Yağlı Sac Ve Deri ?
-
yüzümde sivilce var :)
antibiyotikkulanmak istemiyorum(cok yorgun oluyorum)
ve sivilceler 4 yıldır var artık izmiz umrumda diil
şaclar biraz umrumdaydı artık oda umrumda diil(ilerde düzelirmiş)
heralde ergenlikten cıkınca
hormanlar düzelince düzelirim
-
Dediğim ilaç antibiyotik değil bildiğim kadarıyla. Ama çok iyi bel ağrısı ve yorgunluk yapar :D Tabi bu yan etkiler kişiden kişiye değişebilir. Herkeste olacak diye bir kaide yok. Sivilceler bende 16 yaşında başladı. 3 sene boyunca ha bu sene geçer diye bekledim, geçmedi. İz umrumda değil diyorsun ama yüzünde çukurluk kalınca görürüm ben seni. Doktorlar boşuna mı var aq.
-
kendimi bidim bileli aşırı kepekli bir insanım dır ve çok yağlı saçlara sahiptim kepeklerim o kadar çoktuki size anlatamam yani siyah bir şey giysem omuzları bembeyaz olurdu yapmadığım şey kalmadı amabir türlü geçirememiştim askerliğimde erzuruma çıkmıştı ki erzurumlu olanlar bilirler bir suyu var sırf kireç bakınca görürsünüz yani o şekilde kepek oranı 3/1 kadar daha da artmıştı askerde bilirsiniz işte elinize ne geçse sürersiniz şampuan olarak herkes birbirinin şampuanını kullanır arkadaşım vardı avondan şampuan getirtti iyi gelir diye oda olmadı tam askerliğimin bitmesine 110 gün filan kala bir şampuan keşfettim ve senelerdir kurtulamadığım kepeklerden yağdan şanseseri kurtuldum eve geldiğimde ailem ilk şunu söledi askerlik yaramış kepek bile kalmamış ve işte o mucizenin başrolü (sanki ben üretiyorum gibi oldu ama söylediğim kadar var) ortası aynen böle mavi noktalı (3 çeşit var mavi yeşil kırmızı) birde 2.0 v tech gibi bişiler yazıyor altlarda
-
sunyy2003
bir an için tv'de clear reklamı izliyormuşum hissine kapıldım ama bu alemde aynen clear ve head shoulders üzerine şampuan tanımam gerisi hikaye.
neyse arkadaşın sorununa gelirsek aynı sorun bende'de var yani aşırı yağlanma sorunu hem saç hem deride fazlaca yağlanma oluyor sana tavsiye edeceğim sabunu al hem sivilcelerinden kurtulursun hem yağ dengelenir.
git bu ot satan yerler var bitkisel çaylar vs. öyle yerlerde bulabilirsin doğacı marka kayısı sabunu. ben bununla halletim sayılır hem saç hem deri için kullanılıyor.5 tl'ye satılan bir sabun ama gerçekten işe yarıyor.
al sabunu üreten firmaya ait site.
http://www.dogacisabun.com.tr/ana.asp
-
çeşitli sabunlarda kullandım bana iyi gelmemişti ama isimlerini hatırlamıyorum :S
-
seni roacutane paklar anca
-
fth_ bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bu dediğin ürün yüzünün anası ağlamış adamların yüzünü bebek gibi yapıyor eyv. ama aşırı yan etkileri var dostum.
-
fth_ bunu yazdı:
-----------------------------yok daha neler gülsuyu ve soda dene sivilce için hoca yaşın gereği birazda zamana bırak
-
Mx0TBT bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
tiskindirdin kendinden
-----------------------------pohahaha :D
-----------------------------olaya biyoljik yaklaştım : )
-----------------------------Aman yanlış anlama hocam ben elemanın yaklaşımına güldüm yoksa senin sorununa değil :|