Yalan Söylemek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar durumu söyle genelleme olarak anlatayım..

çok güvendiğiniz ve sevdiğiniz bir arkadaşınızın size yalan söylediğini ortaya çıkardınız..

elinizde sağlam deliller var yani %100 eminsiniz hiç bir yanlışlık olabitesi yok..

ve o çok gevendiğiniz arkadaşınız hala ısrarla yalan söylüyor ve itiraf etmiyor..

şimdi siz olsanız ne yapardınız ?

elinizdeki delilleri kullanarak onun yalan söyledğini kendisine ıspatlayıp yüzünü kızartırmıydınız ?

yoksa fazla kurcalamadan içinize atıp ona olan güven duygunuzu bir seviye aşağıyamı çekerdiniz ?

not: yalan olan mevzu çok önemli birşey değil hatta ceviz kabuğunu bile doldurmaz ama sonuçta yalanın küçüğü büyüğü olmaz güven duygusunu etkiler.

-----------------------------

hocam senin başına gelenin birebir aynısı benim başıma geldi. o yüzden güven konusunu kapadım arkadaşlarıma. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    yalanını açığa çıkartıp ağlatırım arkadaş bu konuda üstüme yoktur :)

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hojam Bak Şöyle Yapıosun Aynen ;) ve ben bunu aynen yaşadım 1 kere basıma geldi arkadasım " gardaşım " dediğim kişiden. bi toplumun içine girdik öyle sohbet felan ediyoruz vs.vs. ama toplumdaki herkes benim arkadasıda tanıo yani arkadaslarımız toplumdakilerde. sıra bu benim yalancıya geldi baktım atıo şöyle böyle bunu anında herkes sustu 10-15 kişi var hemen söyledim yüzüne vurdum yalanını ciddi bi şekilde hemde kalktım kavga eder gibi ses tonuyla yüzüm gayet ciddi bi şekilde yüzüne vurdum bakın görün yalan budur bu yalancıdır dedim ve 7 yıllık arkadaşlığımız bitti. Toplum İçinde bozmak kadar kötü bişe yok olamaz sen çekersin bi kenara içinden geçirir " lan sadece bu bilio ben gider baskasına anlatırım der onlar inanır der bunun olmadığı bi yerde ben yalan söylerim o zaman bu işime karışamaz " der ama sen bunu toplum içerisinde bozacaksınki onu herkes görecek kıpkırımızı kesilecek. DENE ve GÖR ;)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Hem bu senin arkadaşlığın yahut dostluğun mu diyeyim ne diyeyim,aranızdaki bağın kuvvetine göre yaparsın hamleni...

Herkesin senaryosu bir değil ki; iyisi mi sen yalanına göre muamele yapmayı tercih et...

Toplam Hit: 3083 Toplam Mesaj: 15