Xubuntu 11.04
-
Macbuntu nasıl bide onu sorabilir miyim ben burdan ?
-
macbuntuyu bende merak ediyorum. görselliğin mac os a benzeyeceği kesin ama performans ve kararlılık nasıl acaba.
-
Sanirim Xubuntu 11.04 nun Turkce dil Destegi yok . ?
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
Sanirim Xubuntu 11.04 nun Turkce dil Destegi yok . ?
-----------------------------var hocam.
-
balik_ bunu yazdı:
macbuntuyu bende merak ediyorum. görselliğin mac os a benzeyeceği kesin ama performans ve kararlılık nasıl acaba.
-----------------------------Macbuntu 10.04 ü yükledim şimdi görsellik olarak mac in birebir kopyası performans olarak henüz tam olarak test etmedim ama compiz efektleri çok hızlı çalışıyor.
Mac deki finder bile bire bir aynı bunda :)
-
SinusX bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------Macbuntu 10.04 ü yükledim şimdi görsellik olarak mac in birebir kopyası performans olarak henüz tam olarak test etmedim ama compiz efektleri çok hızlı çalışıyor.
-----------------------------hocam paket yöneticisinde macbuntu desktop diye arattım çıkmıyor. sıfırdan iso dosyası ile mi kurulum yaptın ?
-
bide xfce de yukardaki paneli nasıl aşağı getirebiliriz. seçeneklerde göremedim ?
-
Fedora 15 Gnome3 şimdiye dek yaşadığım tek sorun çift ekrankartı kullandığım için boot sonrası driver uyumsuzluğu nedeni ile gnome3 ün açılmaması idi. Bir az uğraşınca sorunu çözdüm. Kararlı, esnek, hızlı ve gnome3 ile yeni nesil görsellik :D
-
balik_ bunu yazdı:
SinusX bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------hocam paket yöneticisinde macbuntu desktop diye arattım çıkmıyor. sıfırdan iso dosyası ile mi kurulum yaptın ?
-----------------------------http://sourceforge.net/projects/macbuntu/ hocam burdan macbuntunun tar.gz dosyası var onu indirip çıkart klasore şuan 10.10 la 10.04 ü destekliyor ben 10.04 e kurdum
sonrasını bilmeyenler için anlatıyım indirdiğim klasore terminalle geliyorum bende cd sinusx/İndirilenler/Macbuntu-10.04 'tü oraya girdim sonra ./install.sh dedim bir sürü soru soruyor hepsine y dedim daha sonra reboot yapıp sisteme yükleniyor
-
SinusX bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
Xubuntuyla debian ubuntu ayrı değil mi :S
-----------------------------Bende onu sormak istediğim aslında konuya pek hakim değilim o yuzden soruda saçmalamış olabilirim kulaktan dolma bilgiler :)) Bi kubuntu-ubuntu farkını biliyorum birde edubuntu vardı sanırım bunların alt yapı olarak bi farklılıkları var mı ?
-----------------------------Hem ayrı , hem aynı sayılır ubuntu debian üzerinden geliştirildiği için tüm ubuntu sürümleri (kubuntu lubuntu mythbuntu xubuntu edibuntu etc.) deb paketlerini de destekler.
balik_ bunu yazdı:
bide xfce de yukardaki paneli nasıl aşağı getirebiliriz. seçeneklerde göremedim ?
-----------------------------hocam ne yaptın sen altta çok güzel bir paneli var ve açık programlar üste birleşiyor çok güzel yapmışlar niye bozmak istiyorsun dagıtımı sil direk daha iyi :'