Xiaomi Stick Mi Box Mu
-
rapidhacker550 bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdıBalboa bunu yazdı
PS4 pro vardı önceden Netflix'den film izlemek gerçekten ayrı bir keyif
Sonra televizyon eski olduğu için stick aldım bir halta yaramadı çok ısınması mı dersin ara ara kasması mı bağlantı kopması mı ne desen var. Sonra gidip box aldım son güncellemeden bir önceki sürümü harikaydı arayüz menü vs ama onun da içine güncelleme ile ettiler sadece arayüz anlamında diyorum yoksa cihaz stabil çalışıyor hatta filmmodu gibi sitelerden tarayicıdan film açıp izliyorum player optimizasyonu olmadığı için biraz sıkıntı ama zamanla alışıyor insan film başlatma durdurma yerleri normal butondan biraz daha aşağı veya sağ -sol da oluyor onu çözünce tarayıcıdan da çok rahat film izleniyor ayrıca apk ile inat TV vs de kuruluyor kısacası üç kuruş fazla verip box al hocam
Hocam sen Mi Box' ı dibine kadar kullanmayı tam anlamıyla başaramamışsın :)
Seyir keyfi için kuracağın 2-3 uygulama harici hiçbirşey kurmana ya da hiçbir web sitesine girmene gerek yok.
Son güncelleme arayüzünüde kafana takma.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.projengmenu&hl=tr
Kur bunu hele bir de ince ayar yaptın mı otur keyfine bak.
Bunu kurdum benim boxa ama anlamadım. sanki arayüzü hızlandı boxun. dsmart go filan yine aynı yüklü uygulamaları gösteriyor.
tam olarak nedir, ücretli bir şey mi ?
Sadece bu uygulamalar yüklü. Hepsi reklamsız. Başka birşeye ihtiyaç duymuyorum. Fazlasıyla medya tüketimi konusunda yetiyor.
Hocam kurcala biraz işte korkma bozulmaz. Yap ince ayarlarını. Türkçe dil desteği zaten var. Tek tek uygula kafana göre yap.
BaD_BoYs tarafından 10/Eki/24 20:28 tarihinde düzenlenmiştir -
GusFring bunu yazdıHeadhunterz bunu yazdıBalboa bunu yazdı
PS4 pro vardı önceden Netflix'den film izlemek gerçekten ayrı bir keyif
Sonra televizyon eski olduğu için stick aldım bir halta yaramadı çok ısınması mı dersin ara ara kasması mı bağlantı kopması mı ne desen var. Sonra gidip box aldım son güncellemeden bir önceki sürümü harikaydı arayüz menü vs ama onun da içine güncelleme ile ettiler sadece arayüz anlamında diyorum yoksa cihaz stabil çalışıyor hatta filmmodu gibi sitelerden tarayicıdan film açıp izliyorum player optimizasyonu olmadığı için biraz sıkıntı ama zamanla alışıyor insan film başlatma durdurma yerleri normal butondan biraz daha aşağı veya sağ -sol da oluyor onu çözünce tarayıcıdan da çok rahat film izleniyor ayrıca apk ile inat TV vs de kuruluyor kısacası üç kuruş fazla verip box al hocam
Hocam neden uğraşıyorsun bunu kursana box a
https://github.com/keyiflerolsun/Kekik-cloudstream
bunun gibi başka Türkçe içerik sunan var mıdır? Bunu uzun süredir kullanıyorum ama bazen özellikle dizipal gibi sitelerde film ya da dizi aniden errror verebiliyor. Kekik içindeki BelgeselX içerikleri de çok verimli açılmıyor.
Mkyb nin konusunda watcbox vardı, rec var ama cloudstream olduğu için ihtiyaç duymuyorum.
Benim TV de sırasıyla adb shell den reklam engelleme ayarları yapılıp
Smarttube, cloudstream, inat, power vpn yüklü. Maç zamanı da Web video caster dan telden yayın yapıyorum webde bulduğum sitelerden. İnternet olmuş 500 lira
-
mi box var.
stremio Kekik-cloudstream ve İnat fazlasıyla yetiyor şu anda.