folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ya Arkadaşlar Bi Sorum Oalcak Kurbağa Hakkında

Ya Arkadaşlar Bi Sorum Oalcak Kurbağa Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

ya arkadaşlar uzun süredir bunu bulmaya çalışıorum ama gerçek bir kurbağayla yapmak yemedi kurbağayı herkes siğil atar diyo ama ansiklopedide siğil atar diye bilinir diyo acaba siğil atarmı atmazmı

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

hep öyle diyolarda banada bişi atmadı çok yaklaştım ben onlara ,tekmeledim filan

ancak gırlağını şişirip vurrak yaptılar

sanırım ağzından bişey tükürüyolarda yna bana hiç rast gelmedi

aduuket gibi bişey yani :d

edit

atabilir ,sende hazırlık ol ; ) sende bişeyler at !

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bana simdiye kadar hic atmadi,hic attiginida gormedim,hatta hayatinda hic kurbaga ile yuzyuze gelmemis insanlarin elinde kolunda sigilmidir nedir ondan gorunce bunu kurbagayla bir ilgilisi olmadigina karar verdim :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Çocukluğum kurbağaların içinde geçti zararsız mazlum hayvanlardır canını yakma ama yaksanda sana zarar veremez siğil miğil hikaye :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

hmm demekki siğil miğil bahane sağolun

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Erkek
    hojalar ben köyle cok kurbagalarla oynardım hatta firnoz die bi cins vardı cok ufak olurlar  genelde yagmurlarda görünürler ama çok tuttum oynadım felan öldürmedim aam elimdede biley cıkmadı :S:S hatta büyükleri avrdı o yeşiller felna hiç bişey olmadı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    birsuru kurbaga kestim öyle birsey yok kurbagaların ustleri mukus denilen bir sıvıyla kaplı bundan dolayı kaygan ama siğil falan efsaneden ote degil birkac tur war zehirlikurbagalar onlarda daha cok haseralara karsı falan hayvanın vahsi dogada kendini koruyabilmesi için bizim cografyamızda zehirli kurbaga yok

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    sigil inn psikolojik oldugunu duymustum. birseyden igrenme tiksinme hallerinde cikarmis. yada sIkIntIdan falan.

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    zehirli kurbgaların vucutlarında zehir salgılayan seroz bezleri bulunuo ve  hayvan herhangi bi basınc veya hırpalanmaya maruz kaldıında bu bezler aktif hale gecio ama oldurucu olanını ben hiç duymadım bi insana bu kadar etkili diiller sanırm orta amerikada yerliler bu zehirli bezleri ok yapımında kulanıolarmıs uyusturuomus sanırm insanı ama emin dilim onun haricinde illa ben gidecem bakacam amazonlarda gezcem diosan zehirli haywanlar aha cazibeli olur kendi turunun dier orneklerinden daha guzel renklerde olurlar ozellesmiş zarları olabilir amphibiler için..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    siğil attıklarını hiç görmedim yakın tanıdıklarımın ellerinde gördüm ama genelde elin üstünde oluşuyor kurbağa ile bağlantısını gerçek gözle görmedim al bi kurbağa sinirlendir hayvanı atsın sana başka yolu yok :)

Kökten devrimci Radikal Hack nerede o günler...Ben bir şeyler diyorum ; ama siz görmüyorsunuz. Çünkü rutin egzersiz yapıyor ; yazıp yazıp siliyorum. Tıpkı sizler gibi arkadaşlar ; tıpkı sizler gibi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    bişi olmaz korkma. ben cok oynadım kurbagalarla. ufakların kıcına pipet takıp şişirip patlatıyoduk. amazonda yasamıyosan kurbagadan zarar gelmez (:

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 5245 Toplam Mesaj: 30