Yakininda Karga Yuvasi Vs Olan
-
merhabalar.onceki konuyu acma amacim bilgi almakti ama 6 yildir karga besleyen kanadali bi eleman buldum herseyini anlatti youtubeda my pet crow diye videosuda var bulursunuz zaten(o tombalak kiza mesaj atin anlatir).
simdi tek eksigim karga :D sepeti, evde besliycegim yeri falan ayarladim bana kargalarin nerelere yuva yaptigi lazim.evinin yaninda karsi apartmanin catisinda vesaire karga yuvasi goren murid cikarsa cok makbule gecer.istanbuldayim ama haftasonu gelip kargayi alip donebilecegim sekilde diger illerede gelebilirim.simdiden tesekkurler
vede karga icin karizma isim onerin??? teta nasil??
edit: kargayi bulmamda ciddi yardimi olanlar odullendirilicektir
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------
merhabalar.onceki konuyu acma amacim bilgi almakti ama 6 yildir karga besleyen kanadali bi eleman buldum herseyini anlatti youtubeda my pet crow diye videosuda var bulursunuz zaten(o tombalak kiza mesaj atin anlatir).
simdi tek eksigim karga :D sepeti, evde besliycegim yeri falan ayarladim bana kargalarin nerelere yuva yaptigi lazim.evinin yaninda karsi apartmanin catisinda vesaire karga yuvasi goren murid cikarsa cok makbule gecer.istanbuldayim ama haftasonu gelip kargayi alip donebilecegim sekilde diger illerede gelebilirim.simdiden tesekkurler
vede karga icin karizma isim onerin??? teta nasil??
edit: kargayi bulmamda ciddi yardimi olanlar odullendirilicektir
-----------------------------İsim koymak için önce karganın cinsiyetini öğrenmen gerekmiyor mu :)
-
tetta ne olm.
gargamel koy :D yada gargi. veyahut gakko. yada mordi koy :W
-
DrKeworks bunu yazdı:
tetta ne olm.
gargamel koy :D yada gargi. veyahut gakko. yada mordi koy :W
-----------------------------onlar ne ya dalgami geciyonuz hayvanla :D.t40 koyarim olmadi
-
bizim orda bir agacta buyukce bir yuva var. gecenlerde yuvaya saksağan girerken gördüm. ama yerini demem :) bence karga tehlikeli hayvandir, besleme kargayi oymasin gözünü :)
-
karganın adı kartal olsun asdasdasd konuyu okumadım ama saçmalamak istedim kusura bakmayın..ve beklenen söz '' Besle kargayı,oysun gözünü'' Kolay gelsin şef
-
Poet bunu yazdı:
karganın adı kartal olsun asdasdasd konuyu okumadım ama saçmalamak istedim kusura bakmayın..ve beklenen söz '' Besle kargayı,oysun gözünü'' Kolay gelsin şef
-----------------------------kedim vardi adini fare koydum ikileme girdi iki ay sonrada intihar etti zavalli :|
@balik sizin orasi neresi hocam? yuvanin yerini niye soylemiyon ?? geleyim alayim hangi ildesin?
-
serçe olmazmı balkonda war 2 tane yawru bide yumurtası war
-
OYSUNGÖZÜMÜ
-
kargayla ne işin var git bi güvercin al besle
-
Mındır'koy hocam :) bkz: kerata , serseri ....