folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yağ Yakıcı L-Carnitine

Yağ Yakıcı L-Carnitine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    hocalar hacılar dailar ben bi arkadaştan L-Carnitine die bi madde duydum. zayıflamak için veya vücud yapmak için spor yaparken kullanıldığında yağ yakımını arttırıomus. çok işe yarıomus. ama yan etkileri fln olur mu acaba? bunu merak ediyorum. bilgisi ya da 2. veya 3. şahıslardan bile olsa deneyimi olan war mı?

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Yağ yakıcı etkisinden dolayı tercih edilen bir amino asittir. L-Carnitine ,yağ asitlerini enerji olarak kullanılacakları mitokondriye’ye taşırlar.Burada yağ asitleri parçalanır.Bu sebepten L-Carnitine’in vücut yağlarının yakılmasında doğrudan etkisi vardır. Vücuda yapılan L-Carnitine desteği daha fazla yağ yakımı demektir. Daha fazla yağ yakımı daha fazla enerji ve güç demektir. Bu da aktivitelerin daha uzun ve enerjik gerçekleştirilmesini sağlar. L-Carnitine, vücuda enerji takviyesi sağlar, vücut yağlarını yakarken kalp ve karaciğer sağlığını destekler. L-Carnitine yetersizliği vücutta, düşük enerji durumuna ve kas zayıflığına sebep olur. Buna ek olarak, zihinsel karışıklığa, kilo alımına ve anjine neden olduğu bilinmektedir.

L-Carnitine eksikliği durumunda vücutta yağ yakımı zorlaşır.Vücuttaki yakılamayan yağlar depolanır İstenmeyen yağlanma ve kilo fazlası ortaya çıkar. Zayıflama diyeti yapanlar veya kanda yağ oranını azaltmak isteyenler diyetlerine L-Carnitine ilave edebilirler.

bu bilgilere ulaştım :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    hocam bunları zaten okumuşum gene de çok teşekkür ederim ama ben birinci ya da ikinci ağızdan duymak istemiştim :) bunlar olayın tanıtımı ztn :) bi de yorum bulmak lazım :)

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    hiç kullanmadımda yarın kullanmış birilerini bulurum tam detaylı bir sonuç alamasamda yan etkisi varmı yokmu onu falan öğrenirim sonra etkilerini sorayım vs vs :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    çok saol hocam. önemli olan zaten yan etkileri öğrensem, etkili mi değil mi onu örensem yeter... :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

hacı kullanan birinden duydum hiçbir zararı yokmuş ama spor yaparak kullanmanı tavsiye ediyor. gayet güzel bir biçimde yaktığını söyledi bende kullanmak istiyorumda alacak param yok :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

bnde sevinmiştim oturdugun yerden yag  yakıyosun diye:S

sonucta ondada hareket ediyosun ? ne fark eder hareket ettikten sonra. böle oturdugun yerden   yakacak bişiler olmalı..

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

oturduğun yerdende yakarsında karaciğere falan zararı olabilir, ama hareketle spor yaparak kullanırsan ilacıda bünyen yakmış olur vs vs vs

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Yaa arkadaşım zararı ; yan etkisi olmaz olur mu ; vücudun kendi mekanizmasının yakabildiği yağdan ekstra dan 3 kat yağ yakıyor ; bu ne kadar mantıklı yani bu ilacı kullanıcaksın ve yan etkisi olmiicak illaki olur ; bu tür ilaçlar hep hormonaldir ; ve metabolizmaya çok zararlıdır...

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    yağ yakarken vucüd yaparken asla aminoasit kullanma.Amino asit kullanırsan 1 ay 2 ay çalışmadınmı vücudun sarkar yaşlı dede vücudu gibi olur çalıştırmadıgın yerler.Doğal yollarla yapıcaksan yap.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    evet.. arkadaşım vücut geliştirmeye gitmişti.. protein diye almıştı bi sürü hap.. bunları kullandı kilo verdi fena bi vücut yaptı.. ama askere gidicekti o yüzden bıraktı.. 2 ayda 80 yaşımdaki dedem gibi oldu :S hiç bulaşma bence..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 21155 Toplam Mesaj: 17