Yağmurlu Bi Günde Tahribat İle Tarayıcı Testi By Seadog :)
-
Müritler ben çogunuzun bildigi gibi kıbrısta okuyorum. Burada adsl henuz yok gibi birşey. 1 2 tane firma ve internet kafelerden interneti temin ediyoruz.Her apartmanın çatısında uydudan internet alan antenler var. Bundan dolayı özellikle yağmur yağdığı günlerde internette acayip bi yavaşma oluyor.Bugun yine yağmur yağdı ve internet yavaşladı. Benimde aklıma yavaş bağlantıda tarayıcıları test etmek geldi. Ekran görüntülerini aldım. Testişu şekilde yaptım. Her tarayıcıda Tahribatı açmaya çalıştım ya entere bastıktan sonra hepsinde aynı süreyi tuttum. Süre 40 saniye.Tüm tarayıcılar sonsürümdür. TArayıcılardan başka neti kullanan program yoktur.Sonuç şu şekilde oldu

Ben explorer kullanıyorum ama lanet olsun ona acayip kasıyor bırak neti bilgisayarı bile. Sürekli hangi tarayıcı hızlı diyenlere bi testte benden olmus olsun:) -
firefox rulz hee :D
-
Turkiyedede çok yavaş net.
imzan süpermiş hocam.
-
firefox tam yüklemiş.
kenan doğulu ne alaka?
-
ezik explorer hiç açamamış.
-
http://img527.imageshack.us/img527/9379/tahr.jpg 1680 by 1050 ile actigimda tahribat ozaman cozunurluk super oluyor:D
google chrome yi tek gecerim
-
@hotboy tbtden bi program indirdim çalan sarkıların sözlerini öle gösteriyo o sırada kenan dogulu calısıyormus :P
@darkfall saol hocam imzaya :) Türkiyede yavaş ama ben burada 1 aylık 256lık neti 45 liraya alıyorum daha cok koyuyo :|
-
banada oldu firefox tan girdim bi de baktım giriş sağ tarafa kaymış dedim firefoxta bişi vardır sora explorerdan girdim gene aynı adam haklı..!!!
-
en somut test diyelim artık buna
ateşlitilki congratz :)
-
bikere ff kullanan bırakamaz...
-
niye bu kadar kasıyorsun hocam ?
kuzenim Girne Amerikan Univ. de okuyor 3g aldı aylik 80-90 arasıymış sanırım ama 2 kişiler
geceleri boşken 700 e kadar yolu var (rapidden free olarak 450-500ile çekiyor )
gündüzleri 200-250 arasi çok aşırı yoğun olursa 100 ile çekiyor
öğrenciysen illa ortak bulursun 3g mobil bi teknoloji oldu için ve üni öğrencileri laptop taşıdıkları için
en iyisi bu oluyor evde işte okulda her yerden hızlı internet bağlantısı bu arada bazı asya ülkeleri (honkong başta ) 4g denemeleri yapıyorlar =)
2 sene sonra kıbrısta okumaya geliyorum beni bekleyin xD
1 kere gezme fırsatım oldu para kazanmak için ve okumak için iyi bir yer olsada eğer paranızı adam gibi kullanmassanız günlük evde yemek 30-50ytl arasına patlıyor
bol bol makarda tabi ucuz oldu için bakardi makarna (su yerine bakardi de haşlıoz xD )
tabi her yerin bi + sı bi - si war :P