Yabancı Biriyle Evlenirmisiniz?
-
Uyar niye uymasın
-
walla tek amacım o zaten . yabancı arkadaşlık sitelerindeki kızlara google çeviri yoluyla yazıyorum sabah akşam :)
Varmı bildiğiniz güzel yabancı arkadaşlık sitesi ?
-
bana farkmaz hacı
-
Anlaştıktan sonra neden olmasın,hem ne hayır gördük buradakilerden :)
-
Şöyle kavruk tenli çekik gözlü zayıf güzel bir taylandlı kız hiç fena olmazdı be
-
Ben evlenmem...Türk kızları daha iyi...Allah şöyle helalinden nasip etsin diyelim...Gönlümüze göre versin.
-
türk kızları kendilerini bişey sanıyo zaten,ruslar hele hele moldovyalılar taş gibi tabi bazıları hariç,bide burdaki salak lar gibi kendilerini pahalıya satma amacında değiller,verici uyum sağlayıcı insancıl oluyorlar :)
türk kızlarıda ya niye yabancı kızlara ilgi duyprsunuz diye laf yapıp tafra yapıyorlar.
e abi güzel değilsin yani naapiyim. taş gibi rus kızı dururken senlemi ugraşacam
-
herkes konuya kalmışın ırkı olmaz prensibiyle egilmiş benim düşüncem daha çok kültürel birleşme olmasından etkilenirim bir dilin bir insan oldugu gibi bir insanında bir kültür oldugunu hesaba katarsak yaşasın iskandinav manitalar
-
aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşan insanlar anlaşabilir. der Mevlana
-----------------------------------------------------------------------------------------------
süper bir cevap.
-
Yazmayayim dedim ama o kadar cok densiz cevap olunca yazma geregi duydum.. Benim karim yabanci yaklasik 4 yildir evliyiz birde 1 yasinda kizimiz var.. Ellerinizden oper. Bizimde her turk ailesinde olan tartismalarimiz oluyo.. Birbirimizi 2003 yilindan beri taniyoruz.. Yani hemen evlilige atlamadik.. BEN SUANA KADAR MUSLUMAN OLACAKSIN DIYE BASKI YAPMADIM.. Zaten kendiside 6-7 yildir domuz eti ve urunlerini yemez.. Cocugumuza da yedirtmez. Su anda cocugum cifte vadandas vize sorunu olmayan dunyayi rahatlikla dolasabilir.. Biz oyle degildik hala daha degiliz. Kultur farki yasadik zaman gectikce zaten onu asiyorsun.. Sen onun kulturunu o da senin kulturunu ogreniyor. Genelde yabancilar paraya mala mulke pek onem vermezler verenleri var ama cok fazla degil.. Eger seni severse hic calisma sana bakarlar. Alkolik hapci degilsen. Tek istedikleri guleryuz sadakat. Eger baska sormak istediginiz soru varsa seve seve yanitlarim..