Yabancı Bayanlar İle Evli Olanlar Varmı Aramızda.
-
sniperscope bunu yazdı
Japonya'da evli olman gerekmiyor ama kizin/kadinin senin orada bulundugun surece her turlu maddi ihtiyacini karsilayacagina dair hukumete kefil olmasi gerekiyor.
konuylan alakası yok ama japonya bilgin vardır die soruyorum . bu kıbrıs a ve japonya ya 3 aylık süre içinde geri dönme şartı ile gideceksen pasaport almana gerek yok dimi ?
-
Ben varim yasim 23 evlenebiliriz.
ek : hoca bu is cook zorlasti ozellikle batida $20k verip evlenebiliodun ama devlette yemiyo artik 2+ evli kalip bi ton ispat lazim eger ortaya cikarsa sutluyolar
cordelian tarafından 01/Oca/13 01:55 tarihinde düzenlenmiştir -
niRvana_GG bunu yazdısniperscope bunu yazdı
Japonya'da evli olman gerekmiyor ama kizin/kadinin senin orada bulundugun surece her turlu maddi ihtiyacini karsilayacagina dair hukumete kefil olmasi gerekiyor.
konuylan alakası yok ama japonya bilgin vardır die soruyorum . bu kıbrıs a ve japonya ya 3 aylık süre içinde geri dönme şartı ile gideceksen pasaport almana gerek yok dimi ?
http://www.tahribat.com/Forum-Japonya-Hakkinda-Hersey-170062/
Aynı kardeş sorduğun soru ve daha detaylısını burada gücel olarak paylaşıyor bakabilirsin..
-
ONEMINUTE bunu yazdı
ayyyy sen patlıyosssun (:
:) Neden Patlıyommmuş Merak Ettim..? Belkim Bende Patlamışım Haberim Yok..
-
niRvana_GG bunu yazdısniperscope bunu yazdı
Pasaport almana gerek var, vize alamana gerek yok. Ikisi cok farkli seyler hocam.
Ayrica Japonya'ya gelecken giris tarihinde pasaportunun en az 6 aylik kulanim suresinin kalmasi gerekiyor.
Misal pasaportunun tarihi 20 nisan 2013 bitiyor olsun ve sen japonya'ya 1 ocak 2013 te geleceksin. sure bakimindan 4.5 kaldigi icin bureaya sokmazlar seni.
-
paran varsa vize diye birşey yoktur hocam, yoksa evlenmek şart diye biliyorum(oturum için) tabi evlenmeden kızı ziyaret ediceksen ve kalacak yerinde yoksa zaten 3 aylık turist vizesi yeterli olur.
bu sene türkiye ab ye girecek merak etmeyin.
-
DarkFall bunu yazdı
paran varsa vize diye birşey yoktur hocam, yoksa evlenmek şart diye biliyorum(oturum için) tabi evlenmeden kızı ziyaret ediceksen ve kalacak yerinde yoksa zaten 3 aylık turist vizesi yeterli olur.
bu sene türkiye ab ye girecek merak etmeyin.
paran olsa da olmasa da vize şarttır. ancak özel pasaportun varsa ( yeşil gri kırmızı) schengen ülkeleri 3 aylık vize istemiyorlar.
oturum için evlilik şart değildir, eğitim ile alabilirsin, iş kurarak alabilirsin, çalışıyorsan alabilirsin, araştırma yapmaya gitmişsen alabilirsin, sığınma
amaçlı gitmişsen alabilisin ..
türkiyede ab ye giremeyecek hele bu sene hiç :) ab buna hazır değil, hazır olana kadar zaten çökecektir az kaldı :) büyük başlardaki
seslilik/tepkisellik artmaya başladı
burada eleman güzel yazmış :) türkiye girmeyi çok istiyorsa bizimkini alabilir diye :)
ilerde olursa ki olacağını düşünüyorum bir kaç yıl içinde, schengen anlaşmasına dahil olacağız şun için geri kabul anlaşması ile ilgili sıkıntılar var o
aşılırsa hallolacak. geçen hafta almanya, hollanda ve danimarka bazı tip türk vatandaşlarının vizesini kaldırdı (haber burada http://www.ensonhaber.com/3-avrupa-ulkesinden-turklere-vize-muafiyeti-2012-12-24.html )
bana göre bu olay geleceğin denemesidir, önce belirli bir kesimden vize talep etmeyecekler sonra biraz daha genişleyecek en son tamamen
kalkacak.vize uygulanması aslında büyük bir hakarettir, bir ülkenin gelişmişliği size uygulanan vize sayısı ile ters orantılıdır.
aslında bu 3 ülkenin bu kararı schengen i biraz deliyor, çünkü ab ye girmeden önce hırvatistan türklerden vize istemiyordu, ancak geçen aylarda
girmesinden itibaren artık vize şart oldu çünkü ab ve schengen üyesi,bizden vize istemeyen ülke vize istiyor yani artık :) ama bu 3 ülke buna
tezat hareket ediyor şimdilik ve düşüncem o'dur ki; yakın zamanda schengen e gireceğiz (ab ile schengen i karıştırmayalım, ab üyesi olup schengen e üye olmayanlar var (ingiltere), ab üyesi olmayıp schengen e üye olanlar var (isviçre,norveç...) detay: http://tr.wikipedia.org/wiki/Schengen_B%C3%B6lgesi )
unbalanced tarafından 01/Oca/13 14:26 tarihinde düzenlenmiştir