Yakininda Karga Yuvasi Vs Olan
-
Ben şuan İzmir'deyim. Bornova'daki Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nden Küçükpark'a doğru inerken sağda kalan askeri bölgenin yanında ki büyük çam ağacında karga yuvası gördüm. İşine yarar mı bu bilgi bilemem...
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Ben şuan İzmir'deyim. Bornova'daki Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nden Küçükpark'a doğru inerken sağda kalan askeri bölgenin yanında ki büyük çam ağacında karga yuvası gördüm. İşine yarar mı bu bilgi bilemem...
-----------------------------yuva bos degilse ise yarar tabi hocam niye yaramasin.bi daha ordan gecersen bosmu gireni cikani varmi diye bakma sansin olurmu?
-
Sarper bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------yuva bos degilse ise yarar tabi hocam niye yaramasin.bi daha ordan gecersen bosmu gireni cikani varmi diye bakma sansin olurmu?
-----------------------------Az önce baktım, karga var ama yavrusu yok...
-
Simdiden gecmis olsun :)
-
dudulluda kullanılmayan eski bir evin catı kenarında vardı, az kafamızı ütülemedi zamanında. halen yuva var mı bilmiyorum ama varsa tam istedigin gibi. yanlız catı kenarına cıkarken 3,5 -4 metrelik bir merdivene ihtiyacın var. ve bu merdiveni o evin bahcesinden gecirirken ayıdan bozma bi köpege caktırmaman lazım. yakalanırsanda karakol ifade vs. ugrasırsın bu sartlarda kabul edersen o bölgeden bir kac kisinin numarasını verecegim, o bölgede nerden nasıl yapılır yardımcı olmaya calısırlar.
-
ajdar olsun adı .
-
bizim burda yüzlerce karga var amk ler balkona konup fena pisliyolar. ama hiç yuvasını görmedim.
nerelere yuva yapıyolarmış bilgilendirme yap yakalarım.
-
burhan808 bunu yazdı:
dudulluda kullanılmayan eski bir evin catı kenarında vardı, az kafamızı ütülemedi zamanında. halen yuva var mı bilmiyorum ama varsa tam istedigin gibi. yanlız catı kenarına cıkarken 3,5 -4 metrelik bir merdivene ihtiyacın var. ve bu merdiveni o evin bahcesinden gecirirken ayıdan bozma bi köpege caktırmaman lazım. yakalanırsanda karakol ifade vs. ugrasırsın bu sartlarda kabul edersen o bölgeden bir kac kisinin numarasını verecegim, o bölgede nerden nasıl yapılır yardımcı olmaya calısırlar.
-----------------------------gider evin sahibinden izin aliriz.dudullu gibi yerde gizli gizli catiya cikarken yakalasalar polise vereceklerini hic dusunmuyorum :D arastiriyorum sagda solda hocam su ana kadar en yakin sensin bana(umraniyedeyim) beykozda arkadasa soyledim ormanlik yerlere falan bakicak
-
sen o karganın yuvasından yavru kargayı falan alabileceğini ve arkandan su döküleceğini sanıyorsun sanırım.
kedilere senkronize saldıran karga grupları görmüştüm. sende eve gidene kadar herhalde ponç olursun. gözünü oymayaydılar iyiydi. ama kafatasında 20 delik
açılır moruk.
yalnız kargaları en az bende senin kadar severim. fakat asi olduklarından severim. kim siker evcilleşmiş kargayı :D
sen bence karga belgeseli felan çekerek tatmin ol hacı. -
Güzel bir uğraş bulmuşsun benimde aklımda olsun kartaldayım bende gorursem haber ederım :)
Ama karga yavrusu kadar ıgrenc bı hayvan gormedım. Herturlu hayvana dokunurum yılan bocek kus kopek sumuklu bocek ama o karga yavrusuna ayrı bır kıl oluyorum bı ara yuvadan dusmustu bızım burda alman bayagı zor olacak karga martı ne varsa saldırırlar sana ole 1 2 tanede degıller bızım yavru bı kopek vardı karga yavrusunun ustune fln atlayıp oynamaya calısıyordu kopegı zor aldık ellerınden :D Bırı dalısa gecıyor ondan kurtulayım derken saglı sollu dalıyorlar :):):) Tehlıkelı hayvan vesselam :)
Hocam ayrıca numarası nedır bu ısın yanı kargaların cok cok akıllı olduklarını bılıyorum ama neden karga besleme ıstegı duydun :)
Ayrıca bıraz paraya kıyıp shoplara daha cıns kargalar getırtebılırsın sanırım :D cok garıp şekillileri vardı :)