Yandex Lamborghini Veriyo ?
-
Saatte 100 km hıza sadece 3.7 saniyede ulaşan Lamborghini Gallardo LP560-4’ten tüm dünyada sadece 10 tane var ve biri senin olabilir! Son internet teknolojilerinin ürünü olan Yandex.Browser’ı bilgisayarına indir ve hayalleri süsleyen muhteşem bir Lamborghini Gallardo kazanma fırsatını yakala!
Çekilişe katılmak için:
1. Yandex.Browser’ı indir;
2. Yandex.Browser’ı kurduktan sonra bu sayfayı ziyaret et;
3. Kayıt işlemini tamamla.
İyi şanslar!
Ayrıntılı bilgi:
-
Ben yeni tv reklmaından gordum. Gecen birisi aston martin icin dondurma manyagı olmustu.
Bunun vergisini odemeye bizim sulalenin maaşı yetmezde haberi olmayan varsa diye paylaştım :)
edit:
aynı naneyi makyajlayıp gene koymuşlar: (flash player güncelleme olayı)
http://translate.google.com/translate?hl=436&sl=289&tl=466&u=3169037181%2Frandom.html
-
Adrese gitmiyor. Kazan.yandex.xom.tr
Edit girdi.
imlegend tarafından 01/Mar/13 17:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Hadi arabayı kazandınız.
Vergisini odemeyi nasıl düşünüyorsunuz :)
-
yandex siksen kurmam diyenlere ;
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.4 (KHTML, like Gecko) Chrome/22.0.1105.412 YaBrowser/1.5.1105.412 Safari/537.4 -
BarisYigit bunu yazdı
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.4 (KHTML, like Gecko) Chrome/22.0.1105.412 YaBrowser/1.5.1105.412 Safari/537.4 yandex degil hocam , tema atılmış chrome
-
adamlar db oluşturuyor resmen her türlü reklam sms e mail atma hakkı verdiğinizi kabul etmenizi istiyor. zükerin öyle kampanyayı
-
PanxeR bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.4 (KHTML, like Gecko) Chrome/22.0.1105.412 YaBrowser/1.5.1105.412 Safari/537.4 yandex degil hocam , tema atılmış chrome
takılma abi o kadar :)
Ona kalırsa Chrome da değil Chromium :D
-
Bi linux'a çıkarsalardı...
-
Bu kutucuğu işaretleyerek Yandex’in kampanyaya kaydım sırasında verdiğim kişisel verilerimi işlemesine, bunların SDM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. ile çekilişin düzenlenmesi amacıyla ve Yandex’in Rusya ve İsviçre’de bulunanlar da dahil olmak üzere Türkiye veya yurt dışında bulunan ilgili kuruluşları (grup şirketleri) ile müşteri ilişkileri yönetimi ve bana Yandex ürün ve hizmetlerinin tanıtımı amacıyla elektronik ticari iletilerin gönderilmesi amaçlarıyla ve Yandex veya ilgili kuruluşları tarafından gerekli görülecek diğer amaçlarla paylaşılmasına rıza veriyorum.
Hadi hayırlı işler
Sonra spam lardan nasıl kurtulurum diye konu açarsınız :)
-
Ben 2. kutucuğu işaretlemedim yinede kabul etti kullanırlarsa artık kendileri bilir :d