Yabancı Hapishanedeki Mahkumlar Nasıl Kas Yapıyor
-
sen kastan önce hapisteki adamlara ne yapıyorlar onu bi araştır :)
yada american history x izle :) -
ReeX bunu yazdıerblood bunu yazdıLizardKing bunu yazdı
adamlar kendini spora veriyor yapacak bir şey olmadığından diye düşünüyorum. üstelik hapishane de olsa bir diyetisyen gözetimindedir yemekler sanırım.
Benim bir arkadas da ispanyada kaldi 4 yil kadar ayni boyle donduu.yapacak birsey yok ki dedi butun gun spor yapip durdum dedi.ayni zamanda fazla dusunup kafayi yemekten kurtuluyorsyn demistti.
Aslında benim sorum şuydu
dumbell ve çok fazla pahalı ve profesyonel olmayan aletler ile bu kadar olmasada şekillendire bilirmiyiz vucudu ?
E işte diyet de yaparsan fit bir vücudun olabilir. Sanırım arkadaşların "sıkı vücut" dedikleri bu olsa gerek. Ama ötesini unut. Yok barfiks miş, yok mekik miş bunlarla asla kütle kazanamazsın. Salonda kazanılan adelede kuvvet olmaz diyenlere gülüyorum. Birkaç yüz kilo ile göğüs pres basan, yarım tonla squat yapan adam da demek kuvvet yok, öylemi?
Önemli olan adelenin gelişmesi sen bunu ister çimento torbası taşıyarak yap ister aletle. Vücut bunu bilmez. O sadece gelişmesine bakar. Ama gerçek olan şu;
Eğer dengeli simetrik bir vücud inşa etmek istiyorsan bunu vücudunda ki bütün adele guruplarını çalıştırarak yapabilirsin ki buda ancak salonlardaki o aletlerlerle mümkün. Başka bir yolu yok.
karabudun tarafından 22/Ara/12 14:00 tarihinde düzenlenmiştir -
DaveReed bunu yazdı
yada american history x izle :)? yazdıklarımı anlamadın mı ki ? sadece örnek verdim ben çünki oradaki şartlar çok iyi değil ( alet bakımından spor malzemesi bakımından bir uzun bar ve dumbell veriyorlarmış ) o aletlerle o şekilde vucut yapılabilir mi onu sordum
Tavsiyene gelince izledim merak etme Bende sana Oz dizisini öneriyorum
ReeX tarafından 22/Ara/12 13:41 tarihinde düzenlenmiştir -
ReeX bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
yada american history x izle :)? yazdıklarımı anlamadın mı ki ? sadece örnek verdim ben çünki oradaki şartlar çok iyi değil ( alet bakımından spor malzemesi bakımından bir uzun bar ve dumbell veriyorlarmış ) o aletlerle o şekilde vucut yapılabilir mi onu sordum
izlediysen ordaki gibi yapıyorlardır büyük ihtimalle...
-
yurdum genci nelere , ne kadar alakasız şeylere özeniyor nutkum tutuldu ...
onlar sadece dizi arkadaşım , kas falan yok varsa da konuyla alakası yok . joe diye bi eleman anlatmıştı, amerikadan kaçmış herif sabıkalı olduğundan kimse iş vermiyor diye (yarı türk ondan buraya gelmiş) , mapusun ilk günü yatağına kek bırakırlar diyor eğer o keki yersen bi güzel sikerler adamı , "lanet olsun adamım yemeklerde bombok, oh shit meeen!" anca göt kası yaparsın joe dan anladığım kadarıyla .
kahretsin dostum onlar sadece dizi , anladın mı ? yoksa oz u sen gerçek mi sandın , hiç bi mapusane öyle zencisi faşosu latini birbirini kessin biçsin diye çocuk bahçesinde spor yapıp tv izlemezler. prisonbreak zaten baştan sona "ibretlik mantık hatası"
tatar ramazan izle bence mapusanelere meraklıysan
+ holivud un güzel kadınlar ve kaslı erkekler gibi bilinçaltı saldırı yöntemlerini henüz farkına varamadıysan bişi demiom her alakalı alakasız yerde kaslı bi adam ve memeleri sallanan bir sarışın/esmer dekor olarak koyarlar ki konuyla ilgilenmeyenler bunlarla ilgilensin , kadını/ibnesi de erkeği de bi şekilde çevirdikleri filme baksın .
-
xzxz bunu yazdı
yurdum genci nelere , ne kadar alakasız şeylere özeniyor nutkum tutuldu ...
onlar sadece dizi arkadaşım , kas falan yok varsa da konuyla alakası yok . joe diye bi eleman anlatmıştı, amerikadan kaçmış herif sabıkalı olduğundan kimse iş vermiyor diye (yarı türk ondan buraya gelmiş) , mapusun ilk günü yatağına kek bırakırlar diyor eğer o keki yersen bi güzel sikerler adamı , "lanet olsun adamım yemeklerde bombok, oh shit meeen!" anca göt kası yaparsın joe dan anladığım kadarıyla .
kahretsin dostum onlar sadece dizi , anladın mı ? yoksa oz u sen gerçek mi sandın , hiç bi mapusane öyle zencisi faşosu latini birbirini kessin biçsin diye çocuk bahçesinde spor yapıp tv izlemezler. prisonbreak zaten baştan sona "ibretlik mantık hatası"
tatar ramazan izle bence mapusanelere meraklıysan
+ holivud un güzel kadınlar ve kaslı erkekler gibi bilinçaltı saldırı yöntemlerini henüz farkına varamadıysan bişi demiom her alakalı alakasız yerde kaslı bi adam ve memeleri sallanan bir sarışın/esmer dekor olarak koyarlar ki konuyla ilgilenmeyenler bunlarla ilgilensin , kadını/ibnesi de erkeği de bi şekilde çevirdikleri filme baksın .
Nediyon ya sen ? yurdum genci felan nebicim seviyesiz bir yer oldu artık tbt bir konu açılıyor bunlardan biri sensin bir düzine ortam gerici var anında saçmalıyorlar ? benim merak ettiğim olayı zaten yazdım mantığı kur sonra gelde yaz bak altta ne yazıyor anlarsın
Bilmediğin her konudada biliyormuş gibi kendini zorlayıp yorum yapma gerçek belgesel koyduk hepsi hayvan gibi heriflerin
http://www.youtube.com/watch?v=fh8mhmf-l_E
DaveReed bunu yazdısen kastan önce hapisteki adamlara ne yapıyorlar onu bi araştır :)
ReeX tarafından 22/Ara/12 14:34 tarihinde düzenlenmiştir -
bi adamla tanışmıştım 10 yıl bulgaristanda hapishanede yatmış. hapisten önce dövmesi varmış kolunda öyle bi kas yapmışki o dövme dağılmış böyle ekran çözünürlüğünü 640*480 e getirirsinde nokta nokta görünürya herşey öyle olmuş.
nasıl yapmış ne yapmış hiç sormadım, ama bu konu faydalı olabilir, şahsen body salonlarına gidip tonla doping almanın faydalı bişey olduğunu hiç düşünmemişimdir
-
RotKerim bunu yazdı
sadece hapishane dizilerini izlemene gerek yok, her dizide filmde bu var, adamlar calısıyor, bizim gibi bilgisayar basında gotu buyutmuyorlar.
-
Soruna cevap olacak tek video izle ve gor..
Ozelikle 2.08 de adamin yaptigina bak :)
-
benimde etrafımda spor salonlarında çalışmış kas yapan adamlar var ama 1 sene önce kıbrıstan gelen bi asker gördüm. astsubay falan olabilir tam hatırlamıyorum ama, adam şınav barfiks mekik çalışmış ve öyle bi vücudu vardı ki harikaydı. yani diceğim o ki spor salonlarındaki vücut fos. adamdaki gerçek vücuttu.
hapishanedeki kas yapma sistemine gelince, şınav ve mekik çekiyolar. ayrıca su şişelerinden kendilerine dambıl yapıyolar. sistem bu :)