folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yalnız Kur'an Diyenler

Yalnız Kur'an Diyenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------

simiramis bunu yazdı:

Bu konudada o dediğinden bahsediliyor din Kuran-ı Kerimden öğrenilmez

birazda o yüzden yazdım zaten. ben çıkıp 100 yıl sonra : benim dedeme peygamber böle böle demiş diyip bi güruha yedirsem bunu, kim nereden anlıcak? mesela demiş olsunki tuvalete sol ayakla girin sağ ayakla çıkın??? bu ne arkadaş mesela. din bu tarz şeylerden arındırılmalı

hocam o sağ ayak sol ayak meselesi benim bildiğim sol ayak önde iken bi arıza olursa yani bayılma ölüm vs vs arkaya düşersin yani tuvaletin deliğine değil dışarı sağ önde olursa öne düşersin 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

hocam müslüman olan bi insan bunlara inanır , saten böyle varsıyımlarla müslüman olunmaz ,eğer sen diyosan töbe haşa , Kuran-ı Kerim değiştirilmiştir diye kanıt nerde onu söyle , böyle yalan atanlar geçenlerde yalanları çıktı önceki yazılmış Kuran-ı Kerimlerle karşılaştırdılar vede değiştirilemez değişemezde bu böyle biline , tam mânasıyla müslümansan görmediğin şeylere inanacaksın saten Allah c.c her yerde ama göremeyiz deyilmi ama var yeri göğü yaradan tek bir yaradan var Allah c.c dür , ha şimdi dini istismar ediyolar sulandırıyo bazı şerefsizler, inanmıyosan inanma herkez kendi bacağından asılacak ne gelipte ortalığı karıştırıyosun , Allah Tevrat, Musa aleyhisselama,
    Zebur, Davud aleyhisselama,
    İncil, İsa aleyhisselama,
    Kur' an-ı kerim, Peygamber efendimiz Muhammed aleyhisselama. Gönderdi Hepside bütün yüce kitaplar insanlığa gönderildi ancak biriz ilminiz var ise bilirsinizki, Son Peygamber Hz. Muhammed Mustafa S.a.v Efendimizdirki , vede Kurân-ı Kerimden önce gönderilen kitaplar bilmiyomusunuzki Son kitap olarak Kurân-ı Kerim geleceğini ve bu kitabın Hz. Muhammed Mustafa S.a.v efendimize ineceğini Son Peygamberde Hz. Muhammed Mustafa S.a.v efendimiz olacağını bilmezmisiniz yazmıyormuydu Kurân-ı Kerimden önceki peygamberler inen kitaplarda bilâkis hepsi yazıyordu , zamanında Tevrat varken , ordaki dine inanmak vacipti ancak her kitapta Kurân-ı Kerim hariç bir sonraki kitap ve peygamber söylenmiştir , onun için Tevrat daki dine inanıyosan sonraki Zebur indiği zaman ordaki din'e inanancaksın ama bazı hurafe yapan insanlar zamanında ortalığı karıştırdı din ayrımcılığı çıktı din ayrıldı , Ve bilirsinizki Peygamberimizin akrabalarıda o zamanki din ne ise hristiyanlık yani incildeki din ona inanıyordu fakat Peygamber efendimize Kurân- Kerim indikten sonra Peygamber olduktan sonra Peygamber efendimize iman ettiler.

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
Toplam Hit: 5607 Toplam Mesaj: 33