Yağlı Sac Ve Deri ?
-
ii akşamlar müridler
19 yasındayım
saçlarımda yağ sorunu var
saçlarımı uzundu 2 gün önce saçlarımı 0 vurdum
ne önerirsiniz kafa derimdeki yağ bezlerinin az yağ salgılaması için.
not:sivilce sorunuda var
-
tiskindirdin kendinden
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
tiskindirdin kendinden
-----------------------------pohahaha :D
-
kafanın yağ dengesine ilişme yoksa dengeyi bozarsın baska yerlerde problem cıkar. iyisimi git yağlı sacclar için sampuan kullan.
sivilce içinse zamana bırak. yasın gelince kendiliğinden geçer.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
tiskindirdin kendinden
-----------------------------pohahaha :D
-----------------------------olaya biyoljik yaklaştım : )
-
Mx0TBT bunu yazdı:
ii akşamlar müridler
19 yasındayım
saçlarımda yağ sorunu var
saçlarımı uzundu 2 gün önce saçlarımı 0 vurdum
ne önerirsiniz kafa derimdeki yağ bezlerinin az yağ salgılaması için.
not:sivilce sorunuda var
Bir doktora git. -
benimde yüzüm çok yağlı. bu yağdan dolayı da yüzüm kararıyo zaten esmerim. yüzümü yıkadıktan 30 dk sonra o yağlardan dolayı yüzüm kararıyo bi cildiyeciye gitmeyi düşünüyom :W
-
bende de aynı sorun var topiği takip edelim bakalım
-
Kafanda mı sivilce sorunu var? Bizim bir arkadaş 8. sınıftayken çok jöle sürmekten kafasında böle bir sürü tomurcuk gibi şeyler çıkmıştı. Dermatoloğa gitmişti. Ama senin saçın yağlı. Oradan hareket edersem sanırım yüzünde felan da sivilce var. 19 yaşındasın. Tavsiyem üniversite hastanesine gitmen. Sakın devlet hastanesine gitme. Ankarada isen Hacettepe Tıp'a git. Extra para ödeyip hocaya da görünebilirsin. Çünkü kliniktekiler asistan oluyorlar. Daha uzman olmamış oluyorlar. Tabi yine kaliteli doktorlar. Eğer sivilce sorunu biraz bariz ise ve de yaşını da hesaba katarsak muhtemelen sana roaccutane türü ilaç verebilir. Devlet hastanesine gitme diyorum, çünkü oradaki doktorlar krem yazıp gönderiyorlar. Üniversite hastanesine gidersen kan testi felan yapılıyor. Karaciğer aktivitelerin bakılıyor. Hormonal olabilir felan diye. Ben de geçen sene tam bu ay gitmiştim. İçeri girip sivilce sorunum var diyince hemen o tedaviye başlamamız gerekir, yoksa iz kalır demişti. Geçen sene 19 yaşındaydım. Geciktirme hemen git. Kurtul aq. Sivilcesizim, mutluyum.
-
benim saçlarda son zamanlarda çabuk yağlanır oldu ! salgın mı var acaba :) bende takipçisiyim topiğin..
-
Ne kadar sık yıkarsanız o kada sık yağlanıyor. Günlük yıkayanın günlük haftalık yıkayanın haftalık. Bende de aynı problem var. Saçı çok kısaltıp yağlanmaya iyi gelen özel bir şampuanla iki yıkama arasındaki süreyi yavaş yavaş arttırmak gerek sanırım.