Yabancı Dizi Önerisi
-
Californication, Six feet under, nip-tuck, spartacus..
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
ergingur bunu yazdı:
the last room,pasifik cephesi ve Game of thrones izliyebilecegim iyi dizilere benziyor
-----------------------------aman hocam last değil lost. kayıp oda şeklinde. sonra bulamadım deme. :) izle pişman olmucaksın.
-----------------------------hocam tamam sunun hotfile saglam linklerini bulda sevaba gir :D
-
Fringe, Flash Forward
-
stargate serisi (sg1 universe atlantis) chuck merlin camelot reaper v2009 süpernatural spartaküs
-
ergingur bunu yazdı:
-----------------------------hayaletkurt bunu yazdı:
ergingur bunu yazdı:
the last room,pasifik cephesi ve Game of thrones izliyebilecegim iyi dizilere benziyor
-----------------------------aman hocam last değil lost. kayıp oda şeklinde. sonra bulamadım deme. :) izle pişman olmucaksın.
-----------------------------hocam tamam sunun hotfile saglam linklerini bulda sevaba gir :D
-----------------------------hotfile zor hocam. ama aşağıdaki linkden online izleyebilirsin.
http://diziport.com/the_lost_room-izle
-
kesinlikle The O.Z.
Oz, HBO kanalında 1997-2003 yılları arasında yayınlanmış hapishane konulu dizi. Toplam 6 sezon sürmüş olan dizi, kısaca OZ denilen Oswald State Correctional Facility adlı bir Amerikan hapishanesinde geçen olayları anlatıyor. Neo Nazilerin, Afrika kökenli Amerikalılar'ın, motorcuların, Sicilya mafyasının, Müslümanların ve Latinlerin etrafında dönen bu dizide pek çok aşırı şiddet içeren sahne bulunmaktadır. Çekimler Bayonne, New Jersey'de yapılmıştır. Türkiye'de bu dizi Cine5 ve DiziMax'da yayınlandı.
-
Esrarengiz Tarih (Unnatural History), Çak :) (Chuck)
beni saran iki dizi izlemeni tavsiye ederim...!
-
takipteyim
-
en son dexter i izledim, çok süper bir dizi hacı.
-
skins izle hacı.ingilterede 5-6 gencin hayatını anlatıyor.aile yaşantıları arkadaşlık ilişkileri...ilk sezonun 5. bölüme kadar izlemen lazım.belki 1-2 bölüm seni sarmayabilir.arkın birine söyledim ilk bölümü izlemişti sarmadı.sonra ben izlerken bi kere baktı daha da bırakamıyor