Yaklaşık 200 Milyar Dolar 100 Aileye Hizmet Ediyor
-
başka bir değişle züürt kesimin diline dolanan 100 türk :)
aralarinda tahsilsiz olanlarinda olmasina rağmen alelade insanlar arasinda yer alabiliyorlar. Tabi vakti zamaninda saksiyi çaliştirmişlar helal olsun dememek dilde değiL
bardağindolu tarafindan bakmak lazım hamdoLsun sağlığımız yeriyeride. bunlar para kazanmak için sağlıklarini harciyorlar, paraya vuruncadasağlık kazanmak için paralrını :)
Hepimizin gideceği yerde bu 100lüyü deng getirirsek bişeyler düşünürüz. bize sıra gelirse..
-
bu memleketde ne yazıkki herşey para.mühendismi olmak istedin ver parayı git özele oku. askerlik çağınmı geldi bir şekilde ücretli askerlik kolla ver parayı git 30 gün takıl al teskereyi amk. yada ne bilim birinimi vurdun ver parayı başkası üstlensin. her bok para. olan garibana oluyo. kanını sktimin adamları bile yaka yaka doğan şahin v.s. garibanın arabasını yakar.
-
Zenginin parası fakirin çenesini yorar.
-
ilk ikiye bakmak bile yetiyor.biri kürt federasyonu düşünülebilir diyen bir patrona sahip, diğeride yıllarca millete araba diye teneken satan, kendi tenekeleri satılsın diye yıllarca yabancı otomobil firmaların yurda sokulmamasını sağlayan ve milleti o teneke arabaları satarken sıra bekleten holding.kıtlık yıllarında bunların nasıl stokçuluk yaptığını dedelerimiz iyi bilir.listenin gerisine bakmıyorum bile.
