Yakın Arkadaşım Gay Çıktı!
-
Arkadaşlar sevdiğim saydığım ve her gün beraber olduğumuz bi arkadaşım gay çıktı. Şuan çöktüm resmen. Napıcam bilmiyorum? Düzelmeye çalıştığını söylüyor. Neler olur ne yapmalıyım şu durumda? İlk defa gay görüyorum. Şimdi beni mi arzuluyor nasıl bişeydir bu ya?
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar sevdiğim saydığım ve her gün beraber olduğumuz bi arkadaşım gay çıktı. Şuan çöktüm resmen. Napıcam bilmiyorum? Düzelmeye çalıştığını söylüyor. Neler olur ne yapmalıyım şu durumda? İlk defa gay görüyorum. Şimdi beni mi arzuluyor nasıl bişeydir bu ya?
-----------------------------tez yoldan paçayı yırtmaya bak yoksa .... :D:D Vahim bi surum hocam Allah kolaylık versin...
-
Sana sarkmıyorsa sorun yok hacı sonuçta en yakın arkadaşın düzelmek istiyorsa destek olmalısın...
-
konpicyus bunu yazdı:
Seni Arzuluyordur :) Ama Söyle Düşün Senin Kız Arkadaşın Var Diyelim Onun Seni Arzuladığı Gibi Arzuluyor :D Zor Bir Durum Benimde Bir Arkadaşım Öyle Çıkmıştı Üzerininde 6 Yıl Geçti Öğrendiğimde Şok Olmuştum Öğrendiğim andan İtibaren Lanet Ettim Hayata İsyan Ettim Ve Arkadaşlıgımı Bitirdim -
devir kötü kolla götü... :|
-
yakın arkadaşın demişsinde bence artık fazla yakın olmasan daha iyi hakkında dedikodular çıkar vurucusu hesabı
-
Yakın arkadaşından uzaklaşmalısın. Zira bu yakınlaşmanın sonu hayra alamet değil gibi. :|
-
mutlaka korun hocam.tıp dizisi izliyorum her bölümde cinsel den bulaşan hastalıklar var
-
ver kurtul (;
-
mortyr bunu yazdı:
Sana sarkmıyorsa sorun yok hacı sonuçta en yakın arkadaşın düzelmek istiyorsa destek olmalısın...
-----------------------------destek derken de fazla yanlış yere sapmasın :D:D:D:D
-
Cegstyle bunu yazdı:
-----------------------------mortyr bunu yazdı:
-----------------------------destek derken de fazla yanlış yere sapmasın :D:D:D:D
-----------------------------Bi kerede şu konular sapmasın aq :@ herkes anladı benim dediğimi...
Yakın arkadaşım diyorsan dostum diyorsan onu herkes gibi biri olmasına yardım etmelisin...