folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yag Yakıcı Hap Kullanan Varmı?

Yag Yakıcı Hap Kullanan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

merhaba arkadaslar aranızda yag yakıcı hap kullanan oldumu zararları yararları nelerdır yemek ekmekk fln yemememe ragmen butun gun yuruyus yapama ragmen daha cok kılo alıyorum o yuzden boyle bırseye ıhtıyacım var bılen duyan goren varmıı?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

hocam burdan alacağın tavsiyelerle kilo vermen sağlıksız olur.

bi doktora danış vucüdüna göre sana bi diyet programı hazırlasın hergünkü yürüyüşünüde aksatmazsan zayıflarsın inşallah :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

maddi imkanın müsaitse kaliteli bir fitness salonuna yazıl hocam

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

yağ yakıcı diye bir hap olamaz. hepsi yalan dolan ve metabolizmanı bozan kimyasallardır. sakın güvenme. gerçekten diyet yaparak kilo verebilirsin.

ekmekle bitmiyor ayrıca. pilav makarna gibi şeylerden uzak durmalısın. yağ olarak zeytin yağı kullanabilirsin zararı olmaz.

ayrıca işlenmiş etlerden de uzak dur (sosis salam vs.) ve patatesten.

ayrıca yürüyüş yapsan da yeteri kadar kalori harcayamazsın. sana önerim ağırlık çalışmandır.

kolay gelsin.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

yağ yakıcı hap olmaz. Sadece bazı kimyasal ilaçların yan etkileri arasında bu durum vardır. İsim vermeyeceğim ama bu ilaçlar dediğim gibi yağ yaksın diye değil çok ciddi başka rahatsızlıkların tedavisi için üretilmişlerdir. Hiç bir şekilde kullanmanı tavsiye etmem.

Net de rasladığın bazı reklamları kastediyorsan birtakım bitkisel karışımlar çok az fayda sağlayabilir. Ama sıkı bir diyet ve egzersizle desteklenmesi şartıyla.

Çok yürüyorum zayıflıyamıyorum konusuna gelince ; Önemli olan çok yürümekten ziyade uygun tempo yapabilmektir. Bütün kardio metodları nihayetinde kalp atışını yükseltme ve düşürme mantığı içerir.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

lacarnitin kullanıyorum maçtan önce 1500mg alıyorum 2x koşturuyor adamı, insandan insana değişiyormuş ama kalbi güçsüz olan ergenlerde kalbi güçlendirmek için verilen ilaçlarda bulunuyormuş.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

ya ısın dogrusu ben bır satıs danısmanıyım haftada bır gun ıznım var arkadaslar onundısında butun gun magzanın ıcınde ordan orraya kosturuyorum ona ragmen her gecen gun kılo alıyorum gercekten fazla su ıcıyorum seker yok dencek kadar az tuz zaten sevmem ekmekkk cooook cook az amaa ndnse bırturlu kılo veremıyorum daha cok alıyorum gercekten bu durum canımı sıkmaya basladıı benım :S

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

öncelikle düzgün bir beslenmen olmalı kilo vermek istiyosan bunun dışında işten çıktıktan sonra çok çok yorgun olmuyosan koşu yapabilirsin veya etrafında yüzme havuzu olan bir spor salonu varsa oraya gidebilirsin yüzme cidden çok iyi gelir vücuda hem kilo verebilirsin hemde vücudunu toplayabilirsin

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

dünyanın en zor yöntemini söyliyim kesin işe yarar ama uygulaması imkansız gün içinde abartmadan ne istersen ye ama....akşam 6 dan sonra su bile içme 15 gün sonra teşekür mesajı atarsın  içmediğin su yağ olarak yakılır sabah sıkı bir kahvaltıyla ödüllendir kendini :)

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Ex yut bir hafta eş kilo vermezsen birşey bilmiyorum:D

FuCk yOu System..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

stardaki yarışmaya katıl hocam

Merhabaaaaa