Xp Başlangıç Şifremi Unuttum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faseur
    faseur's avatar
    Erkek
    soner_alptuzun bunu yazdı:
    -----------------------------
    uzun araştırmalar sonunda bir bilgi buldum umarım işine yarar.pratikten yarayacağına inanıyorum ancak uygulamasını bende yapmadım.başarabilirsen sadece bana bir mesaj atman yeterli.
    sana iki adet link vereceğim(kesinlikle virüs vs.mevcut değil)
    dosyaları bu linklerden indir.bir klasöre kopyala zipten kurtar ve bir diskete kaydet.bu başlangıc disketin olacak.(klasördeki readme dosyasını oku)disketi tak ve pc yi aç.orda ne işlem yapacağını bilmiyorum ama kolay olduğu söyleniyor.
    dediğim gibi umarım başarırsın.
    senden haber bekliyorum.adresim soner_alptuzun@hotmail.com
    linkler:
    http://www14.brinkster.com/utku1905/zbfl.part1.rar
    http://www14.brinkster.com/utku1905/zbfl.part2.rar
    şifre:zbfl
    -----------------------------

bayramdan sonra gidince deneyeceğim önerileriniz için saolun varolun..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fntunc
    fntunc's avatar
    Dişi

Kullanıcının parolasını kurtarmaBir çalışma grubuna dahil veya tek başına bir bilgisayarda parolanızı unutursanız, parola ipucunuzu denetleyin. (Parola ipucunuz, Hoş Geldiniz ekranında parola isteminin yanında yer alır.)

Parola sıfırlama disketiniz varsa, hesabınız için yeni bir parola oluşturmak amacıyla bu disketi kullanabilirsiniz. Kişiselleştirilmiş bilgisayar ayarlarınız korunacaktır. Parola sıfırlama disketi oluşturmak için Unutulan Parola Sihirbazı"nın kullanılması hakkında daha fazla bilgi için, İlgili Konular"ı tıklatın.

Parola ipucunuz parolanızı hatırlamada size yardımcı olmuyorsa ve bir parola sıfırlama disketi oluşturmadıysanız, bilgisayar yöneticisi hesabı olan birinin sizin için yeni bir parola oluşturması gerekir. Parolanızı unutmanız durumunda, güvenlik nedenleriyle, bilgisayar yöneticisi parolanızı kurtaramaz, ancak sizin için yeni bir parola oluşturabilir.

Not

Bilgisayar yöneticisi hesabı olan bir kullanıcı, bilgisayardaki diğer tüm kullanıcılar için parola oluşturabilir veya parola değiştirebilir. Sınırlı hesap sahibi olan kullanıcılar, yalnızca kendi parolalarını ve parola ipuçlarını oluşturabilir ve parolalarını değiştirebilirler.

İŞİNE YARAYABİLİR

don"t talk to strangers
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    Arkadaşın dedigine katılıyorum bu yolla yapabilirsin.
    Tabi birazda bilgi istiyor.Kolay gelsin

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilhan46
    ilhan46's avatar
    Erkek
    arkadasim bilgisayrin  pilini cikar ve geri tak butun hafiza silinmistir ve yeniden kurulum yap sifre mifre yok tabi artik

11 Turk Askerini unutmayacagiz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faseur
    faseur's avatar
    Erkek

arkadaşlar herkese teşekkürler.. sizin de aklınızda olsun ben türkçe klavyede "." olarak yaptığım şey şifre girme ekranında ingilizce klavyenin borusu öttüğünden ve imla işaretleri kaydığından ç harfine denk geliyomuş.. böylelikle halloldu olay... saolun varolun..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NadR
    NadR's avatar
    Erkek

bios pili falan işe yaramaz windows kurarken administratör parolası wermediysen sistem açılırken F8 e bas güvenli kipte administrator de açarsın sorun hallolur :)

NadR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NadR
    NadR's avatar
    Erkek
    a pardon tam cvpları okumadan cvp yazdım arkadaş zaten anlatmış bu yöntemi...

NadR
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shrek07
    shrek07's avatar
    Erkek
    sikkafalı karga seni okumadan atlarsan yan basrsın işte bööle hehehehe!!!!
Toplam Hit: 5224 Toplam Mesaj: 19