Xiaomi Yeni İphone X Modellerini... Pardon Yeni Modellerini Tanıttı
-
RimPalace bunu yazdımkyb bunu yazdı
128 GB olanların kaçakları 2.900'lere düşmeye başladı. Xiaomi peynir ekmek gibi satıyor ben bunu satarım diyen çakal satıcıların elinde patladılar kimse almayınca. Migros ve Hepsiburada gibi platformlara gelirse 2.600, 2.700 liralara kadar düşer.
bime gelince de 2000 :)
O fiyata imkansız şuanda. Zaten 64 GB olanı 420 dolar oda şuan 1.930 lira yapıyor. Vergiler ve ithalatçı komisyonu derken düşeceği rakam en fazla 2.300-2.400.
-
ben mi max2 kullanıyorum yeni aldım. Bence harika bir telefon.. max3 çıkacakmış çıktığı hafta bunu satıp onu alacağım..
-
Telefonlar Türkiye'ye geldi. BTK tarafından sar değeri yani radyasyon ölçümleri yapıldı ve TR satış izni verildi. Hepsiburada.com'a 24 Temmuz'da satışa başlanacak.
-
Baturay_Turkmen bunu yazdı
ben mi max2 kullanıyorum yeni aldım. Bence harika bir telefon.. max3 çıkacakmış çıktığı hafta bunu satıp onu alacağım..
Bende onu kullanıyorum. Ne kadar verdin?
-
mkyb bunu yazdı
Telefonlar Türkiye'ye geldi. BTK tarafından sar değeri yani radyasyon ölçümleri yapıldı ve TR satış izni verildi. Hepsiburada.com'a 24 Temmuz'da satışa başlanacak.
Bu haberi bekliyorum kaç haftadır gelsin bakalım :)
-
SE versiyonu takip ediyorum makul fiyatlarla gelirse almayı düşünüyorum
-
mkyb bunu yazdı
fiyatlar belli mi acaba ??
-
omery bunu yazdımkyb bunu yazdı
Çıkmadı :|
-
Pikacu bunu yazdıBaturay_Turkmen bunu yazdı
Bende onu kullanıyorum. Ne kadar verdin?
1200
-
omery bunu yazdıomery bunu yazdımkyb bunu yazdı
Çıkmadı :|
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-8-64-gb-ithalatci-garantili-pm-HB00000CH1XI?
Cihazların kutularına Türkçe garanti belgesi ve TRT bandrolü yapıştırılıyor tek tek açılıp sonrasında tekrardan jelatinleniyor. Ondan gecikme oldu.
mkyb tarafından 28/Tem/18 19:59 tarihinde düzenlenmiştir