Yabancı Bir Hocaya Hediye Önerisi?
-
Selamlar,
Bana çok yardımcı olan bir hocaya hediye almak istiyorum, biraz özel bir şey alayım diyorum, ülkemizi temsil eden, geleneksel bir şey olabilir, nazar boncuklu falan.. zamanım pek olmadığı için internetten sipariş edip de bekleme niyetim yok. yarın bazı işler için istanbul'a gidiyorum ancak hasta olduğum için pek fazla dolaşamam, o yüzden kesin aradığım şeyi bulabileceğim bir yer önerir misiniz? mümkünse hediyenin görselini de eklerseniz güzel olur.
fiyat olarak bir düşüncem yok ancak çok fazla param yok şu aralar, çok harcama yaptım bazı işler için.. neyse uygun bütçeli, türkiye ile ilgili & geleneksel türde hediyeler olursa sevinirim. mısır çarşısına gitmiştim daha önce ama istediğim gibi bi şey bulamadım.
teşekkürler şimdiden öneriler için
-
küçük bir türkiye haritası alabilirsin. birinde görmüştüm eminönünde. haritada belli yerlerde küçük maketler var, peri bacaları, sumela manastırı vs gibi.
-
adamın masasına konabilecek bir şey olsun hocam.. bilmiyorum dediğin şey ne kadar uyabilir, bir resim bulabilir miyiz acaba?
cvp için teşekkürler
-
Türk üzümlerinden güzel bir şarap. Öküzgözü, Boğazkere. Boynuna da nazar boncuklu şık bir fular (:
-
@izzmarit, ben biraz daha kalıcı bir şey bakıyorum, hani masasına koyup süs diye saklayabileceği türden bir hediye. bunun haricinde lokum tarzında tatlı da vereceğim de süs eşyası lazım :) teşekkürler önerin için
-
Hocam luletasindan masa sus esyasi gibi biseyler olabilir aslinda.
-
Heum. Yine istedigin gibi olmayacak sanirim ama bir sey daha soyleyeyim, ustune ebru yapilmis kitap ayraci gibi zimbirtilar var sik gorunuyor, aklinda olsun (:
-
Al bi bereket tanrısı heykeli ağzı açık kalsın :D

Neyse şaka bir yana eğer Türkiye ile ilgili geleneksel birşey falan istiyorsan tarihi yerlerin biblo tarzı küçük maketlerini alabilirsin. Ne bileyim peri bacaları, pamukkale, ayasofya falan bunların minik maketleri oluyor masada da hoş durur. Benim tavsiyem bu kilden veya volkanik taştan yapılma peri bacaları oluyor onlardan al bir tane.
-
@Bloom, hocam hepsi antik yunan eserleri gibi duruyor :))
@izzmarit, çok basit kaçan bir şey olmaz mı ayraç
@torpedo_XL, bahsettiğin şey mantıklı ve güzel hocam da nereden bulabilirim, yani net bir adrese ihtiyacım var. çünkü bir kaç yere gitmem gerekiyor, o yüzden bir an önce alıp çıkayım.. nerde bulabilirm bunları?
teşekkürler tüm cevaplar için
-
unbalanced bunu yazdı
@Bloom, hocam hepsi antik yunan eserleri gibi duruyor :))
@izzmarit, çok basit kaçan bir şey olmaz mı ayraç
@torpedo_XL, bahsettiğin şey mantıklı ve güzel hocam da nereden bulabilirim, yani net bir adrese ihtiyacım var. çünkü bir kaç yere gitmem gerekiyor, o yüzden bir an önce alıp çıkayım.. nerde bulabilirm bunları?
teşekkürler tüm cevaplar için
Hocam kapalıçarşı veya bu topkapı sarayının orda hediyelik eşyacılar var iyi geçirirler ama dikkat et sağlam pazarlık yap.
-
mmm ters kalıyor hocam gideceğim yere doğru, hasta olmasam giderdim o tarafa ama 3-5 yere daha gitmem gerekiyor o yüzden orası baya uzak kalıyor.. sağolasın yine de