Yahoomsn Messenger Beta Testte!
-
İnternetin devleri Microsoft ve Yahoo anlık mesajlaşma programlarınıbirleştiren bir yazılımın beta testini yapıyor. Bu birliktelik sonucu 350milyon civarı kullanıcıya Google ve diğer rakiplerinin sunduğundan daha çok avantaj sunmayı da amaçlıyorlar.
Alınan haberlere göre Microsoft ve Yahoo anlık mesajlaşma sistemlerini köprüleme çalışmasındalar.Çarşamba günü Yahoo Messenger with Voice ile Windows Live Messenger köprülemesinin sınırlı beta testine başlandı! Beta testin kaç kişiyle yapılacağı belirtilmezken önümüzdeki aylarde 350 milyon kişinin bu uygulamadan yararlanabileceği belirtildi... Yahoo yetkilileri bu birliktelikle ifadelerin paylaşılabileceği karşılıklı olarak profillerin görülebileceğini ifade ederken Windows Live Platform Yetkilileri insanların webde daha rahat haberleşmesini amaçladıkalrını belirtti.
2006 verilerine göre Microsoft'un 204 milyon ve Yahoo'nun 78 milyon IM kullanıcısı var.AOL Messenger cephesinde de bu networke katılma konusunda hareketler var...
http://messenger.yahoo.com/partners_msn.php;_ylt=Aq39O_GhncXbsadFoXKhf_RwMMIF -
bu köprüleme kelimesi birleşme anlamında ise çok dehşet güzel olur bence :) bir de yahoo yu kullanırız, msn sıktı
-
desene yandık """ abü yahoo msn nasıl heyklenir""" off off neyse güzel bişey olacak bakalım test etmek isetim zaten yazını altında verdigim linkde test edebiliyorsunuz
-
aslında yahoo messenger msnden daa ii daha cok hizmet werio mesela yahoonun chati war binlerce lişiyle sohbet edion kimseyi listene eklemene falanda gerek yok işte msn in turiyede daa cok kullanılkmasının nedenı turkce olması yajooda turkce olsaydı o daa cok kullanılırdı
-
sorun değil ben tr ye çeviririm :)
-
Google öyle bir korkuttuki hepsi birleşmek zorunda kaldılar :))
-
Google korkuttu ama sıra onda. Kendini dahi çocuk olarak gösterdi ama bu fazla sürmez bana göre
-
he walla bende live var baktım yahoo logosu var dedim noluyos diye sonra anladım tabi :)
-
yahoo messenger kulalndım nefret ettim açıkçası :D
-
MSN den sasmayın a.q
-
msn rLz 4 Life ! :p
Toplam Hit: 1755 Toplam Mesaj: 13