Yabancı Ülkelerde Cinsel Yaşam
-
Türkiye'de bi ay g.tün çüqülene kadar calıs asgari ücret al guam da karı cüq paranın mk ise ßaq
guam da hangi diL konusuLuodu örenmek Lasım :p
-
Önce bizimkiler gtüne sahip çıksında bize düşmez başkalarının ahlakı.Ayrıca yazıdaki şeylerin atmasyon olduğunu düşünüyorum.
-
kaynak;
http://www.hurriyet.com.tr/kadin/7332105.asp?top=1
insan hayatını üçe bölecek olursak. doğumdan ergenliğe kadar türkiyede yaşayacaksın. ergenlikten sonra vakit kaybetmeden bi yolunu bulup guam a yerleşeceksin :D yaş kemale erip alet teklemeye başlayınca kazandığın paralarla hawai ye gidip emekliliğini süreceksin :D
-
gerçeklikten öte saçmalıklar ...
Endonezya'da masturbasyon yapan kişiye cezası kesinlikle başının kesilerek veriliyor. için 19 sonuç
çakalın biri yayıyornete hoşunuza mı gidiyor aslı astarı olmayan şeyleri genel e açmak nasıl inanabiliyorsunuz böyle şeylere :|
19 sonuçtan 20 si olduk ne mutlu dimi yarın 27 olur bu malum onda yedimiz saf :p
-
guam'da kiziniz olsa orda hala yasamak istermiydiniz ? saçmalik bunlar:S
-
haber e-kolay da dahil olmak birçok büyük haber portallarında mevcuttur çinlilerin bebek yediğini gördükten sonra bunlar hiçte saçma gelmiyor
-
"bekaret bozuculuk" mesleğe bak amk
--
gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarıyor. ulan neresi sıkıcı tövbe tövbe :D
-
TAYVAN
Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarıyor.De Sktr LAn.. Bacı Ayaa Göt Ayaa Dedikleri Olay Sanırım.. :F
-
smartsecure bunu yazdı:
-----------------------------
cok ayıp paylaşmayın böle seyler ...
-----------------------------Güzel Diyorsun KAtılıyorum....
Zaten İnanmadım...
-
biri cinsellikmi dedi 18+ eray geldi gördü hepsi saçma ama bi dk bekaret bozuculuk için nereye başvuruyouz ağabeyy?