folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yabancı Yöresel Yemekler



Yabancı Yöresel Yemekler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

     

    3. suhomeso ( kuruet - isli et ) bunu bir çok yerde buşablrsin ama yine yugoslavyadan gelen yada . evinde kendi yapandan alırsa tadı ayrı çok güzel süper hiper mega güzel dir :D ... bira ile dünyada en iyi giden mezedir . çok yemek iyi değildir . 8 10 dilimden falza yemeyin -- neden az yenmeli . çok tuzlu ve dumanda pişiyor ısı görmüyor  .  tadı alışık olmayana leş gibi is kokar . ama 2. yada 3. yemeden sonra hastası olacaksın . hele bira seviyorsan offfffff    .. ben çok severim 5 6  dilimden falza yemem  yoksa yanında ne içiyosan 10 tane içersin .  ( kuru fasülye li kuru et yapan bulursan kesin dene  ama herkes yapamaz  ) 

    buda hemen hemen yapılışı .  hızlıca izleyebilirsini z. 

    https://www.youtube.com/watch?v=3AG2Hlntce4

     

    malesef 3 ününde fiyatı kol gibi bilgine .

     

     

    Diğerlerini eledim ama balkanlar da ki en enfes olay bu.

    İsli et.2004 selanik e gittiğim de orada bir Boşnak lokantasında yediğim en efsane tatlardandı.fransız ve İtalyan mutfağın da çeşit sorunu var.makarna veya soslamaların zenginliği.sadece korumacılık eşsiz yapıyor onların mutfağını.mc donalds A karşı slow food o geliştiriyorlar.bunu örnek almak gayet mantıklı çünkü bizim mutfağımız çeşitlilik ve türev olarak zengin.biz de ki gibi bir kahvaltı türünü asla göremezsiniz batı da.Antalya da 15 yıl önce beğenmediğimiz açık büfe kahvaltıyı soylu kahvaltısı gibi sanarlar dı turistler.onlar sabahleyin bir ekmek arasına salam çedar peyniri ile kahvaltıyı mükellef görürler.

    Kesinlikle abartısız başta Hatay ve antep mutfağı koruyup tanıtımına özen göstereceğimiz en güzel değerlerden.

    Mutfak konusun da aşçıların en çekindikleri yine japonlar ve japon mutfağı var çok sıradışı ve farklılık içermesi yönüyle.

     

    weskeyy tarafından 05/Tem/22 02:16 tarihinde düzenlenmiştir

    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1898 Toplam Mesaj: 21
yemek yemek yöresel