Xp Yi Göçertmek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    bunun yerine netlimiter tarzı programla download upload limit koysan yazık olmasın adamın arşivine kulakların çınlar sonra :d
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Programla anakart yakabileceğini düşünen, (Nası bi yazılım ile donanım yakabiliyorsa arkadaş)

low level format attıran,  (Bu low level format işini, hddye zımpara atmak sanıosunuz sanırım)

Ekran kartının driverını silince bilgisayarın acılmayacağını düşünen (Windowsa standart wga driverı koymayı unutmuşlar zaten, windows kurduktan sonra ekran kartını tanıtana kadar görüntüyü göremiyoruz ya :))

fln filan mesajların alayını sildim... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Demodor bunu yazdı:
    -----------------------------

makina desktopsa eğer  al eline bi pense anakartın bi yerini çatlak kesin çözüm :)

eğer yok makina laptop sa sök arkasını çıkar ramini pense ile çatlat biraz geri tak :)

----------------------------

Abi hatta hiç geri takmasın :) Bana göndersin :)

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek

Bilgisayarım'a gir

Açılan pencerede Araçlar sekmesine tıkla ve Klasör Seçeneklerine tıkla

Bir pencere açılacak oradan Görünüm sekmesini seç

Karşına gelen bölümde Gizli Dosya ve Klasörler başlığı altında Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretle ve biraz daha altta Korunan işletim sistemi dosyaları gizle seçeneğindeki tiki kaldır.

Pencereyi Tamam diyerek kapat.

Daha sonra Bilgisayarım > Yerel Disk (C:) altında ntldr ve NTDETECT dosyaları görünecek onlardan istediğini sil veya ikisini birden sil.

Bilgisayar yeniden başladığında açılmayacaktır siyah ekranda takılı kalacaktır.

en sağlamı buna benziyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Programla anakart yakabileceğini düşünen, (Nası bi yazılım ile donanım yakabiliyorsa arkadaş)

low level format attıran,  (Bu low level format işini, hddye zımpara atmak sanıosunuz sanırım)

Ekran kartının driverını silince bilgisayarın acılmayacağını düşünen (Windowsa standart wga driverı koymayı unutmuşlar zaten, windows kurduktan sonra ekran kartını tanıtana kadar görüntüyü göremiyoruz ya :))

fln filan mesajların alayını sildim... 

abi naaptın sen ya onlar arşivlik mesajlarmış :D

Metallica Rules
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Yaw tbtnin bir programı vardı siteden de kaldırılmış neden bilmiyorum, o olsaydı onunla jpg uzantılı bir dosya yaratıcaktın masaüstüne koyucaktın isminide ilgi çekici birşey yapıcaktın adam tıkladığı an güm pc çöküyordu :)

Bir arkadaşa yedirmişitm onu aradı telefonla pc göçtü getiriyom sana diye : ) önce yarılmıştım olaya ama kabak gene bana patlamıştı. Yetmezmiş gibi bir defada o dosyadan yaratıp unutmuşum silmeyi salak gibi  tıklamıştım pc göçmüştü :)) kendime bile gülmüştüm

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaGaNoS
    ZaGaNoS's avatar
    Erkek

coLin bunu yazdı:

Yaw tbtnin bir programı vardı siteden de kaldırılmış neden bilmiyorum, o olsaydı onunla jpg uzantılı bir dosya yaratıcaktın masaüstüne koyucaktın isminide ilgi çekici birşey yapıcaktın adam tıkladığı an güm pc çöküyordu :)

Bir arkadaşa yedirmişitm onu aradı telefonla pc göçtü getiriyom sana diye : ) önce yarılmıştım olaya ama kabak gene bana patlamıştı. Yetmezmiş gibi bir defada o dosyadan yaratıp unutmuşum silmeyi salak gibi  tıklamıştım pc göçmüştü :)) kendime bile gülmüştüm

O kadar ilginç bi isim bulmuşsun ki kendin bile tıklamışsın sonra :)

güzel sevdim bu işi

şartlar ne olursa olsun, serinkanlı kalmak kadar bir insana bir diğeri karşısında üstünlük sağlayan bir şey daha yoktur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:

şimdi dediklerimi aynen yap ama vebali senin boynuna söyliyim :) ben sana yardım ederek sevap işliyorum :)

Sırasıyla

Bilgisayarım'a gir

Açılan pencerede Araçlar sekmesine tıkla ve Klasör Seçeneklerine tıkla

Bir pencere açılacak oradan Görünüm sekmesini seç

Karşına gelen bölümde Gizli Dosya ve Klasörler başlığı altında Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretle ve biraz daha altta Korunan işletim sistemi dosyaları gizle seçeneğindeki tiki kaldır.

Pencereyi Tamam diyerek kapat.

Daha sonra Bilgisayarım > Yerel Disk (C:) altında ntldr ve NTDETECT dosyaları görünecek onlardan istediğini sil veya ikisini birden sil.

Bilgisayar yeniden başladığında açılmayacaktır siyah ekranda takılı kalacaktır.

Aynen öle.Msdosdan da silinebiliyor.Komutlar suan elimde değil.

Bunları yaparsan pc acılısında "ntldr eksik lütfen bir tusa basın" diyip acılmaz.Ama adam format atar yada windowsu tekrar onarabilir

Bu konuda tecrübem var sahsen :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risperdal
    risperdal's avatar
    Erkek
    hal.dll ' yi sil 

Özgür iradeydi şeytanım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sylar
    sylar's avatar
    Erkek

Topla 3-5 eleman, bu dediğin kişiye tekme tokat girişin, balyozlada bilgisayarını parçala, bak bi daha yapıyo mu? :)

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir... MeSeNe hacklemek için hemen tıkla: http://img123.imageshack.us/img123/9100/msnuw1tu0.swf
Toplam Hit: 7363 Toplam Mesaj: 29