folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Yalın İnternet Kazığı Afferim Türk! Telekom Upload Hızından Daha Düşük Download Hızı

Yalın İnternet Kazığı Afferim Türk! Telekom Upload Hızından Daha Düşük Download Hızı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

daha önce kardeşim üzerine olan internet hattını kapattırdık beş sene kullandık santrale yakınız ne down ne upload hızında herhangi bir problem yaşamamıştık. kapattıktan bir ay sonra kendi üzerime 8 mb ye kadar olan yalın internet aldım bugün dördüncü günü. download hızım 0.5 mb ile 2 mb arasında değişiyor bugün hız testinde  1.5 mb nin üzerini görmedim çoğu zaman upload hızından bile düşük çıktı. 

gece iki üç gibi problem yok download hızı 7 mb ye kadar çıkıyor gündüzleyin rezillik başlıyor sayfalar bile doğru düzgün açılmıyor indirme yerlerde sürünüyor. bu herifler artan kullanıcı sayısından dolayı gündüz musluk mu kısıyorlar diye düşünmeye başladım. eğer böyle bir şerefsizlik yapıyorlarsa yazıklar olsun. 12 ay zorunlu olarak insanı bağlıyorlar bu süredede ver 60 tl enayi parasını. 3 gündür konuşuyorum değişen birşey yok. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

"3 gündür konuşuyorum değişen birşey yok. "

hatayı burda yapmışsın. konuşmayacaksın onlarla,açıp söveceksin yeter lan aq ben sizlemi uğraşcam parayı veriyosam eşşek gibi hizmeti sunacaksınız bana müdürü bağlayın diyeceksin.

1-2 defa arayıp söversen düzeltiyolar.

çalışmayan makineye tekme tokat dalarak çalışması gibi birşey. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------

"3 gündür konuşuyorum değişen birşey yok. "

hatayı burda yapmışsın. konuşmayacaksın onlarla,açıp söveceksin yeter lan aq ben sizlemi uğraşcam parayı veriyosam eşşek gibi hizmeti sunacaksınız bana müdürü bağlayın diyeceksin.

1-2 defa arayıp söversen düzeltiyolar.

çalışmayan makineye tekme tokat dalarak çalışması gibi birşey. 

tuttum bu ornegi. ben hep kufur ederim. para veren benm kardesim. hizme alacak olanda. ordaki kisiler benim verdigim para ile maas aliyorlar ise bana da adam gibi davranip sorunumu cozmek zorundalar.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

sorun BTK beyler sorun TTNET değil. Ama BTK ya yasayı çıkarması için ttnet zorlamış olabilir...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

sikayetvar.com a yaz

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

modem ve eve gelen internet hızını kontrol de ettir hızı inanamıyacağın kadar etkiliyor

THE BeYaZ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı:

sikayetvar.com a yaz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

jawsap67 bunu yazdı:

sikayetvar.com a yaz

2 gün daha şans tanıdım, hatta bir sorun yok santralede yakınım eğer bunlar gündüzleyin musluk kısma işine girdilerse düpedüz dolandırıcılığa girmişler demektir. yada bu ibneliği yalın internete girenlere yapıyorlar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

dün yalın netim bağlandı hat ölçümü yaptırdım 4mbit geliyormuş telekomcu 4 de sabitleyelim dedi ok dedim

2mbit başlangıçdan 4 e çıktı ha istesem 8 de yaptırırım ama aşırı kopma oluyor

müşteri hizmetlerini arasan güncelleme yaptıklarında yine düzelir bukadar sterese gerek yok

relax

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

taahhütten ayrılmak istiyorsan hemen ayrıl hoca.

çünkü taahhüt şöyle çalışır.

12 ay taahüt verin faturanızı 60 dan 30 a indirelim der.

sen 11 ay geçtikten sonra iptal etmek istersen o ana kadar aldığın indirimi ödemek zorundasın. yani 11 * 30,

ama 1 ay içinde kapatırsan ödeyeceğin miktar 30 tl olur :)

not: birebir müşteri temsilcisinden aldım bilgiyi

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

dün yalın netim bağlandı hat ölçümü yaptırdım 4mbit geliyormuş telekomcu 4 de sabitleyelim dedi ok dedim

2mbit başlangıçdan 4 e çıktı ha istesem 8 de yaptırırım ama aşırı kopma oluyor

müşteri hizmetlerini arasan güncelleme yaptıklarında yine düzelir bukadar sterese gerek yok

relax

müşteri hizmetlerini dört günde dördüncü arayışım

Toplam Hit: 3405 Toplam Mesaj: 22