Ya Arkadaşlar Bi Sorum Oalcak Kurbağa Hakkında
-
ya arkadaşlar uzun süredir bunu bulmaya çalışıorum ama gerçek bir kurbağayla yapmak yemedi kurbağayı herkes siğil atar diyo ama ansiklopedide siğil atar diye bilinir diyo acaba siğil atarmı atmazmı
-
hep öyle diyolarda banada bişi atmadı çok yaklaştım ben onlara ,tekmeledim filan
ancak gırlağını şişirip vurrak yaptılar
sanırım ağzından bişey tükürüyolarda yna bana hiç rast gelmedi
aduuket gibi bişey yani :d
edit
atabilir ,sende hazırlık ol ; ) sende bişeyler at !
-
Bana simdiye kadar hic atmadi,hic attiginida gormedim,hatta hayatinda hic kurbaga ile yuzyuze gelmemis insanlarin elinde kolunda sigilmidir nedir ondan gorunce bunu kurbagayla bir ilgilisi olmadigina karar verdim :)
-
Çocukluğum kurbağaların içinde geçti zararsız mazlum hayvanlardır canını yakma ama yaksanda sana zarar veremez siğil miğil hikaye :)
-
hmm demekki siğil miğil bahane sağolun
-
hojalar ben köyle cok kurbagalarla oynardım hatta firnoz die bi cins vardı cok ufak olurlar genelde yagmurlarda görünürler ama çok tuttum oynadım felan öldürmedim aam elimdede biley cıkmadı :S:S hatta büyükleri avrdı o yeşiller felna hiç bişey olmadı
-
birsuru kurbaga kestim öyle birsey yok kurbagaların ustleri mukus denilen bir sıvıyla kaplı bundan dolayı kaygan ama siğil falan efsaneden ote degil birkac tur war zehirlikurbagalar onlarda daha cok haseralara karsı falan hayvanın vahsi dogada kendini koruyabilmesi için bizim cografyamızda zehirli kurbaga yok
-
sigil inn psikolojik oldugunu duymustum. birseyden igrenme tiksinme hallerinde cikarmis. yada sIkIntIdan falan.
-
zehirli kurbgaların vucutlarında zehir salgılayan seroz bezleri bulunuo ve hayvan herhangi bi basınc veya hırpalanmaya maruz kaldıında bu bezler aktif hale gecio ama oldurucu olanını ben hiç duymadım bi insana bu kadar etkili diiller sanırm orta amerikada yerliler bu zehirli bezleri ok yapımında kulanıolarmıs uyusturuomus sanırm insanı ama emin dilim onun haricinde illa ben gidecem bakacam amazonlarda gezcem diosan zehirli haywanlar aha cazibeli olur kendi turunun dier orneklerinden daha guzel renklerde olurlar ozellesmiş zarları olabilir amphibiler için..
-
siğil attıklarını hiç görmedim yakın tanıdıklarımın ellerinde gördüm ama genelde elin üstünde oluşuyor kurbağa ile bağlantısını gerçek gözle görmedim al bi kurbağa sinirlendir hayvanı atsın sana başka yolu yok :)
-
bişi olmaz korkma. ben cok oynadım kurbagalarla. ufakların kıcına pipet takıp şişirip patlatıyoduk. amazonda yasamıyosan kurbagadan zarar gelmez (:
Toplam Hit: 5245 Toplam Mesaj: 30