folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yabancı Biriyle Evlenirmisiniz?

Yabancı Biriyle Evlenirmisiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek
    Uyar niye uymasın

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

walla tek amacım o zaten . yabancı arkadaşlık sitelerindeki kızlara google çeviri yoluyla yazıyorum sabah akşam :)

Varmı bildiğiniz güzel yabancı arkadaşlık sitesi ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    bana farkmaz hacı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Anlaştıktan sonra neden olmasın,hem ne hayır gördük buradakilerden :)

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Portishead
    Portishead's avatar
    Erkek
    Şöyle kavruk tenli çekik gözlü zayıf güzel bir taylandlı kız hiç fena olmazdı be

Cesaret zafere, kararsızlık tehlikeye, korku ölüme götürür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    Ben evlenmem...Türk kızları daha iyi...Allah şöyle helalinden nasip etsin diyelim...Gönlümüze göre versin.

copy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

türk kızları kendilerini bişey sanıyo zaten,ruslar hele hele moldovyalılar taş gibi tabi bazıları hariç,bide burdaki salak lar gibi kendilerini pahalıya satma amacında değiller,verici uyum sağlayıcı insancıl oluyorlar :)

türk kızlarıda ya niye yabancı kızlara ilgi duyprsunuz diye laf yapıp tafra yapıyorlar.

e abi güzel değilsin yani naapiyim. taş gibi rus kızı dururken senlemi ugraşacam

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    herkes konuya kalmışın ırkı olmaz prensibiyle egilmiş benim düşüncem daha çok kültürel birleşme olmasından etkilenirim bir dilin bir insan oldugu gibi bir insanında bir kültür oldugunu hesaba katarsak yaşasın iskandinav manitalar

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek

aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşan insanlar anlaşabilir.   der  Mevlana

-----------------------------------------------------------------------------------------------

süper bir cevap.

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek
    Yazmayayim dedim ama o kadar cok densiz cevap olunca yazma geregi duydum.. Benim karim yabanci yaklasik 4 yildir evliyiz birde 1 yasinda kizimiz var.. Ellerinizden oper. Bizimde her turk ailesinde olan tartismalarimiz oluyo.. Birbirimizi 2003 yilindan beri taniyoruz.. Yani hemen evlilige atlamadik.. BEN SUANA KADAR MUSLUMAN OLACAKSIN DIYE BASKI YAPMADIM.. Zaten kendiside 6-7 yildir domuz eti ve urunlerini yemez.. Cocugumuza da yedirtmez. Su anda cocugum cifte vadandas vize sorunu olmayan dunyayi rahatlikla dolasabilir.. Biz oyle degildik hala daha degiliz. Kultur farki yasadik zaman gectikce zaten onu asiyorsun.. Sen onun kulturunu o da senin kulturunu ogreniyor. Genelde yabancilar paraya mala mulke pek onem vermezler verenleri var ama cok fazla degil.. Eger seni severse hic calisma sana bakarlar. Alkolik hapci degilsen. Tek istedikleri guleryuz sadakat. Eger baska sormak istediginiz soru varsa seve seve yanitlarim..

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
Toplam Hit: 9007 Toplam Mesaj: 62