Xrumer Hakkında Bilgisi Olan?
-
570 $ fiyatı ve eklentilerinide para ödüyorsunuz şirkette war yazılım aldıktan sonra sağlam sunucu ve hat olması lazım
-
Programı öğrenmek uzun zaman alıyor diye duydum.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
Programı öğrenmek uzun zaman alıyor diye duydum.
-----------------------------:)
-
Bilenler saklanıyorlar dostum:)kazançlarına ortak olunduğunu düşünüyorlar herhalde.. Türk Türk e yardım edermi yav? Ruslardan onların forumlarından destek aramak daha akıllıca:)
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
Bilenler saklanıyorlar dostum:)kazançlarına ortak olunduğunu düşünüyorlar herhalde.. Türk Türk e yardım edermi yav? Ruslardan onların forumlarından destek aramak daha akıllıca:)
-----------------------------türk'ün türk'ten başka dostu yoktur unutma zeyrek'li arkadaşa yardım edeceğimizi söyledik dönüş yapmadı
-
Türk'ün türk'ten başka dostu yoktur unutma zeyrek'li arkadaşa yardım edeceğimizi söyledik dönüş yapmadı..
-------------------------------------------------------
Daha yeni gördüm be dostum. Bu söylediğin kısmen doğru artık eskiden cidden öyleymiş şimdilerde öyle bir güvensizlik ortamı hakimki kimse dönüp arkasına bakmıyor ama genelleme yapmakta haklıyım bunu hepimiz biliyoruz ve evet Hala yurtsever az da olsa var senin gibi dostum. Bu arada xrummer hakkında hala ciddi bilgi yetersizliğine sahip mürid halen yardım beklemekte.
-
Oha programın kabiliyetlerine bak. Neler yapıyore. :FD!'^!+%&/()=
-
iletişim attım özele