Xrumer Hakkında Bilgisi Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

570 $ fiyatı ve eklentilerinide para ödüyorsunuz şirkette war yazılım aldıktan sonra sağlam sunucu ve hat olması lazım

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Programı öğrenmek uzun zaman alıyor diye duydum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

coLin bunu yazdı:
    -----------------------------

Programı öğrenmek uzun zaman alıyor diye duydum.

:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Bilenler saklanıyorlar dostum:)kazançlarına ortak olunduğunu düşünüyorlar herhalde.. Türk Türk e yardım edermi yav? Ruslardan onların forumlarından destek aramak daha akıllıca:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:

Bilenler saklanıyorlar dostum:)kazançlarına ortak olunduğunu düşünüyorlar herhalde.. Türk Türk e yardım edermi yav? Ruslardan onların forumlarından destek aramak daha akıllıca:)

türk'ün türk'ten başka dostu yoktur unutma zeyrek'li arkadaşa yardım edeceğimizi söyledik dönüş yapmadı

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Türk'ün türk'ten başka dostu yoktur unutma zeyrek'li arkadaşa yardım edeceğimizi söyledik dönüş yapmadı..

-------------------------------------------------------

Daha yeni gördüm be dostum. Bu söylediğin kısmen doğru artık eskiden cidden öyleymiş şimdilerde öyle bir güvensizlik ortamı hakimki kimse dönüp arkasına bakmıyor ama  genelleme yapmakta haklıyım bunu hepimiz biliyoruz ve evet Hala yurtsever az da olsa var senin gibi dostum. Bu arada xrummer hakkında hala ciddi bilgi yetersizliğine sahip mürid halen yardım beklemekte.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Oha programın kabiliyetlerine bak. Neler yapıyore. :FD!'^!+%&/()=

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

iletişim attım özele

Toplam Hit: 2746 Toplam Mesaj: 19