Yalan Söylemek ?
-
arkadaşlar durumu söyle genelleme olarak anlatayım..
çok güvendiğiniz ve sevdiğiniz bir arkadaşınızın size yalan söylediğini ortaya çıkardınız..
elinizde sağlam deliller var yani %100 eminsiniz hiç bir yanlışlık olabitesi yok..
ve o çok gevendiğiniz arkadaşınız hala ısrarla yalan söylüyor ve itiraf etmiyor..
şimdi siz olsanız ne yapardınız ?
elinizdeki delilleri kullanarak onun yalan söyledğini kendisine ıspatlayıp yüzünü kızartırmıydınız ?
yoksa fazla kurcalamadan içinize atıp ona olan güven duygunuzu bir seviye aşağıyamı çekerdiniz ?
not: yalan olan mevzu çok önemli birşey değil hatta ceviz kabuğunu bile doldurmaz ama sonuçta yalanın küçüğü büyüğü olmaz güven duygusunu etkiler.
-
bir şey söyleme. bırak hala yalan söylesin. sen bir dahakine dikkatli olursun. bu daha da koyar merak etme ;)
-
azına biber sür.
-
o yalanada baglı tabiki ama ben siktir et deyip bi sigara yakardım
-
Yalana bağlı.
-
bana yalan söylendiğinde ben bunu anladığımda o kişinin bende değeri azalır güven duygum kalmaz tekrarını yaptığı taktirde yüzüne bakıpta konuşmam bile..
-
en güzeli zarf at sağlam şekilde çıkışı kalmasın kendi itiraf etmek zorunda kalsın yani anladığını o anlasın..
-
inkarr ettigi zamanlar imalı imalı bak gözlerine tamam sie et faln de
-
bazen hayır dememek için bazen kırmamak için bazen de birileri zarar görmesin diye yalan söyleriz fazla takılma neden yalan söylemiş olaibileceğini düşün ona göre karar al bence
-
Ben sana güveniyorum diyip birşey demezsen karşındakide gün geçtikçe sana söylediği yalan yüzünden vicdan azabı duyar.
elinde sonunda bu yalanı kendi itiraf eder merak etme.
-
Yalana bağlı bence.
Bi gün çaktırmadan konu aç,cok guvendigim biri bana böyle oyun oynadı,bu günlerde kime güvenecegimi sasırdım,Allah'tan senin gibi arkadaslarım var yoksa ne yapardım felan de :D