Xmx.İm
-
tema site isim super olmus.
elinize saglik.
-
sana seviyoruz, zumsuk üye oldu
-
özellikle diziler yada kategoriler için abonelik eklenirse güzel olur. abone olunan konularda güncelleme olduğunda email filan attırılabilir ve RSS nerde, mutlaka RSS ekleyin gerçekten çok kritik bence. (Artık sitelere girmiyorum bile direk google rss reader ile takip ediyorum)
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
adult boş olmadı :)
-----------------------------bidaha bak :D
-
site içeriği zenginleşsin geleceği var
-
Güzel görünüyor. Hayırlı olsun
-
Hocam Herkeze Hayırlı Olsun. Çok Güzel Olmuş Üye Oluyorum Şimdi Torpil Var Demişsin Tbt'lilere Nasıl Bir Anlatırmısın Torpilden Nasıl Yararlanıcaz
-
BlacKShelD bunu yazdı:
Hocam Herkeze Hayırlı Olsun. Çok Güzel Olmuş Üye Oluyorum Şimdi Torpil Var Demişsin Tbt'lilere Nasıl Bir Anlatırmısın Torpilden Nasıl Yararlanıcaz
-----------------------------uploaderlar için var. mesela normalde dosyayı eklediğin gibi sitede gösterime girmiyor. 12 saatlik periyotlarda 25 25 ekleme yapılıyor. torpil kısmıda eklediğinin hemen gözükmesi :)
-
swordfish bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
adult boş olmadı :)
-----------------------------bidaha bak :D
-----------------------------evet içerik zenginleşiyor hd'ye önem verelim lütfen :P
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------evet içerik zenginleşiyor hd'ye önem verelim lütfen :P
-----------------------------kısa bir süre içerisinde adult bölümünü fena yapıcam :D