folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yağ Yakıcı L-Carnitine

Yağ Yakıcı L-Carnitine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    SpyßreaK bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet.. arkadaşım vücut geliştirmeye gitmişti.. protein diye almıştı bi sürü hap.. bunları kullandı kilo verdi fena bi vücut yaptı.. ama askere gidicekti o yüzden bıraktı.. 2 ayda 80 yaşımdaki dedem gibi oldu :S hiç bulaşma bence..
    -----------------------------
    demistim:)

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    yok hocalar benim olay vücud geliştirme için amino asit katkısı değil; benimki vücuddaki yağları yakmak için zaten vücudda var olan fakat yeterince üretilemeyen carnitine maddesini almak ve bölece 1 yerine 3 tane yağ yakmak. çünkü zamanım kısıtlı. 2 ay sora okullar açılıor ve öss olayı war. o zmna kdr çok ii kilo vermem lazım... 20 kiloya yakın hatta :) ben bu maddeyi spor yaparken destekleyici olarak kullanıcam kısmetse. spordan kastım da koşu bandı, kondüsyon bisikleti fln. kardiyo yani. yoksa dumbell fln değil. vücud yapmakla işim olmaz :)

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek

saçmalamayın.Aminoasit zaten proteinin yapıtaşı yaşamını sürdürmek için zoraki alman gereken bir madde. Seni doğal olarak 20 aminoasisit vücudunda üretebiliyorsun bu haplarlada diğer üretemediğin aminoasitleri alıyorsun. Vücudun sarkması vs yalan, saçmalık, uydurma. 6 ay boyunca ağırlık çalıştım aminoasit kullandım çalışmaya etkisi çok büyük vücut yapısıda önemli tabi.2 senedir ağırlık çalışmıyorum sporu bıraktığımdan bu yana 11 kilo verdim vücudumda ne bir sarkma var ne başka birşey. Vücudunu geliştirip, günde 50 60 şınav çekmeyide çok görürsen haliyle sarkar kaslar diri tutman önemlidir kasları.Yoksa bunların ilaçla vs ile etkisi yok.

L-Carnitin kullanacak arkadaş içinde söyleyeyim hormonal takviye yapmadığın müddetçe hiç bir sorun yok.Aminoasitleri zaten günlük belli bir oranda kullanırsın üstü zararlı.seni o yönde yönlendirirler.Spor yaparken kullanman çok önemli.

Bunun yanında testesteron kullanmak sakıncalı, profosyonellerin östrojen kullanıldığıda görülüyor vücudu dengelemesi için.Ama sonuç olarak aminoasitlerin zararı yok, sarkma gibi bir sorunla karşılaşmazsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    rbtx hocam verdiğin bilgilere aynen katılıyorum ki zaten 20 aminoasit üretebilme, diğerlerini dışardan almak gerek olayı bilimsel olarak da okullarda bile öretilen bişey. zaten sadece l-carnitine + kardiyo + diyet olayına giricem ben. başka aminoasitler ya da hormonlar fln hiç bulaşmıcam. ve l-carnitine'i da günde 1000 mg alıcam yani tavsiye edilen kullanım şeklinde belirtildiği gibi. bölece sorun olmaz heralde?

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    iyi abi bilimsel olarak acıklayın sonra o ilaçları alınca görürüz:) O ilaçlar belki farklı bisiyler le karıstırılıyo fln bilemem ama ebeniz kayar.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    tmm da şimdie kadar hiçbir deneyimli kişiden bişe duymadım :/ zararlı dienlerin hepsi teorik olarak zararlı dior, kimse "ben kullandım, çüküm koptu" fln demiyor ki. bana tecrübe lazım hocalar, böle "l-carnitine öcüdür yemeyin böö" tarzı şeler değil...

Toplam Hit: 21156 Toplam Mesaj: 17