folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Xiaomi Yeni İphone X Modellerini... Pardon Yeni Modellerini Tanıttı



Xiaomi Yeni İphone X Modellerini... Pardon Yeni Modellerini Tanıttı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Beyler bu cihazın deneyimlemiş birisi olarak 3.000 liradan fazlası etmez diyebilirim. Tamam işlemcisi güzel falanda cihaz Çin malı olduğunu belli ediyor. Yüz okuma iPhone X'teki gibi 3D değil. Ön kamera fotoğrafınızı çekip karşılaştırma yapıyor ki zaten bu Android'te Galaxy S2 zamanlarından beri var. 3D yüz tarama Explorer Edition'da var deniyor ben onu alacağım alırsam.

    Fotoğraf güneş altında iyi ama gece olunca klasik Xiaomi tost makinesi perfornmansına dönüyor. Videolarda ses kaydı Nokia'nın ilk kameralı telefonları kalitesinde. Patates, soğan diyen seyyar satıcıların megafonu kalitesinde.

    Malzeme kalitesi fena değil ama çok kaygan kılıf şart. Ekran gayet iyi, hız gayet iyi. 

    Sonuç olarak benim kadar ufak detaylara takmıyorsanız güzel bir cihaz ama dediğim gibi 3.000 liradan fazlası etmez. Oda dolar kurundan dolayı. Şuan ki cihazlarda Google Play yok zira Çin romu yüklü olarka geliyor. Telefonu esnaf arkadaşta ayak üstü inceledim bu kadar deneyimim oldu.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 8932 Toplam Mesaj: 72
xiaomi