Yabancı Dizi Önerisi
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
kesinlikle The O.Z.
Oz, HBO kanalında 1997-2003 yılları arasında yayınlanmış hapishane konulu dizi. Toplam 6 sezon sürmüş olan dizi, kısaca OZ denilen Oswald State Correctional Facility adlı bir Amerikan hapishanesinde geçen olayları anlatıyor. Neo Nazilerin, Afrika kökenli Amerikalılar'ın, motorcuların, Sicilya mafyasının, Müslümanların ve Latinlerin etrafında dönen bu dizide pek çok aşırı şiddet içeren sahne bulunmaktadır. Çekimler Bayonne, New Jersey'de yapılmıştır. Türkiye'de bu dizi Cine5 ve DiziMax'da yayınlandı.
http://www.imdb.com/title/tt0118421/
-----------------------------dizilerin şahı...:) izliceksen bunu izle...
-
1-) the big bang theory komedi olarak iyidir.
2-) mad men başlarda sıkıcı olsada çok iyi dizidir.
3-)dexter,true blood 'da biraz heyecan katabilir.
4-)walking dead de mükemmeldir..
-
band of brothers bu film nasıldır sizce beyler?
-
mavitutku bunu yazdı:
1-) the big bang theory komedi olarak iyidir.
2-) mad men başlarda sıkıcı olsada çok iyi dizidir.
3-)dexter,true blood 'da biraz heyecan katabilir.
4-)walking dead de mükemmeldir..
-----------------------------yaa bu true blood harbi güzelde 2. sezonu bittikten sonra devamı çıkmadımı bulamıyorum nette tamda yerinde bitti yarım kaldı a.q
-
pasific tam aradığın bi dizi hacı. Gerçek hikayelerden oluşturulmuş bir senaryo var. efektler çok iyi
-
suspicious bunu yazdı:
pasific tam aradığın bi dizi hacı. Gerçek hikayelerden oluşturulmuş bir senaryo var. efektler çok iyi
-----------------------------evet hacı şimdi bide kardeşler takımını buldum(band of brothers ) pasific in babası cıktı film :D
-
ergingur bunu yazdı:
suspicious bunu yazdı:
-----------------------------evet hacı şimdi bide kardeşler takımını buldum(band of brothers ) pasific in babası cıktı film :D
-----------------------------izlemek lazım hacı :)
-
Lost (Bu dizi hakkında yoruma gerek yok sanırım. Bana göre şu ana kadar izlediğim tartışmasız en iyi dizi.)
Fringe (Lost'un yapımcısının bir başka dizisi. Konusu bilim kurgu. Oldukça güzel bir dizi.)
Breaking Bad (Ödüllü bir drama dizisi. Mutlaka seyret derim.)
Shameless (Dram, komedi dizisi. Bu dizinin UK ve US olmak üzere iki versiyonu var. İkisi de tamamen aynı fakat oyunlar farklı. Ben US versiyonunu izledim. Tavsiye ederim.)
Two and a Half Men (Harika bir komedi dizisi. Her bölümünde gülmen garanti.) -
NetBABA bunu yazdı:
Chuck,vampir diares,smallwil komedi olarak chuck
-----------------------------Aynen katılıyorum özeliklede wampire diaries... :)
bkz: http://www.tahribat.com/Forum-Vampir-Gunlukleri-The-Vampire-Diaries-Sezon-1-Brrip-Xvid-Turkce-Dublaj-135809/1/vampire
-
Dexter dan ötesi yalan :)