Yabancı Dizi Önerileriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İzlediğim diziler ya bitti yada sezon arası verdi. Malum yabancı dizilerde sezon arası verince 2 seneden önce yeni sezonu gelmiyor izlediğimizide unutuyoruz. Var mı önerisi olan ?

Şu aralar Young Sheldon'a sardım efsane gidiyor. Bölümler 20 dakika olduğundan izlerken baymıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=GKp3-F5L89A

mkyb tarafından 17/May/24 15:00 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Yakın zamanda ve popüler olan dizileri izlemişsindir zaten. 3 Body problem, Invincible, Fallout, The Boys vs.

"Young Sheldon" dizisi son sezonu yayınlandı, bitti. Bütün sezonu bir anda bitereceksin demek. Çocuk oyuncuların sezonlar arası geçişte ne olmul diyebilirsin. Missy Cooper favori karakterimdir :D 

İzlemediğini düşünmüyorum ama yinede yazayayım. Eskilerden "The Big Bang Theory", "Friends", "Two and Half Man", THe Office, HIMYM (ananla nasıl tanıştım), "Modern Family", "Chuck", "House", "Person of Interest", "Succession"

Akla ilk gelmeyenlerden "The Orville"'ı önerebilirim fakat bu herkesin seveceği türde bir dizi değil. 3 Sezonda bitti zaten. İllaki kesitlerine denk gelmişsindir.

https://www.disneyplus.com/tr-tr/series/orville/xJDRPuAtRWxz

The Expanse - Bilim kurgu fantastik bir dizi

https://www.primevideo.com/region/eu/detail/0GDQIXLWOCO8CKUTHYSFIZTVCT/

"The Rookie" var mesela ama bunu bitiremedim. "Woke" virüsünden zehirlenmiş bir dizi. Bir süre izledikten sonra siyahi gay bir polis çok göze batınca diziden soğudum. 

https://www.imdb.com/title/tt7587890/

Aklıma gelirse yazarım yine.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Incanus
    Incanus's avatar
    Erkek

Hocam ben sitcom izlemekten çok zevk alıyorum favorim ise Scrubs ve Its Always Sunny In Philadelphia. Scrubs ilk bölümden sarıyor. Its Always için ise 3-4 bölüm alışman gerekli.

Selam ver, alacaklı çık.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

aklıma geleni yazıcam random, bi konu sıra vs yok:

banshee : aksiyon dizisi sayılır

doctor who (kadın doktor gelene kadar güzel), absürd bilim kurgu

fallout : oyunun dizisi

ascension : bilim kurgu

apple tv nin bütün bilim kurguları iyi. sanırım hepsini izledim. izlediklerim şu şekil:
     severance : işe giderken dışardaki hafızanı kaybediyon, çıkınca da geri geliyo hafızan. işte olan biteni unutuyosun vs

for all mankind: 69 da amerika değil sovyetler aya iniyo. bu yüzden uzay yarışı bitmiyor. baya gerçekçi bilim kurgu.

silo: yer altında yaşayan insanlar var :P

foundation : meşhur bi kitaptan uyarlama . bi tık keko bence bu dizi :P ama oyuncular güzel baya

malcolm in the middle: izlerken en eğlendiğim dizilerden biri

my name is earl : adam samanyolunda tv nin "hakkını helal et" dizisindeki gibi  "hakkını yediğim herkesten helallik alıcam" tribine giriyor. ilk 2 sezon baya komik. sonrakiler bi tık zorlama

misfits : yine ilk 2 sezon komik gerisi boka sarık

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstfx
    mstfx's avatar
    Erkek

Shogun

Mindhunter

Manhunt:Unabomber

Blue Eye Samurai

Reacher(Prime Video)

Dünya kitaplara ya da haritalara sığmaz.O dışarıda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Hocam izlemedi isen BlackList tavsiye ederim. Raymond Reddington gördüğüm en iyi düşünülmüş karakter. Bayıldım diziye. Daha final yapmadı ama çok sezon. Bitirene kadar sen final yapar 

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

the lost room, izlemediyseniz. 

dizi toplam kaç dakikaysa, o kadar dakikada aralıksız izlenip bitirilebilen bi şey

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Mutubilir bunu yazdı

Hocam izlemedi isen BlackList tavsiye ederim. Raymond Reddington gördüğüm en iyi düşünülmüş karakter. Bayıldım diziye. Daha final yapmadı ama çok sezon. Bitirene kadar sen final yapar 

5te mi ne ara girdi birşeyler oldu devam edemedim ya. devamını izliyim mi? 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    Mutubilir bunu yazdı

5te mi ne ara girdi birşeyler oldu devam edemedim ya. devamını izliyim mi? 

izle hocam izle. gayet de izlenebilir dizidir. çok da keyifle izledim ben de. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

Daha önce de kesin önermişimdir : Fringe yi izlemelisiniz :) adamım Bishop özledim ihtiyar bunağı.

alektamovikmovik
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

modern family'e sardık bu ara son 2 sezon kaldı çerezlik güzel akıyor.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 3442 Toplam Mesaj: 37
dizi