Xubuntu 11.04
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------SinusX bunu yazdı:
-----------------------------
Prometheus bunu yazdı:
Xubuntuyla debian ubuntu ayrı değil mi :S
-----------------------------Bende onu sormak istediğim aslında konuya pek hakim değilim o yuzden soruda saçmalamış olabilirim kulaktan dolma bilgiler :)) Bi kubuntu-ubuntu farkını biliyorum birde edubuntu vardı sanırım bunların alt yapı olarak bi farklılıkları var mı ?
-----------------------------Hem ayrı , hem aynı sayılır ubuntu debian üzerinden geliştirildiği için tüm ubuntu sürümleri (kubuntu lubuntu mythbuntu xubuntu edibuntu etc.) deb paketlerini de destekler.
balik_ bunu yazdı:
bide xfce de yukardaki paneli nasıl aşağı getirebiliriz. seçeneklerde göremedim ?
-----------------------------hocam ne yaptın sen altta çok güzel bir paneli var ve açık programlar üste birleşiyor çok güzel yapmışlar niye bozmak istiyorsun dagıtımı sil direk daha iyi :'
hocam sürekli ekranın üst tarafına bakınca göze zarar veriyor. göz kuruluğu neyin oluyor. rahatsız oluyorum yani. alt paneli kaldırdım üst paneli de alta çekmek istedim yapamadım. bende lxde massüstüne geçtim. xfce den daha iyi :) -
Kullanmasını bilene gnome daha iyidir.
Xubuntu sadece diğerlerinden daha az yorar makinayı. -
balik_ bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
SinusX bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
Xubuntuyla debian ubuntu ayrı değil mi :S
-----------------------------Bende onu sormak istediğim aslında konuya pek hakim değilim o yuzden soruda saçmalamış olabilirim kulaktan dolma bilgiler :)) Bi kubuntu-ubuntu farkını biliyorum birde edubuntu vardı sanırım bunların alt yapı olarak bi farklılıkları var mı ?
-----------------------------Hem ayrı , hem aynı sayılır ubuntu debian üzerinden geliştirildiği için tüm ubuntu sürümleri (kubuntu lubuntu mythbuntu xubuntu edibuntu etc.) deb paketlerini de destekler.
balik_ bunu yazdı:
bide xfce de yukardaki paneli nasıl aşağı getirebiliriz. seçeneklerde göremedim ?
-----------------------------hocam ne yaptın sen altta çok güzel bir paneli var ve açık programlar üste birleşiyor çok güzel yapmışlar niye bozmak istiyorsun dagıtımı sil direk daha iyi :'
hocam sürekli ekranın üst tarafına bakınca göze zarar veriyor. göz kuruluğu neyin oluyor. rahatsız oluyorum yani. alt paneli kaldırdım üst paneli de alta çekmek istedim yapamadım. bende lxde massüstüne geçtim. xfce den daha iyi :)
-----------------------------öyle istiyorsan direk mint 11 veya mint debian edition kullan hocam aynı windows gibi :)
-
macuubntu hangi masaustu var ?
-
Mx0TBT bunu yazdı:
macuubntu hangi masaustu var ?
-----------------------------Gnome kullanıyor . normal ubuntu ya mac os giydiriyor finder ı dockbar ı herşeyi birebir aynı neredeyse :)
-
mac çakması olmak bence güzel degil acınası bir durum , kendinizi bu duruma düşürmeyin :) daha orjinal dağıtımlar kullanın
-
beyler lxde masaüstünü kurup bi kurcalayın. eminlm çok seveceksiniz. bilgisayarda internet olmadığı için ekran görüntüsü gönderemiyorum ama gerçekten çok güzel oldu.
-
kurdum kurulum rahat oldu bir sorun var muzik dinlemek istedigimde aldigim hata ..
Playing error : GStreamer kurulumunuzun bir eklentisi kayıp. at /usr/bin/../share/gmusicbrowser/gmusicbrowser_gstreamer-0.10.pm line 135.
-
balik_ bunu yazdı:
beyler lxde masaüstünü kurup bi kurcalayın. eminlm çok seveceksiniz. bilgisayarda internet olmadığı için ekran görüntüsü gönderemiyorum ama gerçekten çok güzel oldu.
-----------------------------Slax'in masaüstü ortamıda sanırım öyle bişeydi yanılmıyorum di mi
-
xubuntu-10.04.2-desktop-i386.iso dosyasını indirdim demontools ile yükleme yaptım
kurlumdan sonra acılmadı enter yaptıgımda
ALERY! /host/ubuntu/disks/rood.disk does not exist. dropping to shell!
BusyBox v1.13.3 (ubuntu 1:1.13.3-1ubuntu7) built-in shell(ash)
enter "help" for a list of built-in commands.
(initramfs)
mesajı verdi
ne yapmam gerekiyor CD den yüklemekmi gerekiyor acaba