Yağ Yakıcılar Hk.
-
Ekerci bunu yazdı
kardiyo yapacaksın hocam.birde diyet için düşüncen olacak.mesela 2 bişi yedin lan şunuda mı yesem demyeceksin
şöle düşün 2 lokma yesen miden aç hissettirecek ama ölmezsin ya bu açlıkla.2 lokma yemişsin zaten.seni baya sallar o.bide hiç yememezlikte etme.o zamanda kilo veremezsin.metabolizmayı hızlandırman için sık sık ve çok az miktarda yiyeceksin.
vücut mantığı söle çalışır.sabah yedin metabolizma bi süre çalışır ve öğlene geldiğinde metabolizma çalıştığı için açlık hisseder bi daha yersin.diğer bir durumda sabah yemezsin metabolizma yavaş çalışır öğlene geldiğin zaman az açlık çekersin taki vücudun enerjiyi tüketene kadar.bi lokma yediğin zaman ne kadar aç oldugunu hissedersin ve baya bi tıkınırsın.metabolizma daha az çalışır ve sende kilo veremezsin
yapacağın şey kalorisi düşük yiyeceklerden sürekli yemek.sabah erken kalk! bişiler ye.2 saat sonra meyve ye.ki metabolizman durmasın çalışsın.
birde bu iş sadece diyetle olmaz.spor spor spor!
+ bilgiler için sağol -
Termojenik yağ yakıcıların l-carnitine den vs. çok daha kuvvetli olduğu bir gerçek ancak karaciğeri çok daha fazla yorduğu için gün içinde bol su tüketmen gerekiyor aksi takdirde karaciğer hastalıklarına sebebiyet verebilirsin. 4-5 sene önce 130 kilodan 78 kiloya düşmüştüm "Animal Cuts" ile 8 ay içinde. O zamandır da sporu hiç elden bırakmadım ancak eskiden kalan o ince göbek tabakası bir türlü gitmiyordu. Bu yazın başında ondan da kurtulmaya karar verip bir tane daha aldım 9-10 paketini kullandım gitti göbek şuan geriye kalan tüm paketler evde öyle yatıyor. İyice bir araştır eğer almayı düşünürsen çok çok düşük bir fiyata yollayabilirim hocam evde yatmasındansa. Ama peşinen söyliyim spor yapmadan almayı düşünüyorsan hiç bulaşma sakata getirme kendini durduk yere hocam.
-
boy 185cm.
1.5 ayda 15 kilo verdim 78 den 63 e dustum ki kilo vermesi zor bir araliktir.
kilo vermek icin deli gibi spor yapilmasi gerektigi olayi yanlis bir dusunce.
yag yakici vs. metabolizma hizlandiricilardan almalisin, onun haricinde abartmadan bol su tuketimi ve kesinlikle duzgun bir diyet.
yemeyeceksin hocam, yemezsen metabolizma hizlandiricilarla beraber cok rahat kilo verirsin.
-
hiçmi haber izlemiyorsun
" zayıflarken öldü"
"zayıflama hapları öldürüyor"
başlıkları hergün.
Kim ne derse de kesinlikle hap kullanma.
dietisyene git diet yap düzenli spor merkezine git spor yap. yeter artar bile.
şimdi adamlara söylesen "bu zayıflama hapı değil , bilmemne hapı " adını değiştirip yutturmaya çalışırlar
sonra gerçekten" hapı yutarsın"
devletin doktoru var. kırıkçı çıkıkçıya gidenlere cahil diyorsunuz. spor merkezinin sahibi de kimmiş.
-
futurist bunu yazdı
hiçmi haber izlemiyorsun
" zayıflarken öldü"
başlıkları hergün.
şimdi adamlara söylesen "bu zayıflama hapı değil , bilmemne hapı " adını değiştirip yutturmaya çalışırlar
devletin doktoru var. kırıkçı çıkıkçıya gidenlere cahil diyorsunuz. spor merkezinin sahibi de kimmiş.
burda kimse 3 kilosu 100 liraya satilan tarzi cin mali zayiflama haplarindan tavsiye etmedi.
sporcular tarafindan oldukca yaygin bir bicimde kullanilan etkin ve kisa vadede zarari olmayan ilaclar var.
onemli olan vucuduna uygun olani bulabilmek.
nasil diyetiysenler varsa bu ilaclari onerebilecek profesyonel antrenorler de var.
-
futurist bunu yazdı
hiçmi haber izlemiyorsun
" zayıflarken öldü"
başlıkları hergün.
Siz gidip yok avokado hapı yok mango sapı kökü hapı bilmemne abuk subuk şeyler alırsanız tabiki de bunlar olur. Kilosu 20 liraya satılan mallar tamamen para tuzağı içinde ne vardır belli değil. Bu ürünler senelerdir profesyonel sporcular tarafından kullanılan ürünlerdir. Zararı olmadığını kimse savunamaz ancak yararının yanında zararının lafı bile olmaz. Tartıştığımız şey Steroidler değil burada sonuçta.
manyaki tarafından 09/Ağu/14 12:19 tarihinde düzenlenmiştir -
futurist bunu yazdı
hiçmi haber izlemiyorsun
" zayıflarken öldü"
başlıkları hergün.
Boyle daha ilacin ne oldugunu bilmeden oto boka yorum yapiyosun ya sinir krizi geciriyorum burda. Su halinden bi vazgec ya bi sus Allah askina bilmedigin bi konuda yorum yapma artik.
Kullandin mi ? Yo hayır, e ne o zaman bos bos konusuyosun ?
Hocam tavsiyem universal animal cuts. Termojenik yag yakicilar bu is icin bire bir. Yaktigin yagı enerjiye cevirip daha fazla guc harcamana yariyor. Ayrica feci terleme yaparak vucuttaki suyuda atmana yarar sagliyo. Ama bol su tuketmen gerek. Kullandim bu ilaci gecen yaz 3 ayda 15 kiloya yakin verdim. Ama tabi ki kardiyo ile. Nabzin 100 uzerine ciktiktan sonra veremiyecegin kilo yok. Bol kosu, bisiklet yada hizli tempo yuruyus.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıfuturist bunu yazdı
hiçmi haber izlemiyorsun
" zayıflarken öldü"
başlıkları hergün.
Boyle daha ilacin ne oldugunu bilmeden oto boka yorum yapiyosun ya sinir krizi geciriyorum burda. Su halinden bi vazgec ya bi sus Allah askina bilmedigin bi konuda yorum yapma artik.
Kullandin mi ? Yo hayır, e ne o zaman bos bos konusuyosun ?
Hocam tavsiyem universal animal cuts. Termojenik yag yakicilar bu is icin bire bir. Yaktigin yagı enerjiye cevirip daha fazla guc harcamana yariyor. Ayrica feci terleme yaparak vucuttaki suyuda atmana yarar sagliyo. Ama bol su tuketmen gerek. Kullandim bu ilaci gecen yaz 3 ayda 15 kiloya yakin verdim. Ama tabi ki kardiyo ile. Nabzin 100 uzerine ciktiktan sonra veremiyecegin kilo yok. Bol kosu, bisiklet yada hizli tempo yuruyus.
sinir krizi geçirmen benden değil , senin sinirin bozuk. yaptığın iş zor belki ondan. hep bana kızıyorsun ama zayıflayacak diye adam ölsünmü.
1 ayda 10 kilo verdim diyen var aferin mi diyeceğiz.
lütfen elinizi vicdanınıza koyun. size bir şey olmadı diye herkese aynı şeyler tavsiye edilmez.
istediğiniz profesöre gidin benim dediğimi der.
arkadaş 120 kilo, ben 55 kiloyum kendi sporumu buna öneremem.
ilaç belki dedğiniz gibide olsa çıkar sağlayan (para kazanan ) kişileri ihtiyatlı dinlemek gerek.
ben denemedim ama çevremde ölümden döneneler var.
lütfen kızmadan önce mantıklı düşünelim beni kovaladığın kişilerle karıştırma. ben iyi vatandaşım. aynı taraftayız.
-
Bitkisel bi surup gibi bisi var yag yaktirma icin tek islevi metabolizma hizlandirip yag parcalanmayi saglior kuzenim kullaniyor spordan once 1 kere iciorsun su gibi bisi 1 ayda yaklasik 7 kilo verdi duzgun beslenme ile banada alicak bugun eve gelince isminide yazarim sulalede 3-4 kisi surekli kullanior desem yeridir uzun zamandir ve mukemmel etkisi oldugu kesin ve hic bir yan etki vs gormedik
-
Hocam benim boy 1.71 kilo 93 ten boy 1.74 kilo 84 e indim kendi yaptiklarim cay şekersiz ekmek sadece sabah kahvaltisinda max 2 dilim birde yemekhane yemegi ama asla suyunu yeme acayip yağ var ben birde sevmedigimden corbaya karsiyim o kadar kesinlikle 5 saatte bir ye mesela sabah 07 arada asla ek bisi yeme meyve sebze vs hicbirsey cay olabilir bir sonraki yemek 12 de ve en so n ki de 17 de sonra gunu bitir yemek acisindan gece ne olursa olsun 19 dan sonra yeme bir de 1 saat kos 1 saatte cok agir olamak uzere agirlik kaldir hem vucut sekilli olur hem kas yag yakimini arttirir ama sporu abartma sonra mal bi vucut cikiyor ortaya not bu sekilde kilo verince alinmiyor ben bir yildir almadim hic sporu biraktigim donemde bipe ama bu yeme aliskanligi cok onemli