folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ya Ateist Olucam, Ya Da Musluman Olarak Devam Edicem...

Ya Ateist Olucam, Ya Da Musluman Olarak Devam Edicem...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    Sevgili "erkan07" kardesim, ALLAH bize oyle bir kusursuz beyin vermis ki herseyi sorgulayip arastirabilelim diye. yok neymis suphe edersen dinden cikarmissin. varmi boyle birsey yaw.... sacma sapan konusup duruyosun, hangi mantiga sigar bu dedigin....

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Dj_Lethal bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sevgili "erkan07" kardesim, ALLAH bize oyle bir kusursuz beyin vermis ki herseyi sorgulayip arastirabilelim diye. yok neymis suphe edersen dinden cikarmissin. varmi boyle birsey yaw.... sacma sapan konusup duruyosun, hangi mantiga sigar bu dedigin....

Knightkib e
     yazdığım cevapta ne yazmışım bir bak istersen.( bir üstte var)

yazıların tamamını okumayıp özet halinde okuyup anlamaya çalışırsan anlamaz ve ön yargılı olursun ve saçmalayan sen olmuş olursun.

şüphe edersen dinden çıkarsın demişim ve ardındanda araştırıp okuyacaksın ve hala şüphelerin varsa dinden çıkmış olursun demişim.

islama göre bu böyle , ALLAH ın verdiği kusursuz beyninle sorgulayıp araştırıp  hala şüphelerini yok edemiyorsan  dinden çıkmış olursun.

ben aa şüphen var e ozaman dinden çıkmışsınmı demişim? biraz insaf.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Knightkib bunu yazdı:
    ----------------------------

Araştırıyorum ve araştırmaya devam edecem tabikide ama bazıları gibi körü körüne allah var ötesi yok diyerek degil.. zaten böyle bir düsünceyle nekadar da arastırsan ötesini göremessin.. Tavsiylerin için sagol.. 

evet haklısın .

zaten Allah herşeyi net şekilde açıklamış,okumayı emretmiş, araştırmayı ilmi bilmeni,bilimi ise takip etmeni emretmiş.

körü körüne Allah var diyip her inananı cennetle ödüllendireceğini müjdelememiş.

yani benim şüphem yok şüphesiz Allah vardır demek te kurtuluş değil. benim vurgulamak istediğimde bir bakıma bu.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

bu arkadaş hala... bişey olamadımı

Allah kolaylık vere

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

sözüm sorgulamaya karşı olan arkadaşlaradır; 

eğer hiç sorgulamazsan, gerçek bir müslüman olamazsın..

çünkü kendin inanmamışsındır, baban tarafından inandırılmışsındır..

eğer baban hristiyan olsaydı sen de hristiyan olacaktın, baban satanist olsaydı sen de satanist olacaktın, bu durumda sen doğru yolu bulmuş değilsin ki :) sadece tesadüfen müslüman bi ailede doğmuşsun, imanın değil şansın önde.

Toplam Hit: 9163 Toplam Mesaj: 76