Xioami Mi A1
-
rsnalp bunu yazdı
Hocam Huawei'nin orta seviye cihazları pişman etmez ama temelde hepsi aynı cihazlar az çok. Eskinin Nokiası gibi sadece kasayı değiştiriyorlar işlemcileri aynı. Mate 10 Lite daha iyi. Hem ram 4 GB, hemde kamera abisin Mate 10 ile aynı ama yazılımı tırt. Eğer fotoğrafçılıktan anlıyorsan güzel kareler çekebilirsin.
Huawei'nin kullandığı Kirin işlemcilerin animasyonlar ile arası iyi değil. Bankacılık uygulamalarının açılış animasyonlarında bile manasız kasılmalardan gördüm. Birde en pahalı model P20 Pro.
Bu saatten sonra sıfır Android telefon alıpte 3 GB ramli cihaz almak olmaz. Almışken 4 GB alında atılan taş ürkütülen kurbağaya değsin.
Telefon alacaklara şuanki fiyat / perfornmans cihazı önerim : Asus Zenfone 5. iPhone X çakması tamamiyle ama cihaz cidden iyi.
https://www.youtube.com/watch?v=9LnoXWDNWjQ
mkyb tarafından 26/May/18 22:38 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdırsnalp bunu yazdı
Hocam Huawei'nin orta seviye cihazları pişman etmez ama temelde hepsi aynı cihazlar az çok. Eskinin Nokiası gibi sadece kasayı değiştiriyorlar işlemcileri aynı. Mate 10 Lite daha iyi. Hem ram 4 GB, hemde kamera abisin Mate 10 ile aynı ama yazılımı tırt. Eğer fotoğrafçılıktan anlıyorsan güzel kareler çekebilirsin.
Huawei'nin kullandığı Kirin işlemcilerin animasyonlar ile arası iyi değil. Bankacılık uygulamalarının açılış animasyonlarında bile manasız kasılmalardan gördüm. Birde en pahalı model P20 Pro.
Bu saatten sonra sıfır Android telefon alıpte 3 GB ramli cihaz almak olmaz. Almışken 4 GB alında atılan taş ürkütülen kurbağaya değsin.
Telefon alacaklara şuanki fiyat / perfornmans cihazı önerim : Asus Zenfone 5. iPhone X çakması tamamiyle ama cihaz cidden iyi.
Benim için en önemli şey fotoğraf aslında ama 4gb ram olmasına rağmen takılıyor olması düşündürücü
-
Ramden değil hocam uyumsuzluk problemi gibi acayip bir şey. Saniyelik ama can sıkıyor.
-
mkyb bunu yazdı
Ramden değil hocam uyumsuzluk problemi gibi acayip bir şey. Saniyelik ama can sıkıyor.
Anladım peki teşekkür ederim yinede :)
-
mkyb bunu yazdırsnalp bunu yazdı
Hocam note fe mi zenfone 5 mi hangisi alınır f/p diyolar ikisi içinde
-
1730a arkadaşım Mi6 aldı. çift kamera var. gayet memnun.
-
joe_black bunu yazdı
1730a arkadaşım Mi6 aldı. çift kamera var. gayet memnun.
Bütçe max 1600 benim, hatta 1400 falan diyordum ama adam akilli bisey bulamayınca biraz daha zorladım açıkçası
-
XİAOMİ Mi6 veya a1 alacaksan cihazı rootlayıp "google camera" kurarak kullanman lazım... Bunu yapmayacaksan alma hayal kırıklığı yaşarsın çünkü kendi stock kamera yazılımı berbat.
Ancak google camera ile çoğu cihazın eline veriyor. Kamera donanımı harika sadece yazılım olarak sıçmışlar.
Kendi mi6 cihazımdan örnek vereyim sdigara izmaritine dikkat:
BU STOCK KAMERA İLE ÇEKİLDİ (%100 ZOOM)
BU GOOGLE CAMERA İLE ÇEKİLDİ
-
DadasAdam bunu yazdı
XİAOMİ Mi6 veya a1 alacaksan cihazı rootlayıp "google camera" kurarak kullanman lazım... Bunu yapmayacaksan alma hayal kırıklığı yaşarsın çünkü kendi stock kamera yazılımı berbat.
Ancak google camera ile çoğu cihazın eline veriyor. Kamera donanımı harika sadece yazılım olarak sıçmışlar.
Kendi mi6 cihazımdan örnek vereyim sdigara izmaritine dikkat:
BU STOCK KAMERA İLE ÇEKİLDİ (%100 ZOOM)
BU GOOGLE CAMERA İLE ÇEKİLDİ
Sar değerine hic dikkat etmemistim a1 den vazgeçtim şimdiyse mate 10 lite ile mi6 arasında gidip geliyorum ;)
-
Note FE tabiki daha iyi ama 250 lira daha pahalı. 100-200 lira daha eklemenin sonu yok gider 5.500 liralık iPhone X'ten çıkarsın en son.