Xp Yi Göçertmek?
-
bunun yerine netlimiter tarzı programla download upload limit koysan yazık olmasın adamın arşivine kulakların çınlar sonra :d
-
Programla anakart yakabileceğini düşünen, (Nası bi yazılım ile donanım yakabiliyorsa arkadaş)
low level format attıran, (Bu low level format işini, hddye zımpara atmak sanıosunuz sanırım)
Ekran kartının driverını silince bilgisayarın acılmayacağını düşünen (Windowsa standart wga driverı koymayı unutmuşlar zaten, windows kurduktan sonra ekran kartını tanıtana kadar görüntüyü göremiyoruz ya :))
fln filan mesajların alayını sildim...
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------makina desktopsa eğer al eline bi pense anakartın bi yerini çatlak kesin çözüm :)
eğer yok makina laptop sa sök arkasını çıkar ramini pense ile çatlat biraz geri tak :)
----------------------------Abi hatta hiç geri takmasın :) Bana göndersin :)
-
Bilgisayarım'a gir
Açılan pencerede Araçlar sekmesine tıkla ve Klasör Seçeneklerine tıkla
Bir pencere açılacak oradan Görünüm sekmesini seç
Karşına gelen bölümde Gizli Dosya ve Klasörler başlığı altında Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretle ve biraz daha altta Korunan işletim sistemi dosyaları gizle seçeneğindeki tiki kaldır.
Pencereyi Tamam diyerek kapat.
Daha sonra Bilgisayarım > Yerel Disk (C:) altında ntldr ve NTDETECT dosyaları görünecek onlardan istediğini sil veya ikisini birden sil.
Bilgisayar yeniden başladığında açılmayacaktır siyah ekranda takılı kalacaktır.
-----------------------------en sağlamı buna benziyor
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Programla anakart yakabileceğini düşünen, (Nası bi yazılım ile donanım yakabiliyorsa arkadaş)
low level format attıran, (Bu low level format işini, hddye zımpara atmak sanıosunuz sanırım)
Ekran kartının driverını silince bilgisayarın acılmayacağını düşünen (Windowsa standart wga driverı koymayı unutmuşlar zaten, windows kurduktan sonra ekran kartını tanıtana kadar görüntüyü göremiyoruz ya :))
fln filan mesajların alayını sildim...
-----------------------------abi naaptın sen ya onlar arşivlik mesajlarmış :D
-
Yaw tbtnin bir programı vardı siteden de kaldırılmış neden bilmiyorum, o olsaydı onunla jpg uzantılı bir dosya yaratıcaktın masaüstüne koyucaktın isminide ilgi çekici birşey yapıcaktın adam tıkladığı an güm pc çöküyordu :)
Bir arkadaşa yedirmişitm onu aradı telefonla pc göçtü getiriyom sana diye : ) önce yarılmıştım olaya ama kabak gene bana patlamıştı. Yetmezmiş gibi bir defada o dosyadan yaratıp unutmuşum silmeyi salak gibi tıklamıştım pc göçmüştü :)) kendime bile gülmüştüm
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Yaw tbtnin bir programı vardı siteden de kaldırılmış neden bilmiyorum, o olsaydı onunla jpg uzantılı bir dosya yaratıcaktın masaüstüne koyucaktın isminide ilgi çekici birşey yapıcaktın adam tıkladığı an güm pc çöküyordu :)
Bir arkadaşa yedirmişitm onu aradı telefonla pc göçtü getiriyom sana diye : ) önce yarılmıştım olaya ama kabak gene bana patlamıştı. Yetmezmiş gibi bir defada o dosyadan yaratıp unutmuşum silmeyi salak gibi tıklamıştım pc göçmüştü :)) kendime bile gülmüştüm
-----------------------------O kadar ilginç bi isim bulmuşsun ki kendin bile tıklamışsın sonra :)
güzel sevdim bu işi
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------şimdi dediklerimi aynen yap ama vebali senin boynuna söyliyim :) ben sana yardım ederek sevap işliyorum :)
Sırasıyla
Bilgisayarım'a gir
Açılan pencerede Araçlar sekmesine tıkla ve Klasör Seçeneklerine tıkla
Bir pencere açılacak oradan Görünüm sekmesini seç
Karşına gelen bölümde Gizli Dosya ve Klasörler başlığı altında Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretle ve biraz daha altta Korunan işletim sistemi dosyaları gizle seçeneğindeki tiki kaldır.
Pencereyi Tamam diyerek kapat.
Daha sonra Bilgisayarım > Yerel Disk (C:) altında ntldr ve NTDETECT dosyaları görünecek onlardan istediğini sil veya ikisini birden sil.
Bilgisayar yeniden başladığında açılmayacaktır siyah ekranda takılı kalacaktır.
-----------------------------Aynen öle.Msdosdan da silinebiliyor.Komutlar suan elimde değil.
Bunları yaparsan pc acılısında "ntldr eksik lütfen bir tusa basın" diyip acılmaz.Ama adam format atar yada windowsu tekrar onarabilir
Bu konuda tecrübem var sahsen :)
-
hal.dll ' yi sil
-
Topla 3-5 eleman, bu dediğin kişiye tekme tokat girişin, balyozlada bilgisayarını parçala, bak bi daha yapıyo mu? :)