folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yabancı Bir Hocaya Hediye Önerisi?

Yabancı Bir Hocaya Hediye Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

fotoğrafını veriyorsun halı dokuyorlar. fiyatını bilmiyorum ama minik birşey asılıyor zaten. yanınada türkiye haritası gibi birşey koyarsınız.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocayı şimdi pek tanımıyorum, yani ne sever ne ister hiç fikrim yok. o yüzden cezve ve nargile olayları biraz aşırıya kaçmış olur. daha önce benle ilgilenen birine bir tane cezve ve 3-5 tür kahve götürmüştüm çok beğenmişti, ama ben bu adamın ofisine hediye alma niyetindeyim.. muhtemelen sigara içmiyordur,o yüzden nargile de kullanmıyordur ama oradayken sorarım, isterse bir dahaki sefer alırım..

tespih güzel bir fikir bakayım ona.. resmi var da öyle net bir resim değil, o işlere girmemek gerek ama orjinal fikirmiş halı dokuma olayı :))

unbalanced tarafından 18/Şub/14 00:21 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Valla İzmirde olsan Kızlarağasından git bir tane "Fes" al diyecektim; ama...

edit: La yabancı kızlar sebepsiz yere bu meredi seviyor. İnan bana!

palakan229 tarafından 18/Şub/14 00:24 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

fes gördüm ama çok ideolojik gördüm o yüzden almak biraz tuhaf geldi bana :)) ayrıca hocanın cinsiyeti erkek.. :) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

hoca alacağın şey şöyle en güzelinden

karaköy güllüoğlundan 1 kilo baklava

1 paket markalı meşhur afyon lokumu

kalıcı olarakta şu safranbolunun ışıklı maket evleri var türkiye desenli olanından bulamazsan artvin ışıklı maket evlerindende olur

hediye böyle olur

adama öyle çikolata sardırıp götürme avrupada alası var...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam yiyecek olarak lokum, pişmaniye düşüyorum, baklava gitmez öyle sıkıntılı olur.. 

o dediğin evleri nerden bulabilirm, ama yöresel bir şey olsun.. abi zaten adamların memleketi dünyanın en iyi çikolatalarını yapıyor, burdan götürmem komik olur zaten :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Altın al a.q ilkokuldaki hocamız bana çiçek kalem vb hediyeler filan getirmeyin hediye olarak altın alsın aileleriniz demişti, o günden sonra hediyeye bakış açım değişti,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Altın al a.q ilkokuldaki hocamız bana çiçek kalem vb hediyeler filan getirmeyin hediye olarak altın alsın aileleriniz demişti, o günden sonra hediyeye bakış açım değişti,

:)) gerçekten mi ya

o tipe benzeyen bir öğretmenim vardı benimde

seninki kadar yüzsüz değild ialtın istemiyordu ima ediyordu

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

hocam yiyecek olarak lokum, pişmaniye düşüyorum, baklava gitmez öyle sıkıntılı olur.. 

o dediğin evleri nerden bulabilirm, ama yöresel bir şey olsun.. abi zaten adamların memleketi dünyanın en iyi çikolatalarını yapıyor, burdan götürmem komik olur zaten :)

güzel düşünmüşsün ama pişmaniye yerine kastamonu çekme helva al daha iyi olur sonra adana cezeryesi flnda karışık paket al

baklava gitmez mi ya adamlar avrupaya bile gönderiyor karışık yaptırırsın on numara olur

daha yazarım meşhur yiyecekler daha çok varda hepsini toparlamak uzun sürer

safranbolu gece lambası fln yazarsan bulabilirsin

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ben burdan yurtdışındaki bir hocaya lokum götürmüştüm hediye. Adamn yanına gidince bir daha randevu almadan gelme dedi. Ben de konuşurken açtım lokumları yedim. Kalanını da dönünce yabancı arklara dağıttım.

while (1<2)
Toplam Hit: 4532 Toplam Mesaj: 35