi ve Huawei o kadar büyük rakamları hak etmiyor. Hele Oppo tam facia fiyatlandırma konusunda.
Şahsen bir telefona o kadar para verecek olsam iPhone veya Samsung alır geçerim.