folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Yağmurlu Bi Günde Tahribat İle Tarayıcı Testi By Seadog :)

Yağmurlu Bi Günde Tahribat İle Tarayıcı Testi By Seadog :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UploaDeR
    UploaDeR's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------
    bikere ff kullanan bırakamaz...

uzun süre firefox kullandım sora operaya geçtim rahatladım sora chrome çıktı işte benim tarayıcım

hız 1. plan sadelik ve stil 2.plan

firefox un sağdece bağzı eklentileri güzel illa gerekirse açıyorum yoksa tın xD

CHROME A eklenti geldi zaman napacak ff?  

Bizim yaptığımız paylaşımlar , o kadar emeğe bir gün de başkalarının yaptığı (Ç)ALINTI lar kadar değer verseniz ne olur ?ölmessiniz...,, ATEİZM ! ATeist Üye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    hocam iyi güzel yapmışsın da siteye her giriş denemende aktarım hızının aynı olduğu ne malum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben de gayet normal ama bazı zamanlarda yavaş açıyor sadece tahribatı diğer sitelerde normal

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    her zaman her yerde opera ruLez :D

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    microsoft diğerlerini almadığı sürece ie rulz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    UploaDeR bunu yazdı:

niye bu kadar kasıyorsun hocam ? 

kuzenim Girne Amerikan Univ. de okuyor 3g aldı aylik 80-90 arasıymış sanırım ama 2 kişiler

geceleri boşken 700 e kadar yolu var (rapidden free olarak 450-500ile çekiyor )

gündüzleri 200-250 arasi çok aşırı yoğun olursa 100 ile çekiyor

öğrenciysen illa ortak bulursun 3g mobil bi teknoloji oldu için ve üni öğrencileri laptop taşıdıkları için

en iyisi bu oluyor evde işte okulda her yerden hızlı internet bağlantısı bu arada bazı asya ülkeleri (honkong başta ) 4g denemeleri yapıyorlar =)

2 sene sonra kıbrısta okumaya geliyorum beni bekleyin xD

1 kere gezme fırsatım oldu para kazanmak için ve okumak için iyi bir yer olsada eğer paranızı adam gibi kullanmassanız günlük evde yemek 30-50ytl arasına patlıyor

bol bol makarda tabi ucuz oldu için bakardi makarna (su yerine bakardi de haşlıoz xD )

tabi her yerin bi + sı bi - si war :P 

hoca bende 3g alacam ama ebim makine laptop deil msaüstü masa üstü varkende gerek yok . laptop getirdigim gun alacam onu. sende gel geri kalma :W

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

siz hiç internet explorer 8.0 kullandınızmı ??

Bende firefoxu çok seviyorum gerçekten güzel ama ie8 de bayağı hızlanmış valla. Beni şaşırttı şahsen o kadar ağır bir tarayıcıydıki. Şimdi bayağı iğleştirmişler. Herkese tavsiye ederim. Ama halen firefox kadar hızlı değil tabiki :)

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı:

siz hiç internet explorer 8.0 kullandınızmı ??

Bende firefoxu çok seviyorum gerçekten güzel ama ie8 de bayağı hızlanmış valla. Beni şaşırttı şahsen o kadar ağır bir tarayıcıydıki. Şimdi bayağı iğleştirmişler. Herkese tavsiye ederim. Ama halen firefox kadar hızlı değil tabiki :)

lanet ettim hoca ie 8  ilk basta hızlı gibi geliyo sonra bi kasıyo makine anlatamam. sürekli kitleniyo hata verıyo lanet birşey

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UploaDeR
    UploaDeR's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    UploaDeR bunu yazdı:

niye bu kadar kasıyorsun hocam ? 

kuzenim Girne Amerikan Univ. de okuyor 3g aldı aylik 80-90 arasıymış sanırım ama 2 kişiler

geceleri boşken 700 e kadar yolu var (rapidden free olarak 450-500ile çekiyor )

gündüzleri 200-250 arasi çok aşırı yoğun olursa 100 ile çekiyor

öğrenciysen illa ortak bulursun 3g mobil bi teknoloji oldu için ve üni öğrencileri laptop taşıdıkları için

en iyisi bu oluyor evde işte okulda her yerden hızlı internet bağlantısı bu arada bazı asya ülkeleri (honkong başta ) 4g denemeleri yapıyorlar =)

2 sene sonra kıbrısta okumaya geliyorum beni bekleyin xD

1 kere gezme fırsatım oldu para kazanmak için ve okumak için iyi bir yer olsada eğer paranızı adam gibi kullanmassanız günlük evde yemek 30-50ytl arasına patlıyor

bol bol makarda tabi ucuz oldu için bakardi makarna (su yerine bakardi de haşlıoz xD )

tabi her yerin bi + sı bi - si war :P 

hoca bende 3g alacam ama ebim makine laptop deil msaüstü masa üstü varkende gerek yok . laptop getirdigim gun alacam onu. sende gel geri kalma :W

gerek yok derken ? kıbrısda daha hızlı internet mi var?

3g yi al  ister laptop a tak ister desktop a tak ne fark eder xD 3g telefon al onu kullan gerekirse 

Bizim yaptığımız paylaşımlar , o kadar emeğe bir gün de başkalarının yaptığı (Ç)ALINTI lar kadar değer verseniz ne olur ?ölmessiniz...,, ATEİZM ! ATeist Üye
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Firefox cok güzel hocam.

Bide birşey paylaşıyım geçen pcmi formatlamıştım. Mozilla felan yok. Bi mozillayı indireyim dedim internet explorer ile saniyede 13 kb/s ile transfer yaptı. neyse indi sonra aynı işlemi firefoxla yaptım tekrar firefoxu indirdim 107 kb/s çıktığını gördüm :| 

Toplam Hit: 3911 Toplam Mesaj: 25