Xiaomi Stick Mi Box Mu
-
TV için hangisini almalıyım... Stick 2 için yorumlar iyi boxla aynı gibi...
Box ekstra girişleri var artı olarak onun dışında benim farkettiğim bişey yok. Fiyat olarakta benzerler... Hangisi?
-
Söylediğin Gibi Girişler Haricinde Çok Fark Edecek Bir Durum Yok.. Heleki Sadece Netflix / İptv Falan Kullanacaksan Stick Al Geç Derim..
Ama Kullanıcı İle İlgili Birazda.. Zira Adam USB'den MiBox'a Kablolu İnternet Veriyor Wifi Sıkıntı Diyor.. Soundbar Bağlanacak BT İle Stick Bağlıyor, Kopuyor Falan Kabloyla Daha Sağlıklı Diyor Böyle Durumlarda Var..
Özetle Kullanacak Olan Sensin.. (: Ben MiBox Tercih Ettim Kendi Adıma..
-
Stick 1 i 3 4 yıldır sadece ip tv ve YouTube için kullanıyorum memnunum
-
-
Stick alma çok ısınıyor, arada bir reset atıyor.
Son sürüme guncellersen Wifi sıkıntı yaratiyor.
-
Bende ne var gostercem indirimde gordum aldimdi, begendim ben ama henuz cok kullanmadim bir kac sefer kullanip kutusuna kaldirdim. Yogun bir kullanim surecim olmadı.
-
bildiğim kadarıyla en iyisi homatics ama pahalı onlar ben mecool km2 plus almıştım mi box alana kadar aynı paraydı memmunum. box mı stick mi diye soracak olursan bence box al daha uzun vadeli olur
-
Box.
-
ikisinide kullanmış biri olarak stick bi naneye yaramaz box bir tık pahallı ama hakediyor
-
Box al derim hocam deli ısınıyor stick arada kasmalar yaşıyorum özellikle menü ekranında. Can sıkıcı durum yani.
-
Mix box s 4k 2.nesil mi diyorsunuz