folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yağ Yakıcılar Hk.

Yağ Yakıcılar Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

arkadaşlar 120 kg olmam sebebi ile 4 gün önce spora başladım ve acil kilo vermem gerek göbek armut gibi oldu. herneye spora gidiyorum ilk 3 gün koştuk bisiklet eliptik falan yaptık şimdi hareketler değişicekte oranın sahibi sana yap yakıcıda takviye edelim1 ay boyunca kullanabiliyosun porsiyon şekilnde bi porsiyonda 8/10 hap var dı. idmandan 30 dk önce kullan gel tamamen bitkisel dedi. denemek amaçlı bana bi porsiyon verdi ama bunun bi zararı varmıdır bu arada haplar aynı çayır çimen gibi kokuyo.?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Ben de merak ediyorum bir kaç kez ölümden döndüm kilo yüzünden

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo
    tustanbakanadam bunu yazdı

bu haplarla alakası varmı yaşadığın sıkıntının ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

ben sıvı l carnitine kullandım 1 ayda falan spor ve diyetle 10 kilo verdim :)

ZalımMadam.10.07.24
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    ari41 bunu yazdı

Yok hocam Çatı çöktü bi defa orda sıkıntı oldu. Bikaç ufak kalp krizi geçirdim kilodan dolayı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo
    ari41 bunu yazdı

Yok hocam Çatı çöktü bi defa orda sıkıntı oldu. Bikaç ufak kalp krizi geçirdim kilodan dolayı

anladım hoca geçmiş olsun o sıkıntı kalple ilgili bendede var kilo ile alakalı hayırlıısı bakalım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasv4
    kasv4's avatar
    Erkek

1.5 ayda 18 kilo vermiş biri olarak söylüyorum hap falan kullanma kullanıyorsan "L Carnitine " kullan 1 kutusunda 12 tane var 2 kutusundan sonra 1 aylık bi ara veriyorsun 65 70 tl ortalama kutusu gittigin spor salonunda sana hareket çalıştırırlarsa çalışma kendini full cardio ver 1 saat koş 200 300 mekik çek spor salonundaki hocalarına söyle karın agırlıklı çalış diyette yaparsan cok guzel sonuclara ulaşırsın.

d.not : kilo verdim ohhh miss falan havalarına kapılma 2 aya verdigin kiloları alırsın geri 1 haftaya .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

porsiyon ne abi ya :D ahaha hap olarak değilde direkt sıvı/likit tüpleri var antremandan önce 30 dk önce içersen faydasını görüyorsun. bedendeki yağların yakımını hızlandırıyor yağlar yandıkça enerjiye dönüşüyor  bolca enerjin oluyor ben 3-4 kere kullandım belki placebo belki real hissiyatlar ama normalde 30 dk koşup ölüosam 75 dk koştum anca öyle perte çıktım. dene istersen.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

hapa gererk yok yemeği azaltıp düzenl spor yaptınmı mecbur zayıflıcan

ben bi orta boy pizza yanına salata yanına patates kızartması yanına tatlı ++++ diet kola DEĞİL AMA !

sen düzgün programını yap sporda gerisi olur zaten hapa ne gerek var.

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Spor salonunu değiştir. Hap öneren adamdan sana fayda gelmez. Millet boşuna çene yormuyor hap kullanmayın, saçma sapan otları içmeyin diye. Kilo öldürmese bile hap seni öldürür. Vücudun doğal dengesini bozmayın. Azimli davran, sporunu düzenli yap, beslenmeni düzene sok gidip bir diyetisyenle görüş, kan testlerini yaptır. Kafadan x otunu içeyim, mor çayı demleyeyim oturduğum yerden kilomu veririm diye saçma sapan şeylere bulaşma.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

kardiyo yapacaksın hocam.birde diyet için düşüncen olacak.mesela 2 bişi yedin lan şunuda mı yesem demyeceksin

şöle düşün 2 lokma yesen miden aç hissettirecek ama ölmezsin ya bu açlıkla.2 lokma yemişsin zaten.seni baya sallar o.bide hiç yememezlikte etme.o zamanda kilo veremezsin.metabolizmayı hızlandırman için sık sık ve çok az miktarda yiyeceksin.

vücut mantığı söle çalışır.sabah yedin metabolizma bi süre çalışır ve öğlene geldiğinde metabolizma çalıştığı için açlık hisseder bi daha yersin.diğer bir durumda sabah yemezsin metabolizma yavaş çalışır öğlene geldiğin zaman az açlık çekersin taki vücudun enerjiyi tüketene kadar.bi lokma yediğin zaman ne kadar aç oldugunu hissedersin ve baya bi tıkınırsın.metabolizma daha az çalışır ve sende kilo veremezsin

yapacağın şey kalorisi düşük yiyeceklerden sürekli yemek.sabah erken kalk! bişiler ye.2 saat sonra meyve ye.ki metabolizman durmasın çalışsın.

birde bu iş sadece diyetle olmaz.spor spor spor!

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 2396 Toplam Mesaj: 26