Yabancı Dizi Önerileriniz ?
-
-
Kızıma İngiliz aksanını tanıması için IT Crowd izleyelim dedim Katherine Perkinson'a aşık oldum :)
Dizi kahkaha artırır, 20 30 dakikalık bölümler 2 3 güne bitirirsin..
-
yanak bunu yazdı
Kızıma İngiliz aksanını tanıması için IT Crowd izleyelim dedim Katherine Perkinson'a aşık oldum :)
Dizi kahkaha artırır, 20 30 dakikalık bölümler 2 3 güne bitirirsin..
https://www.youtube.com/z4JL_lyjr3E?t=91
hypnot1c tarafından 18/May/24 19:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Severance , silo , Fallout . Zfalloutu izlemeden de olur ama idare eder. İlk ikisi efsofur appletv yapımı
Türkçe .var bunlar. Dizisi iyiydi
-
hocam en son Shōgun bitirdim gerçekten çok iyiydi, izlenir
-
https://www.imdb.com/title/tt6474378/
şimdi aklıma geldi
bu dizi çok çok iyi. netflix te var
kafayı yedim izlerken.
-
hypnot1c bunu yazdı
"The Rookie" var mesela ama bunu bitiremedim. "Woke" virüsünden zehirlenmiş bir dizi. Bir süre izledikten sonra siyahi gay bir polis çok göze batınca diziden soğudum.
Öneri yazan herkese tek tek teşekkür ederim.
The Rookie bende izliyorum ilk başlarda bayağı iyiydi ama sonradan bizim Arka Sokaklar'a döndü. :D Daima iyiler kazanıyor. Her bölüm o kadar çatışma oluyor iyiler asla yaralanmıyor bir kaç çizikle sağlam çıkıyor. İşin daha komik tarafı bizim yerli diziciler gibi artık vurulan oyuncular vücutlarına kırmızı boyalı fünye koymuyor. Vurulma ve kanama efektini sonradan bilgisayarda yapıyorlar. Onuda tam beceremiyorlar. Adam ayaktayken vuruluyor yere düşünce başka yeri kanamış oluyor. :D
Bu arada kimse önermemiş bende dizi öneriyim Lucifer'ı mutlaka izleyin. Son sezonlarda bozsa bile İngiliz aksanlı İngilizcesiyle şeytanın hastasıyım. :D Konu itibariyle ateist ve dinlerle dalga geçen bir yapım gibi gözüksede sağlam metaforlar içeriyor.
-
mkyb bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı
"The Rookie" var mesela ama bunu bitiremedim. "Woke" virüsünden zehirlenmiş bir dizi. Bir süre izledikten sonra siyahi gay bir polis çok göze batınca diziden soğudum.
Öneri yazan herkese tek tek teşekkür ederim.
The Rookie bende izliyorum ilk başlarda bayağı iyiydi ama sonradan bizim Arka Sokaklar'a döndü. :D Daima iyiler kazanıyor. Her bölüm o kadar çatışma oluyor iyiler asla yaralanmıyor bir kaç çizikle sağlam çıkıyor. İşin daha komik tarafı bizim yerli diziciler gibi artık vurulan oyuncular vücutlarına kırmızı boyalı fünye koymuyor. Vurulma ve kanama efektini sonradan bilgisayarda yapıyorlar. Onuda tam beceremiyorlar. Adam ayaktayken vuruluyor yere düşünce başka yeri kanamış oluyor. :D
Bu arada kimse önermemiş bende dizi öneriyim Lucifer'ı mutlaka izleyin. Son sezonlarda bozsa bile İngiliz aksanlı İngilizcesiyle şeytanın hastasıyım. :D Konu itibariyle ateist ve dinlerle dalga geçen bir yapım gibi gözüksede sağlam metaforlar içeriyor.
Dizi öneri konusu açıp dizi öneren kral :) seviyorum seni..
-
The Mentalist 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle - yabancidizi.org
mentalist öneririm. 7 sezon. bölümler 40 dk . sherlock ile behzat ç benzeri katil maktül polis dizisi.
-
yanak bunu yazdı
Dizi öneri konusu açıp dizi öneren kral :) seviyorum seni..