folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yabancı Bayanlar İle Evli Olanlar Varmı Aramızda.

Yabancı Bayanlar İle Evli Olanlar Varmı Aramızda.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Japonya'da evli olman gerekmiyor ama kizin/kadinin senin orada bulundugun surece her turlu maddi ihtiyacini karsilayacagina dair hukumete kefil olmasi gerekiyor.

konuylan alakası yok ama japonya bilgin vardır die soruyorum . bu kıbrıs a ve japonya ya 3 aylık süre içinde geri dönme şartı ile gideceksen pasaport almana gerek yok dimi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Ben varim yasim 23 evlenebiliriz.

ek : hoca bu is cook zorlasti ozellikle batida $20k verip evlenebiliodun ama devlette yemiyo artik 2+ evli kalip bi ton ispat lazim eger ortaya cikarsa sutluyolar

cordelian tarafından 01/Oca/13 01:55 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek
    niRvana_GG bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

Japonya'da evli olman gerekmiyor ama kizin/kadinin senin orada bulundugun surece her turlu maddi ihtiyacini karsilayacagina dair hukumete kefil olmasi gerekiyor.

konuylan alakası yok ama japonya bilgin vardır die soruyorum . bu kıbrıs a ve japonya ya 3 aylık süre içinde geri dönme şartı ile gideceksen pasaport almana gerek yok dimi ?

http://www.tahribat.com/Forum-Japonya-Hakkinda-Hersey-170062/ 

Aynı kardeş sorduğun soru ve daha detaylısını burada gücel olarak paylaşıyor bakabilirsin..

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

ayyyy sen patlıyosssun (:

:) Neden Patlıyommmuş Merak Ettim..?  Belkim Bende Patlamışım Haberim Yok..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    niRvana_GG bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

Pasaport almana gerek var, vize alamana gerek yok. Ikisi cok farkli seyler hocam.

Ayrica Japonya'ya gelecken giris tarihinde pasaportunun en az 6 aylik kulanim suresinin kalmasi gerekiyor.

Misal pasaportunun tarihi 20 nisan 2013 bitiyor olsun ve sen japonya'ya 1 ocak 2013 te geleceksin. sure bakimindan 4.5 kaldigi icin bureaya sokmazlar seni.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

paran varsa vize diye birşey yoktur hocam, yoksa evlenmek şart diye biliyorum(oturum için) tabi evlenmeden kızı ziyaret ediceksen ve kalacak yerinde yoksa zaten 3 aylık turist vizesi yeterli olur.

bu sene türkiye ab ye girecek merak etmeyin.

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

paran varsa vize diye birşey yoktur hocam, yoksa evlenmek şart diye biliyorum(oturum için) tabi evlenmeden kızı ziyaret ediceksen ve kalacak yerinde yoksa zaten 3 aylık turist vizesi yeterli olur.

bu sene türkiye ab ye girecek merak etmeyin.

paran olsa da olmasa da vize şarttır. ancak özel pasaportun varsa ( yeşil gri kırmızı) schengen ülkeleri 3 aylık vize istemiyorlar.

oturum için evlilik şart değildir, eğitim ile alabilirsin, iş kurarak alabilirsin, çalışıyorsan alabilirsin, araştırma yapmaya gitmişsen alabilirsin, sığınma

amaçlı gitmişsen alabilisin ..

türkiyede ab ye giremeyecek hele bu sene hiç :) ab buna hazır değil, hazır olana kadar zaten çökecektir az kaldı :) büyük başlardaki

seslilik/tepkisellik artmaya başladı

http://www.independent.co.uk/voices/comment/this-weeks-big-questions-should-turkey-join-the-eu-should-the-uk-have-a-referendum-on-leaving-it-8432581.html?origin=internalSearch 

burada eleman güzel yazmış :) türkiye girmeyi çok istiyorsa bizimkini alabilir diye :) 

ilerde olursa ki olacağını düşünüyorum bir kaç yıl içinde, schengen anlaşmasına dahil olacağız şun için geri kabul anlaşması ile ilgili sıkıntılar var o

aşılırsa hallolacak. geçen hafta almanya, hollanda ve danimarka bazı tip türk vatandaşlarının vizesini kaldırdı (haber burada http://www.ensonhaber.com/3-avrupa-ulkesinden-turklere-vize-muafiyeti-2012-12-24.html )

bana göre bu olay geleceğin denemesidir, önce belirli bir kesimden vize talep etmeyecekler sonra biraz daha genişleyecek en son tamamen

kalkacak.vize uygulanması  aslında büyük bir hakarettir, bir ülkenin gelişmişliği size uygulanan vize sayısı ile ters orantılıdır. 

aslında bu 3 ülkenin bu kararı schengen i biraz deliyor, çünkü ab ye girmeden önce hırvatistan türklerden vize istemiyordu, ancak geçen aylarda

girmesinden itibaren artık vize şart oldu çünkü ab ve schengen üyesi,bizden vize istemeyen ülke vize istiyor yani artık :) ama bu 3 ülke buna

tezat hareket ediyor şimdilik ve düşüncem o'dur ki; yakın zamanda schengen e gireceğiz (ab ile schengen i karıştırmayalım, ab üyesi olup schengen e üye olmayanlar var (ingiltere), ab üyesi olmayıp schengen e üye olanlar var (isviçre,norveç...) detay: http://tr.wikipedia.org/wiki/Schengen_B%C3%B6lgesi )

unbalanced tarafından 01/Oca/13 14:26 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 2521 Toplam Mesaj: 18