folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Yalın İnternet Kazığı Afferim Türk! Telekom Upload Hızından Daha Düşük Download Hızı

Yalın İnternet Kazığı Afferim Türk! Telekom Upload Hızından Daha Düşük Download Hızı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Hocam BTK ya mail at bir sonraki gün herşey tamam bi saksoya yatmadıkları kalıyor.

!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

sakabey bunu yazdı:
    -----------------------------

DJ_Alper bunu yazdı:

dün yalın netim bağlandı hat ölçümü yaptırdım 4mbit geliyormuş telekomcu 4 de sabitleyelim dedi ok dedim

2mbit başlangıçdan 4 e çıktı ha istesem 8 de yaptırırım ama aşırı kopma oluyor

müşteri hizmetlerini arasan güncelleme yaptıklarında yine düzelir bukadar sterese gerek yok

relax

müşteri hizmetlerini dört günde dördüncü arayışım

sen niye arıyorsın hocam donanimhaber-ttnet-destek bölümünü doldur, sorun çözülene kadar arıyorlar.

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Daha önce de söyledim yine söylüyorum: Tarifenin adı 8 Mbps'a kadar, yani 8 Mbps değil. Adam sana 1.5 veriyor diye hak iddia edemezsin.

Metallica Rules
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    oldwolf bunu yazdı: ----------------------------- Daha önce de söyledim yine söylüyorum: Tarifenin adı 8 Mbps'a kadar, yani 8 Mbps değil. Adam sana 1.5 veriyor diye hak iddia edemezsin. ----------------------------- evet öyle. ama hergün 1 mbps internet alıyorsan 8mbps'ye kadar diye ödemek saçma olur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oldwolf bunu yazdı:

Daha önce de söyledim yine söylüyorum: Tarifenin adı 8 Mbps'a kadar, yani 8 Mbps değil. Adam sana 1.5 veriyor diye hak iddia edemezsin.

ama aynı binada ve aynı kutuya bağlı bir önceki hattımız 8 mb ye kadar çıkıyordu ve santralede yakınız öyle kafalarına görede ben sana 1.5 vericemde diyemezler. 8mb ye kadar demelerinin nedeni şartların uygun olmadığı durumlarla alakalı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

6.gün

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

küfretmek iyi çözüm aynen katılıyorum devletteki memurlara küfrede ede bir oldum acayip sinir bozucular iş yapmıyor arkadaş ne biçim insanlar var ya.. aldığı paranın üstüne gece rahat rahat yatabiliyor ya hayreeet :| konuyu değiştirdim kusra bakmayın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

birşey merak ediyorum ben bu sözleşmeyi nasıl iptal ettirebilirim? yarın yedinci gün iyi hizmet vermedikleri için tek taraflı fesh etme imkanım varmı bu konuda ciddiyim süperonline fiber gibi başka bir alternatif düşünmeye başladım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

keşke call centerdaki müfik midir ne sikimdir burdan biri çıksada nasıl kaydığımı bi anlatsa sizlere :D dillere destan oldu resmen :D çok sevindirik oldum ama :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

altı yedi kere görüşmeme ve dört beş kere müdahale ettik demelerine rağmen bağlantı hızı yine değişmedi, hattı kapattırıp 125 tl modem parası vermemek için bir  çözüm arıyorum, ziktimin dandik modeminide sanki altından yapmışlar 125 tl 

Toplam Hit: 3407 Toplam Mesaj: 22