Xiaomi Ve Oppo Ön Kamerayı Ekran Altına Gizlemeyi Başardı - Elvada Çentik
-
O sırada Apple :
https://twitter.com/kaankural/status/1135947432817254405?s=19
-
apple fanboylarıyla dalga geçiyonuz da, fanboy kalmadı ki.
-
bıraz boşluk bırak koy üst tarafa bu kadar abartmaya ne gerek var. birde şu oval köşe muhabbeti ekranı bildiğin yuvarlak kenarlı yapıyor, yakında yuvarlak telefon çıkar 360 derece ekranlı şaşırmam, saçma sapan bir görüntüye sokuyor sadece banamı tuhaf geliyor anlam veremedim.
-
yolbulucu bunu yazdı
apple fanboylarıyla dalga geçiyonuz da, fanboy kalmadı ki.
Bizim azılı Apple fanboyu @Panxer bile Huawei'ye geçti. Bu seferde Huawei patladı. Adamda şans yok. 😃
-
twitter da bakıyorum apple suya dayanıklı artık diyor elin sony si 2011 de sualtında uzun metrajlıya geçmişti yıl olmuş 2019 hala back tuşu yok sonra suya dayanıklı.
-
weskeyy bunu yazdı
twitter da bakıyorum apple suya dayanıklı artık diyor elin sony si 2011 de sualtında uzun metrajlıya geçmişti yıl olmuş 2019 hala back tuşu yok sonra suya dayanıklı.
iPhone'da geri tuşuna gerek yok ki ? Ekranı baş parmakla soldan sağa çekince geriye gidiyor zaten.
-

samsung yıllar önce yapmıştı zaten.
not: bu telefondan var ben de @mkyb çalışır durumda para eder mi acaba?
-
mkyb bunu yazdı
O sırada Apple :
https://twitter.com/kaankural/status/1135947432817254405?s=19
oha yuhh çüşş adamlar bok yapsa 999 dolara satacaklar ve alacak olan çıkacak .
-
RotKerim bunu yazdı

samsung yıllar önce yapmıştı zaten.
not: bu telefondan var ben de @mkyb çalışır durumda para eder mi acaba?
X600 değil mi bu ? Koleksiyonerler 100-150 liraya alır bunu. Normal kullanım için kullanılmaz artık bu cihaz. Zaten bataryası falanda bulunmuyor piyasada.
Samsung'un bu cihazları 2003'te Nokia trendinden dolayı pek bilinmiyordu. Nokia o dönem millete sırf marka satıyordu. O dönemki Nokialar birbirinin aynı sadece kasası değişik siyah-beyaz ekranlı telefonlardı.
-
weskeyy bunu yazdı
Sony nin su geçirmez dediği ve sulu denizli havuzlu reklam yaptığı tüm cihazlar için mahkemelik oldu sebebi ise cihazlarında tıpa kullandığı ve bu tıpaların aç kapa yüzünden 3ay sonra yalama olup su geçirmesi.
Apple da geri tuşuna ihtiyaç hiç yoktu çünkü işletim sisteminde soldan sağa çekerek veya menüden her zaman android cihazlara göre daha hızlı geri yapabiliyorsunuz. İphone x ile birlikte ne geri ne home tuşu ne menü tuşu hiç birine ihtiyaç yok ve telefonu bu sayede daha hızlı kullanabiliyorsunuz.
Huawei meselesine gelecek olursak androidi sırtlanacak samsung a alternatif bir marka gerekiyordu çünkü samsung icat etmeyi bırakmıştı adam gibi yenilik yapmak yerine dünyadaki herkes gibi apple ı taklit ediyordu.
İlk sıfır tuşlu cihazı çinliler yaptı
İlk ekrandan parmak izi okuyucuyu çinliler yaptı
İlk ters kablosuz şarjı yine çin
İlk 55w hızlı dash şarj çin
Yani apple nasıl ki ilkleri yaptı hep bu olay Çine kaçtı son 2 yıldır