folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yabancı Bayanlar İle Evli Olanlar Varmı Aramızda.

Yabancı Bayanlar İle Evli Olanlar Varmı Aramızda.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aramızda mürid arkadaşlardan yabancı bayanlar ile evli olanlar mhakkak ki vardır diye düşünüyorum. evli ve yabancu ülkede yani kızın ülkesinde yaşamak için mesela bir avrupa ülkesinde sadece pasaport yeterli mi yoksa yabancı bayan ile evlendiğimde vize olayı benim için kalkarmı..

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ayyyy sen patlıyosssun (:

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

evli değilim ama aile birleşimi diye bir şey var. hatta evli olman bile şart değil, kız arkadaşının olması yeterli. aile birleşiminden yine

yararlanabiliyorsun ama kızın seni orada yaşatabilecek kadar parasının olması ya da belirli bir şeyi kefil olarak göstermesi gerekiyor. aile birleşimini

aldıktan sonra uzun süreli vize verilir sen istersen kalıcı oturuma başvurabilirsin. oranın dilinin öğrendikten sonra da vatandaşlığa başvurma hakkı

tanıyorlar ama bunun için en az 5 yıl evli kalman gerekiyor. Arada bir de polis kontrolü oluyor v.s. bu bahsettiğim ülkelere göre değişebilir ama çek

cumhuriyetinde ve bildiğim bazı ab ülkelerinde böye

edit: mail duruyor hala zamanında yetkili kişinin cevabı aile birleşmiyle ilgili

If you have a czech girlfriend can ask for: temporary residence permit for a family member of a EU citizen (you can get it eventhough you are not married) - in that case you can live and work here without work permition.

unbalanced tarafından 31/Ara/12 20:36 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Evliyim ama muhtemelen senin kategorine uymaya bilir eşim Mısırlı :) İlgini çekmeye bilir..

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Japonya'da evli olman gerekmiyor ama kizin/kadinin senin orada bulundugun surece her turlu maddi ihtiyacini karsilayacagina dair hukumete kefil olmasi gerekiyor.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

benim esim  yabanci. 4 sene onun ulkesinde yasadim ve calistim. her sene calisma izni aliyordum. ama evlendikten sonra oturma izni veriyorlar.

yani vize ve calisma iznine gerek kalmiyor. evlendikten 1 sene sonra da pasaportu veriyorlar

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bana davet mektubu gönderilecek nasıl oluyor bilgisi olan varmı ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

turist olarak gezmeye gidecem diyorsan davet edecek kişi oradaki belediyeye başvurup (sanırım başvuru ücreti 10-15 euro idi) avrupa ülkesine gidecek olan kişinin ismini davet yazısına yazdırıp onu sana göndermesi gerekli. Bundan sonraki aşama (vizesi için) konsoloslukta devam ediyor..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

turist olarak gezmeye gidecem diyorsan davet edecek kişi oradaki belediyeye başvurup (sanırım başvuru ücreti 10-15 euro idi) avrupa ülkesine gidecek olan kişinin ismini davet yazısına yazdırıp onu sana göndermesi gerekli. Bundan sonraki aşama (vizesi için) konsoloslukta devam ediyor..

eyvallah çok sağol...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhackerx12
    byhackerx12's avatar
    Erkek

Rusyada nasıl işliyor bu sistem D:

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

sanırım ülke ülke değişiyor kurallar

mesela Almanya için dil sınavı var galiba

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 2523 Toplam Mesaj: 18