folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yabancı Bir Hocaya Hediye Önerisi?

Yabancı Bir Hocaya Hediye Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selamlar,

Bana çok yardımcı olan bir hocaya hediye almak istiyorum, biraz özel bir şey alayım diyorum, ülkemizi temsil eden, geleneksel bir şey olabilir, nazar boncuklu falan.. zamanım pek olmadığı için internetten sipariş edip de bekleme niyetim yok. yarın bazı işler için istanbul'a gidiyorum ancak hasta olduğum için pek fazla dolaşamam, o yüzden kesin aradığım şeyi bulabileceğim bir yer önerir misiniz? mümkünse hediyenin görselini de eklerseniz güzel olur.

fiyat olarak bir düşüncem yok ancak çok fazla param yok şu aralar, çok harcama yaptım bazı işler için.. neyse uygun bütçeli, türkiye ile ilgili & geleneksel türde hediyeler olursa sevinirim. mısır çarşısına gitmiştim daha önce ama istediğim gibi bi şey bulamadım.

teşekkürler şimdiden öneriler için

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    küçük bir türkiye haritası alabilirsin. birinde görmüştüm eminönünde. haritada belli yerlerde küçük maketler var, peri bacaları, sumela manastırı vs gibi.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

adamın masasına konabilecek bir şey olsun hocam.. bilmiyorum dediğin şey ne kadar uyabilir, bir resim bulabilir miyiz acaba?

cvp için teşekkürler

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Türk üzümlerinden güzel bir şarap. Öküzgözü, Boğazkere. Boynuna da nazar boncuklu şık bir fular (:

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@izzmarit, ben biraz daha kalıcı bir şey bakıyorum, hani masasına koyup süs diye saklayabileceği türden bir hediye. bunun haricinde lokum tarzında tatlı da vereceğim de süs eşyası lazım :) teşekkürler önerin için

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Hocam luletasindan masa sus esyasi gibi biseyler olabilir aslinda.

Bortubocek sever
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Heum. Yine istedigin gibi olmayacak sanirim ama bir sey daha soyleyeyim, ustune ebru yapilmis kitap ayraci gibi zimbirtilar var sik gorunuyor, aklinda olsun (:

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Al bi bereket tanrısı heykeli ağzı açık kalsın :D

Neyse şaka bir yana eğer Türkiye ile ilgili geleneksel birşey falan istiyorsan tarihi yerlerin biblo tarzı küçük maketlerini alabilirsin. Ne bileyim peri bacaları, pamukkale, ayasofya falan bunların minik maketleri oluyor masada da hoş durur. Benim tavsiyem bu kilden veya volkanik taştan yapılma peri bacaları oluyor onlardan al bir tane.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@Bloom, hocam hepsi antik yunan eserleri gibi duruyor :)) 

@izzmarit, çok basit kaçan bir şey olmaz mı ayraç

@torpedo_XL, bahsettiğin şey mantıklı ve güzel hocam da nereden bulabilirim, yani net bir adrese ihtiyacım var. çünkü bir kaç yere gitmem gerekiyor, o yüzden bir an önce alıp çıkayım.. nerde bulabilirm bunları?

teşekkürler tüm cevaplar için

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

@Bloom, hocam hepsi antik yunan eserleri gibi duruyor :)) 

@izzmarit, çok basit kaçan bir şey olmaz mı ayraç

@torpedo_XL, bahsettiğin şey mantıklı ve güzel hocam da nereden bulabilirim, yani net bir adrese ihtiyacım var. çünkü bir kaç yere gitmem gerekiyor, o yüzden bir an önce alıp çıkayım.. nerde bulabilirm bunları?

teşekkürler tüm cevaplar için

Hocam kapalıçarşı veya bu topkapı sarayının orda hediyelik eşyacılar var iyi geçirirler ama dikkat et sağlam pazarlık yap.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

mmm ters kalıyor hocam gideceğim yere doğru, hasta olmasam giderdim o tarafa ama 3-5 yere daha gitmem gerekiyor o yüzden orası baya uzak kalıyor.. sağolasın yine de

Toplam Hit: 4522 Toplam Mesaj: 35