folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Xiaomi Ve Oppo Ön Kamerayı Ekran Altına Gizlemeyi Başardı - Elvada Çentik

Xiaomi Ve Oppo Ön Kamerayı Ekran Altına Gizlemeyi Başardı - Elvada Çentik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    weskeyy bunu yazdı

twitter da bakıyorum apple suya dayanıklı artık diyor elin sony si 2011 de sualtında uzun metrajlıya geçmişti yıl olmuş 2019 hala back tuşu yok sonra suya  dayanıklı.

Apple da geri tuşuna ihtiyaç hiç yoktu çünkü işletim sisteminde soldan sağa çekerek veya menüden her zaman android cihazlara göre daha hızlı geri yapabiliyorsunuz. İphone x ile birlikte ne geri ne home tuşu ne menü tuşu hiç birine ihtiyaç yok ve telefonu bu sayede daha hızlı kullanabiliyorsunuz. 

apple kullanmadım ama geri butonu gördüğüm kadarıyla hep sol üst köşede oluyor. tek elle kullanılması en zor cihazlardan birisi bana göre. parmağımı sol üste uzatmaya çalışana kadar sağ alt köşeden geri tuşuna basarak daha hızlı geri yapabiliyorum.

P.S. ekranı soldan sağa kaydırarak geri gitme yıllar önce kullandığım Nexus 4'te bile yapılabiliyordu.. gece modu da yeni gelmiş, güle güle kullanırlar :)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ekranı soldan sağa çekerek geri gitme hareketi taa ilk iPhone'dan beri var. Yani 2007'den beri. Sol üstte geri tuşu olması illa oraya basılması gerektiği anlamına gelmiyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 3124 Toplam Mesaj: 23
çinliler yapar apple bakar