Xiaomi Ve Oppo Ön Kamerayı Ekran Altına Gizlemeyi Başardı - Elvada Çentik
-
PanxeR bunu yazdıweskeyy bunu yazdı
twitter da bakıyorum apple suya dayanıklı artık diyor elin sony si 2011 de sualtında uzun metrajlıya geçmişti yıl olmuş 2019 hala back tuşu yok sonra suya dayanıklı.
Apple da geri tuşuna ihtiyaç hiç yoktu çünkü işletim sisteminde soldan sağa çekerek veya menüden her zaman android cihazlara göre daha hızlı geri yapabiliyorsunuz. İphone x ile birlikte ne geri ne home tuşu ne menü tuşu hiç birine ihtiyaç yok ve telefonu bu sayede daha hızlı kullanabiliyorsunuz.
apple kullanmadım ama geri butonu gördüğüm kadarıyla hep sol üst köşede oluyor. tek elle kullanılması en zor cihazlardan birisi bana göre. parmağımı sol üste uzatmaya çalışana kadar sağ alt köşeden geri tuşuna basarak daha hızlı geri yapabiliyorum.
P.S. ekranı soldan sağa kaydırarak geri gitme yıllar önce kullandığım Nexus 4'te bile yapılabiliyordu.. gece modu da yeni gelmiş, güle güle kullanırlar :)
-
Ekranı soldan sağa çekerek geri gitme hareketi taa ilk iPhone'dan beri var. Yani 2007'den beri. Sol üstte geri tuşu olması illa oraya basılması gerektiği anlamına gelmiyor.