Yabancı Dildeki Pdfleri Okumakta Zorlananlar İçin
-
Hocam indirdim fakat offline mı online mı :D
-
Ka1nsha bunu yazdı
Hocam indirdim fakat offline mı online mı :D
şu anda çeviri tarafı sadece online çalışıyor . Offline olması ile ilgili düşüncelerim var ama zamanla talebe göre o tarafı geliştirebilirim hocam.
-
Eline sağlık hoş bir şey oplmuşa benziyor. ben farklı bir şey çıkacak diye düşünüyordum pdf yi seçecen sana kendi sesli şekilde okuyacak diye düşünmüştüm bir an. win-phone pdf okuyan ugulama şeklinde bir şeyler var mı ? bilgisi olan mürid var mı ?
-
dursun şimdilik
-
hocam geniş kitle kullansın istiyorsan uygulamalarını , düşük versiyonlara göre yapacaksın ki herkesin telefonu desteklesin..
örneğin :Bu öğe cihazınızla uyumlu değil.
Benim cihaz yemedi , 4.0.4
haksızsam söyleyin :) -
asi27 bunu yazdı
Eline sağlık hoş bir şey oplmuşa benziyor. ben farklı bir şey çıkacak diye düşünüyordum pdf yi seçecen sana kendi sesli şekilde okuyacak diye düşünmüştüm bir an. win-phone pdf okuyan ugulama şeklinde bir şeyler var mı ? bilgisi olan mürid var mı ?
Tesekkurler hocam.
-
MustyKTE bunu yazdı
hocam geniş kitle kullansın istiyorsan uygulamalarını , düşük versiyonlara göre yapacaksın ki herkesin telefonu desteklesin..
örneğin :Bu öğe cihazınızla uyumlu değil.
Benim cihaz yemedi , 4.0.4
haksızsam söyleyin :)Haklısın evet de marketteRequires Android2.2 and upşeklinde bir ibare var telefonunun marka modelini öğrenebilirsem bi bakayım neden olduğuna.Teşekkürler.