folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yakın Arkadaşım Gay Çıktı!

Yakın Arkadaşım Gay Çıktı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sevdiğim saydığım ve her gün beraber olduğumuz bi arkadaşım gay çıktı. Şuan çöktüm resmen. Napıcam bilmiyorum? Düzelmeye çalıştığını söylüyor. Neler olur ne yapmalıyım şu durumda? İlk defa gay görüyorum. Şimdi beni mi arzuluyor nasıl bişeydir bu ya?

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar sevdiğim saydığım ve her gün beraber olduğumuz bi arkadaşım gay çıktı. Şuan çöktüm resmen. Napıcam bilmiyorum? Düzelmeye çalıştığını söylüyor. Neler olur ne yapmalıyım şu durumda? İlk defa gay görüyorum. Şimdi beni mi arzuluyor nasıl bişeydir bu ya?

tez yoldan paçayı yırtmaya bak yoksa .... :D:D   Vahim bi surum hocam Allah kolaylık versin...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Sana sarkmıyorsa sorun yok hacı sonuçta en yakın arkadaşın düzelmek istiyorsa destek olmalısın...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:

Seni Arzuluyordur :) Ama Söyle Düşün Senin Kız Arkadaşın Var Diyelim Onun Seni Arzuladığı Gibi Arzuluyor :D Zor Bir Durum Benimde Bir Arkadaşım Öyle Çıkmıştı Üzerininde 6 Yıl Geçti Öğrendiğimde Şok Olmuştum Öğrendiğim andan İtibaren Lanet Ettim Hayata İsyan Ettim Ve Arkadaşlıgımı Bitirdim

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

devir kötü kolla götü... :|

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

yakın arkadaşın demişsinde bence artık fazla yakın olmasan daha iyi hakkında dedikodular çıkar vurucusu hesabı

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Yakın arkadaşından uzaklaşmalısın. Zira bu yakınlaşmanın sonu hayra alamet değil gibi. :|

" Kro "
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    mutlaka korun hocam.tıp dizisi izliyorum her bölümde cinsel den bulaşan hastalıklar var
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

ver kurtul (;

Merhabaaaaa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cegstyle
    Cegstyle's avatar
    Erkek

mortyr bunu yazdı:

Sana sarkmıyorsa sorun yok hacı sonuçta en yakın arkadaşın düzelmek istiyorsa destek olmalısın...

destek derken de fazla yanlış yere sapmasın :D:D:D:D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Cegstyle bunu yazdı:

mortyr bunu yazdı:

destek derken de fazla yanlış yere sapmasın :D:D:D:D

Bi kerede şu konular sapmasın aq :@ herkes anladı benim dediğimi...

Yakın arkadaşım diyorsan dostum diyorsan onu herkes gibi biri olmasına yardım etmelisin...

Toplam Hit: 39155 Toplam Mesaj: 193